Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Dla osób, które planują wynająć samochód, dla par, nie dla małych dzieci
widok na morze, pokoje czyste,sprzątane nawet nasze buty i układana pościel,czyste ręczniki, dobre jedzenie, blisko stolicy, elegancko, dyskoteka, tańce, blisko przystanek autobusowy
basen do 3 m głębokości, plaża sztuczna, ale po wejściu do wody drabinką płytko na brzegu, można się kąpać, nawet dzieci, trasa pieszo do stolicy nieciekawa, bez chodników,okolica, drogie napoje w wersji HB
Mój pobyt był taki że rano wypad codziennie w inne miejsce a wieczorem powrót czasami nie zdążyliśmy na kolację tyle było pięknych miejsc
Miła obsługa
Blisko lotniska
Tydzień pełen wrażeń - tylko pozytywnych. Polecam.
Polecam bardzo serdecznie. Sympatyczna obsługa, zawsze uśmiechnięta. Kameralna plaża tylko dla gości hotelu. Posiłki urozmaicone, każdy znalazł zawsze coś w swoim smaku. Blisko przystanku, sklepu i wypożyczalni pojazdów. Niedaleko do głównej miejscowości Korfu. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Alina
Przy trzech osobach w dwuosobowym pokoju troszkę nam było ciasno z dostawką, ale nie pojechaliśmy tam siedzieć w pokoju... :)
Hotel oceniam pozytywnie, udało nam się kupić wycieczkę za bardzo atrakcyjną cenę. Korfu to wspaniała wyspa, szkoda było wracać do domu,najlepiej bym tam została na zawsze. Mamy cudowne wspomnienia, i na pewno wybierzemy Grecję ponownie.
hotel bezpośrednio przy prywatnej małej plaży, wspaniałe widoki z pokoju gdzie odpoczywaliśmy po całym dniu, niedaleko hotelu(ok.10 min) promenada gdzie można pospacerować oraz popłynąć małym stateczkiem na mysią wyspę ;]] oraz fotografować wspaniały kościółek na wyspie Vlacherna Monastery, chodziliśmy tam co wieczór na spacerek. Bezpośredni dojazd na stare miasto spod hotelu(bilety na autobus dostępne w recepcji) polecamy wszystkie wycieczki dostępne u rezydenta ale uwaga tańsze w biurze niedaleko hotelu. Pokoje sprzątane codziennie ;] Serdecznie polecam, jedzenie jak wszędzie ale były urozmaicenia i każdy znajdzie coś dla siebie. Proszę zabrać również pozytywne nastawienie, ponieważ Grecja sama w sobie jest przepiękna.
Jeśli ktoś ma wygórowane wymagania to można się przyczepić do wszystkiego, że zapaszek szamba czasami zalatywał, że komary brzęczały w nocy i gryzły, że plaża za mała, że jedzenie inne,że samoloty hałasują, ale proszę nie wymyślać i po prostu odpoczywać i cieszyć się słońcem i widokami ;]]]]
Hotel Oasis to oferta dla tych którzy nie mają absolutnie żadnych wymagań. Hotel nadaje się do generalnego remontu, zwłaszcza łazienka. Meble stare i zużyte. Łóżko na starych sprężynach , po nocy boli kręgosłup. Widok z pokoju magiczny za to w wypoczynku przeszkadzają ciągle latające obok samoloty.Za plaże służy betonowy pomost na którym kiedyś był piasek. Basen malutki i śmierdzący chlorem nawet stojąc obok niego, bardzo głęboki. Jedzenie fatalne - na śniadanie mielonka, ser i 4 rodzaje dżemu i tak przez tydzień, obiadokolacja o 19 - tej czyli 10 godzin bez jedzenia a na obiadokolacje rozgotowany makaron, kurczak bez smaku, i schab w postaci \"podeszwy\" i ani grama warzyw czy owoców. Raz pojawił się arbuz ale wtedy wszyscy goście rzucili się na niego momentalnie. W okolicy hotelu nie dzieje się nic , do centrum Corfu 8 km , jeżdżą autobusy (dwa razy jechałem raz się spóźnił 45 minut raz godzinę! !). Trzeba wypożyczyć auto i zwiedzić całą wyspę i piękne plaże której brak przy hotelu. Jedyne co jest na poziomie to miła obsługa która chętnie pomaga w każdej sytuacji.
Wspaniały widok z pokoju Miła obsługa
Okropna, stara łazienka Bardzo głośna instalacja hydrauliczna Hałasujące samoloty Stare i niewygodne łóżka w pokoju Brak plaży Monotonne i okropne jedzenie bez smaku Śmierdzący i głęboki (3m) basen