Hotel nie zgodny z ofertą,Organizator czyli Rainbow Tours okłamuje w ofercie,zamiast widoku na ogród lub ocean Polacy dostają pokoje z widokiem na mur z drutem kolczastym za którym jest wysypisko śmieci. Pokoje to jedna wielka pomyłka- grzyb w łazienkach, karaluchy w pokojach-TRAGEDIA!!! O zamianie pokoju nie ma mowy,udało mi się to za dopłatą 160 Euro. Jeżeli chcecie spędzić udane wakacje to nie w tym hotelu,wybierajcie inne Hotele w Gambi.
Brak !!!
Bród w łazienkach, karaluchy w pokojach,połamane leżaki.
Hotel przyzwoity ,ale bez szału.Pokoje skromne ,jedzenie dobre,aczkolwiek wybór słaby-niemal codziennie to samo.Animacje słabe.Najsłabsza stroną tego hotelu jest brudna plaża z mętnym szarozielonym oceanem. Polecam ten hotel ,bo reszta hoteli w Gambii nie lepsza(opinie od wielu turystów)
Spokój, relaks, wypoczynek-to podstawa. Bardzo dobre animacje. Jedzenie pyszne, estetyczne podane,obsługa sprawna. Pokoje o dobrym standardzie Plaża szeroka, ubita,duża domieszka ciemnego wulkanicznego piasku.Dno morza piaszczyste, woda pod względem koloru przypomina Bałtyk, ciepła, duze prądy.
Kameralny hotel, pieknie położony,o ładnej stylistyce Sprawna,cicha klimatyzacja,sejf
bez istotnych wad