Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, miniklub, plac zabaw.
Bogata oferta rekreacyjna: zjeżdżalnie wodne, zajęcia sportowo-rekreacyjne, programy animacyjne.
Tylko 500 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Dla aktywnych: siłownia, tenis stołowy, szachy, rzutki, siatkówka plażowa, animacje.
Pobyt w hotelu był bardzo udany. Pokoje były sprzątane na bieżąco. Teren wokół hotelu był również ładny i bardzo zadbany. Obsługa była bardzo miła i profesjonalna. Posiłki były urozmaicone i bardzo ładnie podane.
Dobra lokalizacja, spokój.
Nie podobała mi się plaża hotelowa z uwagi na zapach jaki emanował z pobliskiego strumyka.
Wybierając hotel kierowałam się głównie opiniami bo były bardzo dobre. Niestety to co okazało się w rzeczywistości odbiegało znacznie od pozytywnych opinii.
Pokój był odnowiony z ładną, dużą łazienką. Fajny pomysł z basenami na plaży. Codziennie animacje. I to tyle zalet …
1. W budynku B ogólny smród i brud na korytarzu oraz w windzie. 2. Jedzenie mocno przeciętne. 3. Od 16:30 nie przyjmują zwrotów ręczników plażowych ( dziwne, pierwszy raz się z tym spotkałam) 4. Na plaży zabrakło plastikowych kubków i barman lał piwo do kubeczków papierowych od kawy. Barman na plaży niemiły i leniwy. 5. Toalety przy basenach w ogóle nie były sprzedawane, obrzydliwe. 6. w piwie niemal za każdym razem pływały paprochy 7. Plaza była … ale obok jakichś ścieków, smród niesamowity
Hotel bardzo kameralny w porównaniu z tureckimi gigantami które królują na riwierze. Basenowo - dwie strefy - "imprezowa" ze zjeżdżalniami i głośną muzyką, oraz "strefa relax" - z basenem tylko dla 16+, spokojną muzyką i zielenią. Dzięki temu -każdy znajdzie cos dla siebie. Jedzenie przepyszne, obsługa - przemiła. Duży plus za bar i baseny przy plaży - dzięki czemu można było spędzać nad morzem cały dzień. Niezależnie od pory dnia nie mieliśmy problemu ze znalezieniem leżaków
basenowa strefa relaxu bar i baseny bezpośrednio przy plaży dużo zieleni na terenie hotelu ( oliwki, beniaminy , bananowce,...) przepyszne jedzenie miła obsługa
pokoje w bloku B trochę głośne z uwagi na sąsiedztwo ulicy
Jedzenie w tym hotelu broni wszystkie niedogodności, jest w czym wybierać. Niestety jest kawałek do plaży , jest strasznie gwarno i ciasno na basenie. Na szczęście na plaży jest drugi basen a trzeci dla dorosłych to cisza i spokój. Animacje takie sobie. Pokój mieliśmy tuż obok windy więc słyszeliśmy wszystkich wracających i wychodzacych. Ogólnie nie wróciłabym drugi raz.
Basen na plaży, jedzenie
Zbyt głośno, nikt nie zwraca uwagi na hałaśliwych gości. Na basenie nie można ruszyć ręką żeby pływać ale za to pozwala się wszystkim skakać do wody, grać w piłkę itd
Hotel bardzo przyzwoity, 4 baseny (1 ze zjeżdżalnią 1 na strefie relaksacyjnej gdzie jest cisza i spokój 1 największy w miejscu gdzie od czasu do czasu coś się dzieje, oraz basen zakryty)obsługa miła pokoje sprzątane codziennie, do morza blisko i jeździ bus bezpłatny, bazary blisko jest gdzie połazić.
Blisko sklepy, miła obsługa, fajne pokoje
Baseny mogły by być większe
Hotel godny polecenia, hotel czysty ,dużo animacji ,jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie . Nawet alkohol dobry do wybory whisky, wódka, gin ,piwo ,wino . Barmani oraz animatorzy super .Wakacje jak dla nas udane . Lokalizacja super , dojście na plażę tunelem na nogach około 10 min. Na plaży również dostępny basen oraz jedzenie i picie w cenie. Byliśmy 2 raz w Turciji polecam hotel w 100%
Czystość, jedzenie, lokalizacja , manager super ,bardzo przyjazny .
Animacje dobre,ale mało polskiej animacji, przydałoby sie wiecej dyskoteki, więcej było tureckich imprez niż europepejskich
Serdecznie polecam, bardzo miła i przyjazna obsługa, czyste pokoje, różnorodne posiłki
Fajnym rozwiązaniem okazał się basen 16+ cichy i oddalony od pozostałych
Chwilami nieciekawy zapach na plaży przy morzy od niedalekiego ujścia kanału
Byliśmy w szczycie sezonu. My jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni. Obsługa hotelowa? Genialna, z świetnym podejściem do dzieci. Zepsuta klimatyzacja w pokoju? Serwisant w pokoju 2 minuty po zgłoszeniu. Jedzenie prze pyszne. Pokoje sprzątane codziennie. Pizza recznie robiona przy barze nad morzem. Naprawde fajny hotel.
Obsługa hotelowa, jedzenie, czystosc.
Nie znalazłam.
Właśnie skończył się mój tygodniowy pobyt. Szczerze polecam. Zasługuje na 4 gwiazdki. Jedzenie smaczne, urozmaicone. Codzienne animacje, sympatyczny personel. Jeśli będziecie mieć propozycję wyjazdu z animatorami do klubu to nawet się nie zastanawiajcie tylko kupujcie, Summer Garden czy Ilusion wspaniałe miejsca do potańczenia. Jestem bardzo zadowolona, pozostaną cudowne wspomnienia. Polecam .
Beach bar i mini aquapark dla dzieci na plaży, pyszne jedzenie, obsługa .
Czasami brak sztućców w restauracji, nie wszędzie sprzątane na bieżąco .
Bardzo przyjazny hotel. Jedzenie pyszne, duży wybór, jedynie wędliny nie na podniebienie polskie-jakieś mortadele, bardzo miła obsługa w całym obiekcie, czysto. Animacje w ciągu dnia i wieczorem, dodatkowo konoferty, pokazy akrobatyczne, karaoke. Super baseny na plaży, bar, pizza prosto z pieca. Z czystym sumieniem Polecam.
Czystość, wyżywienie, obsługa zawsze pomocna i uśmiechnięta. Blisko do plaży i do centrum. Dużo atrakcji, animacje. Dwie windy, przestronne pokoje.
Hotel usytuowany przy trasie szybkiego , nieustającego ruchu/zalecam stopery do uszu/ hotel rodzinny, więc jak na placu zabaw-głośno do 23:00 piski wrzaski śmiech i płacz , można się częściowo zresetować w aneksowej części hotelu lub na plaży wcześnie rano-polecam
Obsługa rewelacyjna, posiłki zróżnicowane, każdy mógł sobie coś znależć, desery sztuczne, przecukrzone, ale Turcja tak ma;). Dwa baseny przy hotelu i dwa na plaży. Nie ma konieczności wracania na lunch do hotelu, można zjeść i wypić na płazy. Wyjazd całkiem fajny.
Pobyt siedmiodniowy z dziećmi bardzo udany. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Pokój familijny składał się z dwóch dużych osobnych sypialni. Są u nich różne pokoje familijne, mniejsze i większe. Budynek zarówno A i B standard ten sam. Obsługa bardzo miła i przyjazna. W tym cazie naszego było bardzo dużo Polaków, natomiast animacje po angielsku, niemiecku, rosyjsku.
Bardzo czysto, Panie naprawdę się przykładały do sprzątania, najczyściejszy hotel w jakim byłam. Bardzo dobre jedzenie i urozmaicone.
Plaża 500 m dowozi co godzinę busik. Bar na plaży ma dużo mniej jedzenia niż w hotelu, lody płatne na plaży, z alkoholi tylko piwo w barze za free na plaży. Na plaży wiele rzeczy płatnych w porównaniu z hotelem. Hałas od drogi głównej w hotelu. Brak animacji po polsku.
Wróciliśmy niedawno z wakacji w Turcji w tym hotelu i na pierwszy rzut oka nie wydawał się zbyt atrakcyjny, ale z czasem zaczęliśmy dostrzegać więcej pozytywnych stron. Hotel głównie obłożony przez rodziny z dziećmi i starsze osoby.
-Bardzo miła obsługa, -końcem maja 2022 nie było problemu z zajęciem leżaków na plaży jak i przy basenach. -Animacje w porządku. Animator dla dzieci fajnie prowadził dyskoteki, choć w samym Mini clubie trochę mało atrakcji dla dzieci. -Kameralna atmosfera małego hotelu sprzyjała zwieraniu nowych znajomości -czysto w hotelu i przy basenach
-Położenie między ulicami szybkiego ruchu, hałas od ulicy -Zasłony cienkie w hotelu ,co powodowało dyskomfort spania przy ostrym świetle słonecznym wschodzącym wcześnie w Turcji. -Bardzo rzadko puszczana była turecka muzyka, głównie zagraniczne uniwersalne piosenki, których pełno na co dzień -Mało urozmaicone jedzenie, zwłaszcza owoce-rano przy śniadaniu nie było dostępnych pomarańczy,za to stali Panowie kelnerzy oferujący wyciskane soki w cenie 1 euro za szklanke... -siłownia słabo wyposażona
* Animatorzy bardzo mili , uczynni i serdeczni. Program bardzo urozmaicony . Poza tym pokoje nie odzwierciedlają tego co jest na zdjęciach . My mieliśmy szczęście mieć na prawdę przestronny pokój z fajnym widokiem . Są jednak pokoje z widokiem na ofoliowaną hodowlę bananów , gdzie oprócz braku jakiegokolwiek widoku , stale był hałas bo pod piętrem były dostawy do kuchni. Nie można było otworzyć balkonu bo jak nie hałas to zapachy kuchenne przeszkadzały. Ogólnie ten hotel nie powinien mieć 4 gwiazdek. Poza tym pierwszy raz spotkaliśmy się z tym ,że WI FI które jest w ofercie niby za darmo w holu działa tylko 24 godziny. Po 24 godzinach musisz płacić 2 euro za niby 2gb , a tak na prawdę to za 24 godziny dostępu do Internetu . Jak zapłacisz o 8 rano to następnego dnia o 8 wyłączają Ci dostęp. Wielki kant z tym Internetem. Plusem jest plaża ( chociaż leżaki są brudne) ale na plaży jest możliwość zjedzenia obiadu i nie trzeba 500 m gnać do hotelu na posiłek . Fajny pomysł z basenem przy plaży . Czystość w pokojach oceniamy wysoko , Panie starały się bardzo i tutaj nie ma co się czepiać , pięknie stroiły łóżka , codziennie sprzątały - szkoda że pracownicy stołówki nie biorą z nich przykładu . Podsumowując ten hotel to taka średnia 3 , gdyby nie wspaniałe towarzystwo to już po 4 dniach można byłoby stamtąd uciekać.
w miarę blisko do centrum miasta
obsługa przy posiłkach - brudne stoły , nie można było doczekać się osoby która uprzątnęłaby brudne talerze . Mało stolików do posiłków . W głównym pomieszczeniu gdzie wydawane były posiłki brak klimatyzacji przy 34 st na zewnątrz pozamykane okna . Obsługa pozytywniej nastawiona na Rosjan , których obsługiwano poza kolejnością. Jedzenie słabe , zdarzało się że na drugi dzień potrawy powstawały z tego co zostało z poprzedniego dnia.
Bardzo fajny przyjemny Hotel położony 500m od plaży Posiada 3 baseny jeden ze zjeżdżalnią Codzienne animacje i zajęcia prowadzone przez sympatycznych animatorów 2 bary otwarte od 10-24 Jedzenie przepyszne zróżnicowane śniadania od 7:30-10 a ostatni posiłek czyli przepyszna zupka o 23:00
Bardzo dobre posiłki, zróżnicowane, ilości nie do przejedzenia, pokoje klimatyzowane, codziennie sprzątane, leżaki na plaży bar i grill, możliwość skorzystania ze strefy spa Dobre położenie 15km od Alanii
Nasz pobyt był w sierpniu 2021 i uważam, że był bardzo udany. Hotel w tym terminie był jedną z tańszych opcji i standard był do tego adekwatny. Myślę, że często ludzie rezerwują jedną z tańszych opcji i spodziewają się luksusu, otóż tak to nie wygląda. Uważam nawet, że hotel zdecydowanie pozytywnie nas zaskoczył. Na terenie hotelu znajdują się dwa budynki A (główny) i B (aneks), my akurat byliśmy zakwaterowani w B i mieliśmy widok na jakieś foliowce, ale zupełnie nam to nie przeszkadzało. Są też dwie strefy basenowe, jedna dla dorosłych, cicha (i pilnują kto z niego korzysta, jak trafi się jakieś dziecko to uprzejmie upominają) oraz drugi dla wszystkich, tu dużo się dzieje, są animacje, jakieś pokazy. Obok są też dwie małe zjeżdżalnie wodne i plac zabaw dla dzieci. Wieczorem codziennie są jakieś animacje. Plaża oddalona jest o około 500m od hotelu, przechodzi się do niej przez tunel. Na plaży jest bar gdzie są napoje i przekąski, strefa z leżakami oraz dwa baseny, jeden z mini zjeżdżalniami i jeden normalny. Jeżeli chodzi o jedzenie to śniadania były dość monotonne, ale do wyboru było zawsze klika opcji, obiady i kolacje bardzo smaczne (śniadania też ale mniejszy wybór). Do centrum Konakli można dojść na nogach, oddalone jest może 1km. Do Alanyi kursuje co chwilę bus z przystanku, który jest tuż obok hotelu. Wyjazd w tych pieniądzach uważam za naprawdę udany
główną zaletą jest na pewno czystość, uprzejma obsługa, smaczne jedzenie, codzienne animacje, dla osób wolących ciszę basen dla dorosłych
trochę monotonne śniadania
Ładny czysty hotel pyszne jedzenie plaża blisko wystarczy przejść tunelem hotelowym około 10mim .Plaza piaszczysta ale w wodzie kamienie . Blisko Alani przystanek przy hotelu .Trzeba odwiedzić.
Dużo leżaków zarówno w hotelu jak i na plaży Jedzenie przekąski bar na plaży serwuje obiady alkohole piwo i napoje. Czysto
Rosjanie zachowują się jak ..............
Dobre jedzenie.Pomocna i miła obsługa Fajne baseny.Polecam.
Super basen przy plaży
Miłym zaskoczeniem po przyjeździe w późnych godzinach nocnych bylo podanie nam posiłku. Również fajnym elementem była nocna zupa miedzy 11 a 12 godz. Bliskość szkoły mnie osobiście nie przeszkadzała. Animatorzy bardzo słabi i niesympatyczni - potrafili wyganiac gości siedzacych przy stoliku na godzinę przed rozpoczeciem rezerwacji. Wzięcie udziału w Bingo wiązało się z opłatą 10 euro za osobę - pierwszy raz spotkalam sie z opłatą za animację. Miłym gestem ze strony hotelu było dostarczenie naszemu koledze w prezencie urodzinowym butelki wina oraz owoców wraz z bilecikiem z życzeniami. Co do wycieczek fakultatywnych to nie ma sensu kupować ich od rezydenta - na mieście można zakupić 2 razy taniej. Z hotelu bez problemu można dojechać autobusem do pięknej plaży Kleopatra - plaża częściowo żwirowa, częściowo piaszczysta z przejrzystą wodą.
czysto w pokojach i w calym hotelu, mily personel, pokoje przestronne (niekiedy z drobnymi usterkami), smaczne posiłki, posilki i napoje także na plaży, animacje w ciagu dnia i wieczorem.
animacje nastawione głównie na Rosjan i Niemców, małe baseny, niewielki teren hotelu, w morzu przy plaży hotelowej mnóstwo dużych kamieni - da się pływać tylko trzeba uważać, niesmaczne drinki np. whisky czy raki, piwo to chyba bezalkoholowe, transfer z lotniska do hotelu trwał około 3 godziny - po drodze rozwozono turystow chyba do ok. 10 hoteli - Smartline był ostatni. Zdjęcia hotelu na portalu wakacje.pl są bardziej efektowne niż w rzeczywistości to wygląda: np. zjeżdżalnie wydają się większe - w rzeczywistości są to dwie małe zjeżdżalnie; na jednym ze zdjęć ujęty jest basen przy plaży, budynek i teren zupełnie innego hotelu co dla mnie bylo bardzo mylące - myslalam ze teren hotelu jest spory a faktycznie tak nie jest!
Witam właśnie wróciliśmy z Turcji mieszkając w tym hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni a te osoby co wypisują te idiotyczne opinie to to niech jadą do Polski nad morze to zobaczą super warunki i ceny . wyjazd kosztował 900 zł i było wszystko ok.hotel położony przy autostradzie tak ale tam wszystkie hotele tak są usytuowane .hotel czysty pokoje w budynku A też czyste tam mieszkaliśmy dziennie sprzątane ręczniki wymieniane a jak komuś przeszkadzają starsze kafelki w łazience to ciekawe jakie ma w domu.jedzenie smaczne duży wybór w stołówce czysto kelnerzy sprzątają dużo miejsca w środku ina tarasie . Baseny czyste a animacje są w każdym hotelu głośne. jeżeli chodzi o plażę to jest oddalona 650 m od hotelu, można dojść spacerkiem tunelem pod autostradom jakieś 15 minut albo busikiem jeździ co 1 h. Na plaży cudowny basen jedyny taki w okolicy super bar serwujący pyszne jedzenie w cenie nie warto wracać do hotelu leżaki w cenie wszystko super.jedyny mankament to dużo ruskich w hotelu ale oni już opanowali wszystko a ta polecamy bardzo.nie polecamy biura Neckermann totalnie nas olali ,po przylocie nikogo nie było przy wylocie to samo podjechał autobus kierowca Turek wyszedł z listą wczasowiczów i to było wszystko.
Basen na plaży, pyszne jedzenie
Brak wad