Tylko 200 m do centrum (m.in. sklepy, restauracje, bary i dyskoteki).
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: paddle, boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, siłownia, wypożyczalnia rowerów, SPA.
Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, Baby Club, Mini Club, Junior Club oraz Teen Club.
Hotel położony przy długiej na 5 km i szerokiej, piaszczystej plaży.
Polecam dla rodzin z dziećmi i par.Fajne wycieczki fakultatywne w szczególności do Lizbony i Sewilli
Ładnie polozon
Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi. Położony przy ładnej piaszczystej plaży. Darmowe leżaki na plaży. Smaczne jedzenie. Każdy powinien coś dla siebie znaleźć. Nie było tłoku na stołówce. Przy basenach i na plaży można było o każdej porze znaleźć leżaki. Jedyny minus to długość transferu. My lądowaliśmy w Faro i po prawie godzinnym wyczekiwaniu w autokarze aż wszyscy się już pojawią ruszyliśmy w podróż do hotelu która trwała kolejne 2 godziny. Transfer powrotny to ok. 2,5 godziny. TUI pisze, że transfer to ok. 70 minut i pewnie by tak było gdyby był bezpośrednio z lotniska do tego hotelu ale gdy ma jeszcze kilka hoteli do odwiedzenia po drodze to ten czas sie znacznie wydłuża co jest uciążliwe przy podróżowaniu z dziećmi. Ogólnie jednak sam hotel i jego okolica godna polecenia.
Ładny hotel przy piaszczystej plaży
Głośna muzyka do północy
Polecam. Super wakacje. Blisko Giblartaru i Portugalii
Nudne animacje
Czytając opinie (negatywne) przed wylotem, nie wiedziałam czy dobrze robimy. Dobrze, że się zdecydowaliśmy!! Plaża - bardzo ale to bardzo blisko, darmowe leżaki Jedzenie - świeże, smaczne (monotonne tylko dla tych co ciągle jedzą to samo, bo wybór wielki) Obsługa - miła, uśmiechnięta, pomocna o każdej porze!! * dla rodzin z dziećmi - idealnie! Podsumowując - nie wiem skąd biorą się negatywne opinie.. Jak nie o tym hotelu.. POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!!!
- położenie - czystość - jedzenie - obsługa - baaaardzo blisko plaży
Polecam hotel i miejsce na wakacje! Jedzonko pyszne, plaża baaardzo blisko, personel bardzo miły, wszystko na plusik!
Blisko plaża Miły personel
Całe wrażenie o hotelu to duże wow! Przestronne pokoje z aneksem kuchennym, codziennie sprzątane i przynoszona woda 2l (niby nic ale tez fajny dodatek). Co do jedzenia... Coz trzeba byc wyrozumiałym, inny kraj, kultura i przepisy ! Wiec trzeba byc tez nastawionym na to, ze cos co w Polsce jest super smaczne u nich moze zostać zrobione inaczej. Duzo ludzi na to narzekało, ze taki hotel a takie niedobre jedzenie. Nie! Ono jest dobre ! Tylko wystarczy sobie je troszeczkę doprawić ,,po naszemu\" przyprawami ktore sa dostępne dla nas! Jednak oczywiście mozna stwierdzić ze frytki uratują kazdego turystę ;) jednak nie polecam wycieczek...myśleliśmy ze cos konkretnego zobaczymy bo opisy były na prawde ciekawe ! Jednak tak kolorowo nie było. Jednak ogólne wrażenie jest bardzo dobre ! Szyba komunikacja hotel - plaza bo zaledwie 3 minuty na nóżkach. Do wypożyczenia rowery! Super atrakcja bo duzo mozna zobaczyc, przejechać cała promenadę, i pojeździć po mieście, za dwie godziny to tylko 4? a zabawa super!
Super położenie Codziennie sprzątane pokoje Pomocna obsługa Duże pokoje z aneksem kuchennym Lozka z jednym materacem (dla nas duża wygoda! Chyba ze ktos woli dwa) Blisko plazy Bar otwarty do pozna O każdej godzinie mozna cos zjeść
Nie tyle co hotelu ale wycieczek proponowanych... Nie sa ciekawe, w autokarze przewodnik opowiada o Hiszpanii czy Portugalii a na miejscu ,,radź se sam\" czyli np. 2 godziny czasu wolnego
Hotel sam w sobie nie był zły położony rewelacyjnie ale jedzenie straszne i nie jestem raczej z tych osób co narzekają ale to co dawali do jedzenia to trochę przypominało karmę dla zwierząt od śniadania do kolacji ciagle powtarzały się dania tylko dodawali po jednym składniku więcej np.: rano szynka z patelni obiad szynka z patelni z serem a na kolacje ta sama szynka z serem tylko w panierce:) teraz to jest śmieszne ale tam na miejscu nie było aha i jeszcze jedno ciągle zjełczałe masło podawali do posiłku.
położenie
jedzenie bardzo monotonne, przerabiane od śniadania do kolacji ciągle zjełczałe masło!!! masakra
Ogolnie hotel sprawia dobre wrazenie , jest polozony blisko plazy , jedzenie mogloby byc lepsze, bardzo ładne baseny,w restauracjach przy basenie zbyt mały wybor przekasek , jednak dla tych ktorzy lubia alkohol dobra wiadomosc poniewaz barmani nie żałują wodki. Do zwiedzania polecam wycieczkę do Sewillli.
Hotel położony blisko plaży, cudowna woda ciepły ocean, niezbyt duze fale, wspaniale warunki dla wypoczynku z dziecmi .nie ma tloku.
Slaba znajomosc angielskiego.
Polecam ! Bardzo dobre położenie przy piaszczystej plazy nad oceanem, blisko centrum aktywności wodnych i zaledwie ok. 200 m od centrum handlowego! Duży ogród z palmami , gdzie w ich cieniu można zaczytywać sie bądź kąpać do woli! Woda w oceanie niezbyt ciepła , ale w zależności od dnia bywa ze dzieki ciepłym prądom woda bywa nawet cieplejsza od Baltyku ! Muszle na plazy , piękne wschody słońca i niezapomniane odpływy -> cokolwiek to nie oznacza ;) !
Dobre położenie , czystość pokoi, smaczne posiłki , staranie sie obslugi hotelowej!
Mało urozmaiconych animacji wieczornych
Chcąc się streścić: - \"Hiszpański Bałtyk tylko bez parawanów\" - Hotel okazuje sie po plajcie zmienil wlasciciela na adh - jedzenie : jak zobaczyłem co drugą osobę z talerzem na którym była bułka z frytkami to już wiedziałem, że zapowiada się ciekawie I było :) - po mimo wykupionego all inclusive stoi się w kolejce do jedzenia!!!!! W KOLEJCE!!!!jak za komuny Osoby,ktore wziely HB tutaj gloduja bo to jedzenie to jakas kpina, all inclusive ratuja dwie restauracje o 20ej do ktorych trzeba sie zapisac bo jak nie to nie ma jedzenia, oczywiscie w kolejce trzeba swoje odstac - obsługa: język - migowy i hiszpański, z pozostałymi powodzenia, kolejka kilkunastometrowa przy recepcji standart czy stoi sie za karta do wydania ręcznikow do spa czy przy check inie albo jak karta od pokoju nie dziala - swoje trzeba odstac w kolejce jak w filmie Bareji, szok placac 3500 za 7 dni od osoby to jest totalne nieporozumienie. Obsługa uśmiechnieta ale bez ruchów jakby czekali na ta swoja 3godzinna sieste od 14-17 - Pani z Rainbowtours mówiła nam,ze jak na podroz poslubna to reczy za ten hotel....dzizus..... - turysci: hiszpania rulez, gdzie niegdzie jeden polak, niemiec,rzadkosc, praktycznie same hiszpanskie rodziny z min.3 dzieci, kinderbale,kinderdisko do 2 w nocy, tak!!ryczenie i bieganie i wydzieranie do nocy, dorosli ida spac a dzieci biegaja - Ocean - byl glownym powodem dlaczego tutaj przyjechalismy, szkoda tylko ze nie rozni sie niczym od Baltyku, woda brudna i zero fal, sami surferzy bo plytko i dzieciaki budujace zamki z piachu, nie to co na Kanarach fale na 5m :) - Wycieczki - totalne dno, do Gibraltaru 350km...., auta wszystkie wypozyczone - jak się ciesze,ze niebawem w domu :)
Same,czyt.opis
gdyby nie jedzenie, to ogólnie pobyt byłby ok. brak kontaktu z obsługą, oprócz recepcji i kierowników restauracji Hiszpanie nie znają angielskiego.
blisko plaży
jedzenie było okropne. to co goście nie zjedli na śniadanie było przerabiane i serwowane w kolejnych posiłkach. totalny RECYKLING. OHYDA
Ogólnie wczasy udane, blisko do sklepów, piękna promenada,miła obsługa i sympatyczni ludzie. Największym rozczarowaniem była woda na plaży - strasznie brudna i śmierdząca. Płaski teren więc nie było zbytnio co zwiedzać prócz pobliskich barów i sklepów. Jedzenie dobre - każdy znajdzie coś dla siebie lecz większość jedzenia ociekające tłuszczem. Pokoje sprzątane codziennie lecz bez rewelacji czyli standard tylko podłogi zamiecione z piachu. Oczywiście przewagą gości hotelowych byli Hiszpanie a średnia wieku 40+. Obsługa kiepsko zna język angielski ale idzie się jakoś dogadać :) drinki i all w miarę dobry :) Organizowane wycieczki fajne dla osób lubiących zwiedzać w upały czyli nie dla nas :) Podsumowując trochę się zawiedliśmy wodą i okolicą także my wracać tu nie zamierzamy :)
blisko do plaży, duży hotel, ładny ogród
brak nazw posiłków,
Hotel bardzo ok. Bardzo dużo rodzin z dziećmi, więc ciągły hałas i płacz dzieci na posiłkach zapewniony. Dla młodych osób chcących wypocząć i poimprezować nie polecam. Chociaż jest Bar Ibiza do którego wstęp mają tylko dorosli, z wspaniałymi łożami balijskimi i klubową nutką ale strefa all inclusive tego nie obejmuje.
przy samej plaży
na plaży leżaki i parasole płatne
Hotel bardzo duży, ale dzięki fantastycznej ekipie animatorów bardzo szybko człowiek czuje się "u siebie". Mnóstwo atrakcji dla dorosłych i dla dzieci, Rewelacyjni animatorzy, którzy pomagają stworzyć wspaniałą atmosferę, bardzo życzliwa obsługa - zawsze miła i uśmiechnięta. Polecam również rodzinom z małymi dziećmi.
Okolice hotelu i sam teren hotelu bardzo dobre.Jedyny mankament to w zasadzie obsługa,która ,,pracuje \" tam jakby za karę.Słaba znajomość języka angielskiego.problemy komunikacyjne-wcale nie śmieszne i mało ważne. Okolica urokliwa:wspaniała promenada nadmorska.Radzę unikac restauracji hotelowych-ceny kuriozalnie wysokie.Polecam bar Titanic-tuż przy plaży,w kórym spędziliśmy wiele milych chwil.Ogolnie wyjazd \"uratowała\" bardziej okolica aniżeli sam hotel.