Oleander (Playa de Palma)

3.5

Hotel godny polecenia. Uważam, że można go porównać do 4 gwiazdek. Bardzo ładne lobby, pokoje dokładnie jak na zdjęciach, czysto. Ma swoje lata i widać, że to nie nowy hotel ale jest dobrze utrzymany. Lokalizacja rewelacyjna, blisko lotnisko, plaża, komunikacja. Darmowy parking przed hotelem. Obsługa miła i z niczym nie było problemu. Jedzenie również oceniam dobrze, nie zawsze wszystko smakowało ale wybór był tak ogromny, że każdy coś znajdzie dla siebie. Codziennie menu z cieplych dań było zmieniane, sałatki i deserki też codziennie inne. Do śniadania były dostępne napoje ( soki, woda, kawa, herbata). Kawę można było zrobić z różnych ekspresow i jedna faktycznie okropna ale z drugiego była bardzo dobra. Do kolacji napoje trzeba było dokupić, kelnerzy przyjmowali zamówienia i podawali. Patio z basenem bardzo przyjemne, leżaki dostępne. Wieczorami różne animacje. Doba hotelowa od 13 a wymeldowanie do 12, co mnie zdziwiło na duży plus. Przy wcześniejszym przyjeździe zostaliśmy ponad godzinę wcześniej zakwaterowani i nie czekaliśmy na pokój.

Hotel w porządku , czysto , obsługa miła pomocna. Pokoi codziennie sprzątane

Standard 3* Czysty zadbany Bardzo dobra lokalizacja Bardzo dobra komunikacja Życzliwa i kompetentna obsługa

Świetny hotel, dobrze położony, blisko plaży i głównej ulicy z barami, sklepami, nieopodal przystanek, skąd odjeżdżają autobusy do centrum Palmy. Pyszne i urozmaicone jedzenie, ogromny wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, mniam! Świetna, pomocna obsługa, komunikująca się w języku niemieckim i angielskim.

Mimo, że z zewnątrz hotel wygląda dość nieciekawie to wygląd wewnątrz miło nas zaskoczy: duże, przestronne lobby, nowoczesne pokoje, bar z dużą ilością miejsca. Ok 100 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Blisko plaży i promenady. Smaczna kuchnia oferująca całkiem duży wybór ryb i wyśmienite sałatki.

Nazwa  Oleander (Playa de Palma)
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Playa de Palma
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, rowery, golf, bez paszportu, parking

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

3.5

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aneta

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Lokalizacja Różnorodność jedzenia Obsługa Darmowy parking

Wiktoria

Pobyt - Luty 2024

Hotel w porządku , czysto , obsługa miła pomocna. Pokoi codziennie sprzątane

Zalety

Dobra lokalizacja

Wady

Okropny i brudny basen wewnętrzny , dzakuzi to po prostu masakra.

Marek

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Blisko do lotniska ,transfer kilka minut Blisko do Palmy komunikacja miejska 15-20min. Spokojna okolica w nocy cisza i spokój bez miejskiego nocnego hałasu a hotelu kilkadziesiąt metrów od promenady Pod nosem sklepy, markety ,wypożyczanie, rowerów i samochodów oraz basen kryty, park Elegancka okolica Dobra baza wypadowa na wycieczki po Majorce 😁 Spędziłem w nim swoję urodziny i otrzymałem urodzinowy upominek z życzeniami od administracji hotelowej co było bardzo miłą niespodzianką ☺️

Wady

Bez zastrzeżeń Każdy kto szuka coś znajdzie do własnej interpretacji z niczym rażącym się nie spotkałem w tym hotelu nic złego nie doświadczyłem

Pobyt - Kwiecień 2022

Zalety

Położenie, jedzenie na 6

Wady

Zbyt mały basen.

Pobyt - Październik 2017

Zalety

blisko plaży, przestronne lobby, odnowione nowoczesne pokoje, smaczna kuchnia - sporo ryb, pyszne sałatki, bar z dużą ilością miejsca

Wady

dość nieciekawa architektura z zewnątrz

Oleander (Playa de Palma)