Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Jeśli pobyt w Olimpic Beach to tylko i wyłącznie w hotelu Apolonia. Gościnni właściciele, zadbany i czysty hotel, rewelacyjna lokalizacja, cena adekwatna do warunków. Hotel spodoba się nie tylko singlom, parom, rodzinom z dziećmi, ale i tym nastawionym na zwiedzanie lub wypoczynek. Byliśmy 2 razy całą rodziną, kolejne wakacje już niedługo i oczywiście tylko w Apolonii ;)) Nie powiem nic na temat jedzenia w hotelu, korzystaliśmy z smacznego i niedrogiego- nawet na polskie warunki jedzenia na mieście. Polecam
Nowy, zadbany hotel, właściciel Polak, bogate wyposażenie, dostęp do tv i internetu, blisko w każde miejsce miejsce w OB
Rezydentki- Tasula i Magda bardzo zorientowane w swoich obowiązkach.
Spokój, cisza. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre.
W dniu wyjazdu- pokój trzeba było zwolnić o 9 rano, a wyjazd do Polski o 21 wieczorem. Problem z bagażami i brak możliwości skorzystania z prysznica.
Apolonia super, piękne plaże, wiele atrakcji i co 2 m kafejki reatauracje i sklepy ;)0 cuuudne miejsce na wypoczynek i zabawe
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper , polecam dla smaotnych, par i rodzin ;)0