Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Przepiękny hotel z czystymi pokojami, schludnymi łazienkami i przemiłym personelem. Jedzenie oraz napoje alkoholowe na bardzo wysokim poziomie. Ja polecam wziąć pokój z widokiem na morze. Wieczorami odbywają się drobne animacje. Plaża kamienista przy morzu Egejskim dość blisko hotelu. Hotel jest położony w bardzo korzystnym miejscu, tuż pod hotelem przystanek autobusowy, a wokół restauracje, bary i sklepy. Polecam wycieczki które oferuje za równo hotel jak i biura podróży, polecam zwłaszcza wycieczkę do Lindos oraz na wyspę Symi. My byliśmy w połowie października i mieliśmy naprawdę fajną pogodę.
Ładne, czyste pokoje Pyszne jedzenie Pyszne wino, piwo i drinki Bardzo fajna lokalizacja Przemiła obsługa
Hotel godny polecenia. Jak najbardziej zasługuje na 4*.
- ładne pokoje - miła obsługa - smaczne jedzenie (owoce morza) - kolacje tematyczne - dwa baseny - występy na żywo wieczorem - dobra lokalizacja (blisko do centrum miasta Rodos i na lotnisko) - plaża w odległości spaceru - czystość
- niestety Hotel jest dość akustyczny, słychać gości z sąsiednich pokoi jak i hałas z korytarza - zbyt miękkie materace do spania
Hotel nowoczesny,czysty z miłą obsługą.Pokoje nowoczesne,przestronne i czyste Obsługa bardzo przyjazna,uczynna i pomocną.Trafilismy na koniec sezonu i ostatnie 2dni to brak szału jeżeli chodzi o posiłki-odgrzewane,powtarzane i bardzo mały wybór.Zapewne było to spowodowane zakończeniem sezonu ale sytuacja taka nie powinna mieć miejsca Mało potraw regionalnych.Wi-fi tylko w pokojach hotelowych,wieczorki mało urozmaicone i nudne.Hotel nie ma własnej plaży.
Czystość,nowoczesny wygląd,obsługa,przestronność pokoi hotelowych
Ostatnie 2 dni przed zakończeniem sezonu menu-powtarzalność i odgrzewanie 2 dni z rzędu tego samego.
W hotelu byłam z mężem w październiku na 7 dni. Hotel spełnił Nasze oczekiwania w 120%. Wszędzie bardzo czysto, dużo zieleni, pokoje sprzątane codziennie wraz ze zmianą pościeli. Personel bardzo miły i uczynny- kelnerzy zawsze pomocni i uśmiechnięci. Baseny również czyściutkie z duża ilością bezpłatnych leżaków. Restauracja podawała bardzo urozmaicone dania. Śniadania obfite i smaczne. Kolacje codziennie inne- kontynentalne. Raz była to kuchnia chińska, raz meksykańska, a innym razem międzynarodowa. Wszystko świeże i bardzo dobre. Desery, lody i owoce to niebo w gębie. Do wyboru do koloru. Każdego wieczoru animacje w głównym lobby. To miłe urozmaicenie wieczoru w hotelu. W ramach All inclusive prócz napojów bezalkoholowych typu cola, fanta, woda, sprite i kawa lub herbata, były także uozo, wódka, gin, whisky i to co mnie zaskoczyło to także kolorowe drinki (w Turcji były one dodatkowo płatne-tutaj nie): sex on te beach, blue lagoon, pink lady i inne. Hotel kameralny, przytulny i bardzo spokojny. Na jednym basenie więcej rodzin z dziećmi, na drugim głównie spokojni, czytający książki seniorzy. Każdy więc znajdzie miejsce dla siebie. Na terenie obiektu siłownia, pin-pong, sklepiki z pamiątkami. Przystanek autobusowy 50m od hotelu, do centrum Ixia 10 minut spacerkiem. Na publiczną plaże Ixia Beach kolejne 10- wystarczy przejść na drugą stronę ulicy. Plaża duża z leżakami płatnymi 15E. W okolicy hotelu mnóstwo tawern, marketów, bankomatów. Do centrum Rodos 15 minut samochodem, więc na upartego można się też przejść spacerkiem brzegiem plaży.
Spokojny, cichy, czysty, wspaniałe jedzenie i przyjazdy personel, dobra komunikacja
To raczej nie wada hotelu, a turystów tam przebywających. Od 7 rano był już problem z zajęciem leżaków przy głównym basenie, bo na każdym rezerwacja swoim ręcznikiem. Nigdy nie udało nam się przy nim zająć miejsca.
Uwielbiam ten hotel! Obsługa znakomita, pomocna i zawsze można się z nimi pośmiać. Animatorzy hotelu genialni z nimi nie można się nudzić! Pokoje zadbane i codzienne sprzątanie w nich, śniadania-obiady-kolacje zróżnicowane i pyszne!
Obsługa, bardzo miła atmosfera, różne zabawy
Hotel bardzo przyjemny, obsługa hotelowa robi wszystko co w jej mocy, aby gość był zadowolony, bardzo miły personel. Jeśli chodzi o pokój to tym razem wybrałabym z widokiem na morze, morze Egejskie jest najpiękniejszym morzem jakie do tej pory widziałam. Wybrałam pokój z widokiem na ogród i niestety z naszego okna widać było tylko miejsce gdzie podawane były przekąski i drugą część hotelu, więc to na mały minus. Jeśli chodzi o jedzenie to nie do końca moje smaki, starali się urozmaicać kolacje kilka razy w tygodniu kuchniami świata, więc coś tam się zmieniało, ale obiady i śniadania nuda. Nie było niesmaczne ale też nie był to sztos, takie 5/10. Jeśli chodzi o strefy basenowe to całkiem przyjemne miejsca, jedna strona bardziej rozrywkowa z animacjami i większą ilością ludzi, druga strona bardziej kameralna, my byliśmy przed sezonem a już był problem z wolnymi leżakami, ludzie zajmują je sobie ręcznikiem z samego rana na cały dzień. Hotel ma mało atrakcji, z tego co widziałam to był stół do tenisa i siłownia(nie wiem czy płatna). Animacje wieczorne to głównie muzyka i pokaż jakiś tańców, ale trafił się nam też iluzjonistą, więc cos tam się działo, w sezonie pewnie jest więcej atrakcji. Generalnie polecam 😊
Obsługa, Blisko morza, Tematyczne kolacje, Pokoje sprzątane codziennie
Widok z pokoju na drugą część hotelu, ale to dotyczyło mojego pokoju. Trochę nudne jedzenie. Mało atrakcji, Problem w zdobyciu leżaków
Super miejsce polecam wszysykim. 3 baseny super jedzenie Bardzo mila obsluga
Mila OBSLUGIa Personel fantastyczny
Personel bywał niemiły, ale generalnie wszystko inne jak najbardziej na plus
Standard i położenie
Niemiły personel
Hotel Oceanis Park odwiedziłam w pierwszym tygodniu czerwca. Jedyną drobną wadą jest kamienista plaża po drugiej stronie ulicy - dojście przez inny hotel. Gdyby był tuż nad wodą byłby idealny! Z jednej strony otoczony skałą. Dość spory ale nie było to odczuwalne z uwagi na rozkład basenu, segmentów i barów. Spokojnie można było położyć się na leżaku przy basenie. Pokoje przestronne w pełni wyposażone, czyste i eleganckie. Największy atut: jedzenie! Zróżnicowane, dobrze doprawione, po prostu pyszne! Aż nie mogłam się doczekać kolejnych propozycji a nie brakowało im pomysłów: jagnięcina, kurczak, mule, sushi, tacos - kuchnia wszelkiego rodzaju! Obsługa przemiła - zwłaszcza menager Panagiotis! Bardzo pomocny i uroczy! Bardzo dbają o swoich gości! Lokalizacja bardzo fajna - raptem 5km od starego miasta Rodos i około 30km od Lindos zatem dwóch najatrakcyjniejszych miejsc na wyspie - świetna baza wypadowa. Ogólnie Polecam w 100% ocena 10/10
Nowy, czysty, przemiła obsługa i rewelacyjne jedzenie!! Jeden z lepszych hoteli w jakim byłam!
Miała być siłownia, a podczas mojego pobytu jeszcze nie była uruchomiona (nie była gotowa)
W ogólnym rozrachunku genialny hotel, minus jedynie za brak prywatnej plaży oraz serwisu przy plaży
JEDZENIE! Basen, Obsługa, Czystość
Brak prywatnej plaży oraz baru przy plaży dla tego hotelu niestety jest jedynym minusem, choć go nie przekreśla
Hotel bardzo ładny,wszystkie sprzęty i meble nowe,trzeba zwrócić uwagę aby wybrać pokój na wyższym piętrze ponieważ są pokoje gdzie widok jest na bydynek na przeciwko bardzo blisko.Hotel jak najbardziej zasługuje na 4 gwiazdki.
Nowy hotel,bardzo czysto,miła obsługa