Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel zasługuje na ogólną ocenę 4. Z basenu nie korzystam kiedy mam blisko piękne morze, więc się nie wypowiadam. Pokoje są niezbyt duże ale wystarczające, czystość bez zarzutu. Wyżywienie AL dobre. Ogólnie bez specjalnego zachwytu ale wróciłam zadowolona z pobytu. Na pewno jeszcze raz skorzystam z tego hotelu. Za rewelacyjny 4* hotel na Majorce trzeba zapłacić o wiele więcej. A więc coś za coś.
Nie polecam! Byłam w wielu miejscach, ale ten hotel to porażka - pod względem atrakcji i udogodnień - dla gości. Dwa małe baseny przy hotelu wiecznie oblężone. Nie ma szans na miejsce na leżaku! Wielu gości opalało się przez to na trawnikach pod balkonami innych gości hotelowych. Kuchnia monotonna i bez smaku. Pokoje w wersji standard - miniaturowe!!! Łazienka brudna. Jedynie lokalizacja przemawia na plus! Blisko centrum handlowe i plaża (publiczna).
Hotel położony w pobliżu pięknej piaszczystej plaży - Playa de Palma, która cięgnie się na 5 km. Do plaży jakies niecałe 200 metrów, bardzo blisko, hotel jednoczesnie położony w spokojnym miejscu. Przy samej plaży niekończąca się promenada z mnóstwem barów, restauracji dyskotek i sklepów. Playa de Palma polecam młodym i osobom rozrywkowym nastawionym na clubbing i wakacyjne szaleństwa. Plaża piękna, łagodne zejscie do morza, woda lazurowo-turkusowa, w miare czysto, zero kamieni. w pokoju czysto, sprzątanie wzorowe, klimatyzacja dziala, zero robactwa, ładna łazienka. Wiekszosc potraw bez smaku, jakby niedoprawiona, wszystko w oliwie, smażone. Wszedzie klima, jest bezprzewodowy interent wi-fi - bezpłatny.
Ten hotel był świetny.
Hotel jest rewelacyjny!!! Ma on 4 gwiazdki a nie jak jest w info 3.Polecam wszystkim: rodzinom z dziecmi (kilka razy dziennie organizowany jest tzw mini club- zabawy, klowny,sztuczki), mlodym parom i osobom starszym.pobyt all inclusive z czystym sumieniem moge uznac za jeden z najlepszych (porownuje z: grecja, kreta, hiszpania-kontynent, egipt, portugalia itp). DLA MNIE BOMBA - Z CHECIA BYM CHCIAL TAM WROCIC!!!!!!