Oasis

Dla osób, które planują wynająć samochód, dla par, nie dla małych dzieci

Mój pobyt był taki że rano wypad codziennie w inne miejsce a wieczorem powrót czasami nie zdążyliśmy na kolację tyle było pięknych miejsc

Tydzień pełen wrażeń - tylko pozytywnych. Polecam.

Hotel oceniam pozytywnie, udało nam się kupić wycieczkę za bardzo atrakcyjną cenę. Korfu to wspaniała wyspa, szkoda było wracać do domu,najlepiej bym tam została na zawsze. Mamy cudowne wspomnienia, i na pewno wybierzemy Grecję ponownie.

Hotel Oasis to oferta dla tych którzy nie mają absolutnie żadnych wymagań. Hotel nadaje się do generalnego remontu, zwłaszcza łazienka. Meble stare i zużyte. Łóżko na starych sprężynach , po nocy boli kręgosłup. Widok z pokoju magiczny za to w wypoczynku przeszkadzają ciągle latające obok samoloty.Za plaże służy betonowy pomost na którym kiedyś był piasek. Basen malutki i śmierdzący chlorem nawet stojąc obok niego, bardzo głęboki. Jedzenie fatalne - na śniadanie mielonka, ser i 4 rodzaje dżemu i tak przez tydzień, obiadokolacja o 19 - tej czyli 10 godzin bez jedzenia a na obiadokolacje rozgotowany makaron, kurczak bez smaku, i schab w postaci \"podeszwy\" i ani grama warzyw czy owoców. Raz pojawił się arbuz ale wtedy wszyscy goście rzucili się na niego momentalnie. W okolicy hotelu nie dzieje się nic , do centrum Corfu 8 km , jeżdżą autobusy (dwa razy jechałem raz się spóźnił 45 minut raz godzinę! !). Trzeba wypożyczyć auto i zwiedzić całą wyspę i piękne plaże której brak przy hotelu. Jedyne co jest na poziomie to miła obsługa która chętnie pomaga w każdej sytuacji.

Nazwa  Oasis
Miejsce  Grecja / Korfu / Perama
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem

Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami

Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Wrzesień 2018

Dla osób, które planują wynająć samochód, dla par, nie dla małych dzieci

Zalety

widok na morze, pokoje czyste,sprzątane nawet nasze buty i układana pościel,czyste ręczniki, dobre jedzenie, blisko stolicy, elegancko, dyskoteka, tańce, blisko przystanek autobusowy

Wady

basen do 3 m głębokości, plaża sztuczna, ale po wejściu do wody drabinką płytko na brzegu, można się kąpać, nawet dzieci, trasa pieszo do stolicy nieciekawa, bez chodników,okolica, drogie napoje w wersji HB

Józef

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Miła obsługa

Wady

Blisko lotniska

Alina

Pobyt - Lipiec 2018

Tydzień pełen wrażeń - tylko pozytywnych. Polecam.

Zalety

Polecam bardzo serdecznie. Sympatyczna obsługa, zawsze uśmiechnięta. Kameralna plaża tylko dla gości hotelu. Posiłki urozmaicone, każdy znalazł zawsze coś w swoim smaku. Blisko przystanku, sklepu i wypożyczalni pojazdów. Niedaleko do głównej miejscowości Korfu. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Alina

Wady

Przy trzech osobach w dwuosobowym pokoju troszkę nam było ciasno z dostawką, ale nie pojechaliśmy tam siedzieć w pokoju... :)

Emilia

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

hotel bezpośrednio przy prywatnej małej plaży, wspaniałe widoki z pokoju gdzie odpoczywaliśmy po całym dniu, niedaleko hotelu(ok.10 min) promenada gdzie można pospacerować oraz popłynąć małym stateczkiem na mysią wyspę ;]] oraz fotografować wspaniały kościółek na wyspie Vlacherna Monastery, chodziliśmy tam co wieczór na spacerek. Bezpośredni dojazd na stare miasto spod hotelu(bilety na autobus dostępne w recepcji) polecamy wszystkie wycieczki dostępne u rezydenta ale uwaga tańsze w biurze niedaleko hotelu. Pokoje sprzątane codziennie ;] Serdecznie polecam, jedzenie jak wszędzie ale były urozmaicenia i każdy znajdzie coś dla siebie. Proszę zabrać również pozytywne nastawienie, ponieważ Grecja sama w sobie jest przepiękna.

Wady

Jeśli ktoś ma wygórowane wymagania to można się przyczepić do wszystkiego, że zapaszek szamba czasami zalatywał, że komary brzęczały w nocy i gryzły, że plaża za mała, że jedzenie inne,że samoloty hałasują, ale proszę nie wymyślać i po prostu odpoczywać i cieszyć się słońcem i widokami ;]]]]

2.6
Damianos

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

Wspaniały widok z pokoju Miła obsługa

Wady

Okropna, stara łazienka Bardzo głośna instalacja hydrauliczna Hałasujące samoloty Stare i niewygodne łóżka w pokoju Brak plaży Monotonne i okropne jedzenie bez smaku Śmierdzący i głęboki (3m) basen

Oasis