2050 opinii
Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i krystalicznie czysta woda
Park rozrywki PortAventura idealny dla rodzin
Zabytkowe ruiny rzymskie w Tarragonie i klimatyczne uliczki miasta
Pokój ok Sprzątany codziennie .Łazienka duża z wanną i bidetem Balkon .Bardzo dobre jedzenie .
Tylko 2 windy.Na tak duży hotel to problem (3 Pokój w naprawie )
Hotel nie jest nowy, ale sprzątany codziennie. Śniadania monotonne i mały wybór natomiast kolacje pyszne. Wokół basenu mogłoby być czyściej. Ogólnie polecam, miła obsługa.
Miła obsługa
Mało animacji i rozrywki na wieczór Liście wokoło basenu
Hotel pięknie położony,blisko do plaży i różnych atrakcji. Pokoje duże z szerokimi łóżkami, sprzątane codziennie i wymieniane ręczniki codziennie.Panie sprzątające bardzo uczynne i uśmiechnięte .Karmili nas doskonale,smaczne i bardzo urozmaicone jedzenie.Bar przy basenach,których było 4,głównie przygotowane dla dzieci ,spełniał swoje zadanie .Można było napić się smacznej kawy,zjeść lody i inne przekąski ,oraz wypić drinki.Wieczorami animacje dla dorosłych ,zaś dla dzieci dużo się działo też w ciągu dnia . Jestem zadowolona z pobytu.
Przede wszystkim dobra kuchnia,duże pokoje i położenie.
Ogólnie było w porządku, miły i pomocny personel, dobre aczkolwiek trochę monotonne jedzenie. Jedynie widok z pokoju na obskurny budynek naprzeciwko uznaje jako minus
Miły personel, czyste pokoje, ciekawe animacje dla dzieci a także dobra lokalizacja
Fatalny widok z pokoju na obskurny blok naprzeciwko bądź na ruchliwy deptak, który obecnie jest w przebudowie. Jedynie pokoje z widokiem na basen są przyjemne.
W pokojach tak brudno ze koty na podłodze. Panie niby sprzątają a koty nadal ,,latają''. Jedzenie monotonne, bez wyboru, niska jakość produktu, zapleśniałe owoce. oszczednosc na maksa....to na 2 gwiazdki zasługuje
bliskość do centrum Salou
W pokojach tak brudno ze koty na podłodze. Panie niby sprzątają a koty nadal ,,latają''. Jedzenie monotonne, bez wyboru, niska jakość produktu, zapleśniałe owoce. oszczędność na maksa....to na 2 gwiazdki zasługuje
Pobyt w hotelu super , położony w super lokalizacji gdzie wszędzie w miarę można dojść pieszo / do centrum . na plażę i wesołe super miasteczko/. Polecam
Świetna lokalizacja , hotel zadbany, czysty z miłą obsługą. Dba się o urozmaicone jedzenie , bardzo smaczne. Barmani bardzo sprytni, szybko spełniali zachcianki , serwowali przepiękne i smaczne drinki. Animatorzy dbali o rozrywkę zarówno dzieciom jak i dorosłym.
Brak pokoi typu 2+1+1
Polecamy z Całego ❤️ Czas pobytu Cudowny ,odpoczęliśmy ,wybawilismy się ,podchodziliśmy ,pozwiedzalismy. Codziennie sprzątane pokoje ,miła obsługa wszędzie ,Pani która tańczy ,zabawia dzieci bardzo miła ,Pan który uczył tańca dorosłych. Muzyka ,tańce ,jedzenie pyszne i bardzo dużo tego od ziemniaków ,po ryby ,ciasta ... Było cudnie !!!
Uczciwość , sumienność,zabawa .
pobyt bardzo udany bardzo mily personel jedyna uwaga to by inni szukajacy super miejsc do wypoczynku udali sie w to miejsce warto to sprawdzic i wbrew opiniom o rezydentach Panie Ania i Ola zaprzeczyly swoja operatywnoscia utartym zlym opiniom zycze wszystkim takich kontaktow i miejsc do odwiedzenia
blisko atrakvyjnych miejsc /morza/
moim zdaniem brak
Przyjecie w hotelu sprawne pobyt doskonaly pokoje czyste klimatyzowane jedzonko smakowite Panie rezydentki pomocne i wszechobecne kreatywne
Hotel polozony w dobrym miejscu przy uroczej plazy dbrze skomunikowany
brak a wlasciwie nie szukalem pewnie uczynia to z luboscia inniDd
Warto pojechać mimo tych kilku niedogodności.Dziecko bardzo zadowolone
3 baseny i jacuzzi-jednak nie podgrzewane(w lipcu i sierpniu to nie problem,ale w czerwcu już tak).Firany w pokoju czarne-chyba nigdy nie prane. Plus za codzienna wymiane ręczników.Pokoje małe.Jedzenie pyszne,urozmaicone,bez limitu.Wszyscy przytyli bo było wyśmienite.Obsługa ok,baseny fajnr.Pobyt na plus
Małe pokoje,niezbyt dobre sprzątanie.