Oba Time

Hotel dla starszych osób. Łazienki w kiepskim stanie. Jedzenie średnie.

Daję 4 na 5. Piękne miasto, hotel w pobliżu plaży nie daleko pasaży handlowych.

Świetny Hotel w centrum dzielnicy Oba , bazar na ulicy przed hotelem w każdy Poniedziałek . Przesympatyczna pomocna obsługa rozumiejąca po Polsku .

Hotel z dziwnymi zasadami'chwilami czułam się jak na koloniach dla dzieci. Po godzinie 18 absolutny zakaz kąpieli w baseniku,bo trudno to nazwać basenem.Stolików i leżaków dla połowy wczasowiczów.Drinki przy barze wydzielanie i liczone przez barmanów ..do wyboru wódka lub piwo..full wypas..Dziwna atmosfera kiedy wokół sami Rosjanie, faworyzowani przez obsługę. JEDZENIE pożal się to mało powiedziane..Okropne często śmierdzące...W kólko to samo ,brak słów..Z owoców arbuz 'gruszka 'jabłko 'melon...All inclusive Żarcie prawda !!....Wszyscy dojadali na mieście alkohol również.Hotel ładny i zadbany ale cóż z tego skoro z 20 osób które poznałam tam wszyscy mieli takie samo zdanie.Nie polecam chyba że masz 99 lat i chcesz poleżeć w pokoju. Nie ma baru na plaży jako jedyny ...

Hotel nastawiony na klienta Rosyjskiego. Etertaiment w tym języku, muzyka oraz ,,rozrywka'' z dziwnymi podtekstami. Złośliwy i arogancki człowiek odpowiadający za enterntaiment. Po godzinie 18.00 basen wyłączony z użytku. Leżaki i parasole na plaży brudne i połamane. Napoje w ramach all in najgorszej jakości (soft oraz drinki ). Jedzenie fatalnej jakości ( resztki ze śniadań pojawiały się na obiad i kolację ). Powróciliśmy z urlopu z zatruciami pokarmowymi... Hotel oddalony od zgiełku głównej ulicy, za to w poniedziałki tuż pod nim rozkłada się turecki bazar.

Nazwa  Oba Time
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking

5.7
4.9

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6
Mateusz

Hotel dla starszych osób. Łazienki w kiepskim stanie. Jedzenie średnie.

Zalety

Blisko plaży.

Wady

Kiepskie jedzenie oraz słaby standard pokoi.

Brygida

Daję 4 na 5. Piękne miasto, hotel w pobliżu plaży nie daleko pasaży handlowych.

Zalety

Pokoje czyste, zadbane. Ogólnie miła obsługa. Robiono wszystko co w ich mocy aby co wieczór były jakieś atrakcje. Smaili 🥰 Jedzenie dobre ala ... Przepyszne ciasta.

Wady

W łazience słabo zaprojektowana przestrzeni prysznica (podczas kąpieli nieuniknione było zalanie całej łazienki 🫢). Bardzo ubogi wybór programów TV. Po wyjeciu klucza z czytnika odłączany jest cały prąd to uniemożliwia chłodzenia pokoju podczas nieobecności, wyłącza się lodówka, nie ładują się urządzenia. Monotonne menu. Zdarzało się, że niektóre potrawy znikały bardzo szybko i nie było szansy ich spróbować

Robert Iwona

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Czystość , bardzo miła obsługa, hotel w centrum miasta w około mnóstwo sklepów , restauracji, do morza 8 minut pieszo spacerkiem , darmowe leżaki i ręczniki, autobusy do centrum miasta kursują co 15 minut .

Beata

Edyta

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Czyste pokoje . Pomocna obsługa na recepcji komunikująca się po rosyjsku i turecku. Atrakcja pod hotelem w postaci bazaru

Wady

Niesmaczne, powtarzające się jedzenie. Fatalna obsługa zapewnionej przez hotel ,,rozrywki''.

5.9
Tomek

Pobyt - Sierpień 2022

Pokój jak i hotel były czyste i schludne. Basen niewielki, ale każdy bez problemu się mieścił. Leżaków było na styk a czasem brakowało. Niestety były twarde i zużyte. Z basenu można było korzystać tylko do 18:00. Przy basenie był „animator”, który był mocno zadufany w sobie i ciągle podchodził tylko do ładnych kobiet i nagabywał i naciskał na wyjazd na dyskotekę do miasta. Był bezczelny w swoim zachowaniu. Puszczał smęty z YouTube typu „15h chillout music” zamiast czegoś żywszego, wakacyjnego. Co 15 minut puszczał ten sam kawałek do którego sam tańczył na środku żeby sie popisywać. Wybory miss i mistera hotelu były tylko dla niego - niepotrzebnie brał uczestników bo tylko sam się prezentował. Jedzenie było poprawne i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Niestety nie było w menu żadnych ryb oprócz upieczonego śledzia - porażka. Do plaży Ok 7 minut piechotą przez miasto. Na plaży było wyznaczone miejsce i molo dla gości hotelu. Bar na plaży płatny. Blisko hotelu sklepy i dwa razy w tygodniu bazar przed hotelem na całej długości ulicy na którym można było kupić wszystko i wszystkich znanych marek za kilka dolarów. Ogólne wrażenia z pobytu pozytywne 🙂

Zalety

Lokalizacja, basen z ciepłą wodą, czyste pokoje, sprawna i głośna klimatyzacja 😉

Wady

Monotonne jedzenie, basen tylko do 18:00, nachalny i bezczelny animator na basenie, dużo rosjan adorowanych przez personel hotelu

Natalia

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt w hotelu super , pokoje czyste zadbane wszystko w jak największym porządku . Plaza 600 m od hotelu przyjemny spacerek na przepiękna plaże . Okolica zadbana widoki przepiękne jesteśmy zadowoleni . Posiłki w hotelu w porządku jedyna wada śniadania na których wybór był niewielki . Kelnerzy przesympatyczni rozmawiali po polsku recepcja pomocna sympatyczna . Powiem tak za tą kwotę hotel warty 4* Polecamy z czystym sumieniem :)

Zalety

Blisko plaza , super obsługa . Basen wystarczający . Przepiękna okolica . Wieczorne animacja codziennie . Polska muzyka .

Wady

Jedyny minus to śniadania z małym wyborem .

Ja

Pobyt - Wrzesień 2021

Należy zastanowić się wybierając ofertę analizując dostępne oferty . Na plus tego hotelu to sympatyczna osoba / blondynka / na recepcji i starszy kelner . Znajomość angielskiego wśród pracowników recepcji słaba

Zalety

Dobre położenie . Także dobre pokoje

Wady

Monotonne jedzenie . Frytki na śniadanie .Menadzer słabe zarządzanie , stosuje wybiórcze traktowanie gości . Reglamentowany alkohol mimo ze jest to all inclusiv.

3.4
Dorota Tekielska

Pobyt - Wrzesień 2021

Ogólnie nie polecam .My nastawieni byliśmy na wycieczki , więc jako bazą wypadową może być , ale na wypoczynek to za tą kasę są dużo lepsze .

Zalety

Położenie , miła obsługa na recepcji.

Wady

Bardzo słabe jedzenie , faworyzowanie turystów rosyjskich , mały basen , jeden bar , wieczorem nie ma miejsca żeby usiąść przy barze.

3.6
Gość

Pobyt - Sierpień 2021

Właśnie wróciłem z Oba Time Hotel, chciałem wszystkich uprzedzić że opinie które były pisane, powstały sześć lat temu. Jedzenie notorycznie to samo, wybór żaden, wszystkiego brakuje, powtarzające się wiecznie dania, pleśń na bułkach, wczorajsze jedzenie na winogronie podczas śniadania, a winogron był również na kolacje, także szybko wrócił do obiegu, pleśń i resztki jedzenia na kalafiorze oraz innych daniach. Obsługa z zerowym uśmiechem, tylko bardziej pokazująca ?fochy?. Animacje? Żadne, przez cały pobyt odbyły się dwie, dosłownie żałosne animacje po kolacji. Basen mały, także nie ma co liczyć na odpoczynek w basenie. Do plaży było podane 250m, nie wiem w którą stronę, idzie się ok 7-8 min żeby się na niej pojawić. I ceny wakacji w tym hotelu tez powalają, zerowy stosunek ceny do jakości. Pewien Pan, który złożył skargę na hotel, dostał informacje zwrotną od rezydenta, iż Hotel twierdzi że jest lepiej nie być powinno.

Zalety

Dobre wifi, na tym zakończymy zalety

Wady

Daleko do plaży

Ola

Pobyt - Lipiec 2015

Zaletą tego hotelu na pewno jest PRZECUDOWNA, KOCHANA obsługa ,oraz WSPANIAŁY animator . Kelnerzy zawsze pomogą, gdy złapie się z nimi kontakt żartują i urozmaicają czas ,bardzo lubią polaków : ) , Animator och kim on tam nie był , cudowny człowiek , podłapuje słowa po polsku często pyta się \\\"Jak się masz \\\" ;) Hotel mały ale to na swój wielki plus ! Wszyscy się tam znają , łatwo nawiązać znajomości. Sam wygląd hotelu na zdjęciach tego nie ukaże to trzeba zobaczyć na własne oczy ! :) Kucharze to też wspaniali ludzie, podchodzą i powiedzą co jest dobre , doradzą. Wybór mały ale nie aż tak bardzo ponieważ różnorodność była odpowiednia dla mnie. Pokoje ładne, regularnie sprzątane przez bardzo miłe sprzątaczki. ( W OBA TIME WSZYSCY SĄ MILI ! ) Warto wspomnieć że raz w tygodniu prosto przed oba time rozkłada się bazar! Daleko nie trzeba iść wystarczy wyjść z hotelu ;) Basen mały ale wystarczający by się schłodzić , pograć w piłkę czy ponurkować :) Do plaży blisko tylko trzeba przejść przez ruchliwą ulicę ( poranna adrenalina nikomu nie zaszkodzi ;) ) Plaża piaszczysta ale do wody polecam brać specjalne kapcie, kamyczki mogą trochę przeszkadzać ale to tylko bliżej brzegu :) Da się przeżyć, tragedii nie ma ;) Wieczorem warto usiąść przy barku z dobrym piciem oglądając animacje albo po prostu rozmawiając :) W Oba Time czas leci bardzo szybko, wato z niego korzystać w 100 % ! Polecam serdecznie ten hotel ! To na pewno niezapomniane wakacje i przygoda na całe życie ! Będziecie chcieli tam wrócić, i długimi latami wspominać o wspaniałym wypoczynku w tym hotelu ; ) Jak w Turcji to tylko do Oba Time !!! :)

Zalety

cudowna obsługa i animator urozmaicony czas dobre położenie

Wady

dla dzieci zbyt mały basen

Krystyna i przyjaciele

Pobyt - Maj 2015

Ogólne jesteśmy zadowoleni z pobytu [grupa 6 osób].Pokoje ładne, regularnie sprzątane,ładnie umeblowane.Jedzenie było smaczne choć wybór dań nie za duży.Kelnerzy i barmani bardzo sympatyczni i zawsze uśmiechnięci.Plaża jest bardzo blisko i czysta.Rozrywka na terenie hotelu niespecjalna,ale dla tak małego grona gości starali się jak mogli.Pobyt w tym hotelu uważamy za bardzo udany i osobom które nie lubią hoteli molochów polecamy go z czystym sercem.

Zalety

Kameralny,czysty i bardzo przytulny hotel.Obsługa miła ,sympatyczna i chętna do pomocy.

Wady

Zbyt mała restauracja i dlatego w czasie posiłków jest tłoczno.

Anya

Pobyt - Maj 2015

Jeśli polecę znów do Turcji wybiorę ten hotel :) przemiła obsługa, jedzenie dobre i blisko morza :) Dj świetny fajna zabawa :) i czyściutko!!

Zalety

dobre miejsce,czysto,obsługa

Pobyt - Wrzesień 2014

Polecam ten hotel wszystkim osobom które lubią kameralne miejsca. Hotel jest nieduży, ale za to przytulny. Jeśli ktoś woli większą anonimowość, może mu nie przypaść do gustu. Ale ile ludzi tyle opinii: jak dla mnie było trochę ciasno (jeśli chodzi o część basenową i restauracje) , natomiast mój chłopak był zachwycony ;) Generalnie hotel bardzo czysty, sprzątany codziennie, obsługa przemiła.Jedzenie bardzo dobre, oczywiście bardzo dużo warzyw i owoców i trochę mięsa. Jeśli ktoś jedzie we wrześniu, niech nie martwi się o pogodę - jest upał, ok.32 stopni. Gorąco polecam ten hotel :)

Zalety

-blisko plaży ok.300m - piękny, kameralny, czysty i zadbany hotel - do centrum Alanyi ok 5 km

Wady

- mały basen

Hanna

Pobyt - Czerwiec 2014

Polecam!dobre warunki hotelowe,mila obsluga,bardzo dobre jedzenie.

Zalety

nowy obiekt ,wyżywienie,czysto!

Wady

ciasna sala posilkowa

Marcin Głuszczyk

Pobyt - Czerwiec 2014

Hotel polecam dla rodzin bez dzieci, jednak z małymi wymaganiami co do posiłków. Jedzenie monotonne bez szału. Obsługa mila i bardzo pomocna co dodaje plusów dotyczących pobytu. Bardzo mały basen i brak wystarczającej ilości leżaków dla gości chcących przebywać nad basenem. Noce spokojne hotel troszkę oddalony od głównych ulic,ale zarazem blisko, by dotrzeć szybko na plaże lub do centrum.

Zalety

Wyposażenie pokoju zupełnie wystarczające. Hotel czysty, obsługa bardzo mila i pomocna.

Wady

Na wyjazdy z dziećmi zbyt mały basen i mało atrakcji. Jedzenie bardzo monotonne, to samo menu przez tydzień.

Oba Time