Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
Park rozrywki PortAventura idealny dla rodzin
Zabytkowe ruiny rzymskie w Tarragonie i klimatyczne uliczki miasta
Przebywałam w hotelu d 04 do 11 .10 2023r. Hotel spełnił moje oczekiwania. Duże przestronne pokoje,czysto, spory basen,duża ilość leżaków nad nim, dość blisko do plaży, personel hotelu bardzo pomocny. Może jedynie prawie niedostrzegalna działalność animatorów. Na pochwałę zasługuje stołówka. Bardzo duży wybór dań , deserów i owoców. Panowie kucharze ponadto na bieżąco dosmażali, jajka, i różnego rodzaju mięsa. Bardzo miła i pomocna obsługa Jedynym , istotnym mankamentem był słaby zasięg internetu. Na trzecim piętrze właściwie trudno i rzadko , tylko chwilami dostępny. Aby z niego skorzystać trzeba było schodzić do recepcji. Ogólnie warto z tego hotelu skorzystać. Stosunek ceny do jakości dobry B.J.
Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa
Słaby zasięg internetu
wszystko super, oceniam nasz pobyt naprawde świetnie. Czysto, jedzenie wspaniałe. położenie super, do plaży kilka minut spacerkiem, połozony w mniej hałaśliwej części Salou, jednak bardzo blisko wszystkich atrakcji. Polecam serdecznie.
Jedzenie, połozenie.
Za tą cenę polecam hotel, powolne windy, miła obsługa
Niedaleko do plaż Możliwość wypożyczenia rowerów Pełno sklepików i restauracji wokół hotelu
Daleko od centrum Codzienne pokazywanie karteczek przed posiłkiem
Byłem 2 tyg. bardzo udany wyjazd. Świetna lokalizacja hotelu blisko centrum, plaży, sklepów i restauracji ale w spokojniejszej okolicy niż centrum. Miejscowość bardzo ładna i dużo miejsc do spacerowania.
położenie blisko 2 plaż blisko sklepy blisko restauracje miła obsługa nowe pokoje i łazienki codzienne sprzątanie i wymiana ręczników duży balkon z suszarką ręczników
małe i powolne windy (2 windy do których miesci się maks 5 osób - czasami trzeba czekać ponad 5 minut zanim przyjedzie winda do której można się zmieścić - szczególnie w okresie śniadań, obiadów, zmian turnusów) jedzenie raczej mało smaczne ale duży wybór, więc cos da się wybrać