Malownicze Tatry z licznymi szlakami turystycznymi i narciarskimi
Urokliwe uzdrowiska, takie jak Krynica-Zdrój i Szczawnica
Piękne zamki i pałace, takie jak Zamek w Niedzicy
Hotel umieszczony na parterze i piętrze bloku mieszkalnego (osobne wejście). Zarezerwowaliśmy pokój dla 3 osób i psa. Otrzymaliśmy mały pokój z podwójnym łóżkiem i dostawką, w którym było ciasno i nie grzał grzejnik (to istotne, gdyż Kraków przywitał nas deszczową pogodą i chcieliśmy się ogrzać i wysuszyć). Materac dostawki był brudny, pokój nieposprzątany (pies znalazł pod łóżkiem resztki jedzenia i śmieci), natomiast w łazience na suficie była pleśń. Rezerwując nocleg w 3 gwiazdkowym hotelu oczekuję czystości i ciepła.
Po zgłoszeniu uchybień pokoju otrzymaliśmy inny w lepszym stanie, czystszy, bez pleśni i farelke do ogrzania (właściwy grzejnik rozgrzał się kolejnego dnia). Hotel dobrze skomunikowany-przystanek niedaleko, można komunikacja miejską dojechać do centrum. W pobliżu malowniczy kamieniołom Zakrzówek-idealny na spacery z czworonogiem plus w ciepłe miesiące kąpielisko, miejsce do wspinaczek i nurkowania. W bloku obok - piekarnia. W pobliżu galeria i kaufland. Dobre śniadania.
Nierówny standard pokoi (w tej cenie pokoje powinny być czyste i ciepłe). Lokalizacja-hotel położony po drugiej stronie Wisły, czas dojadu do centrum min.20 minut ZTP. Drzwiom w hotelu brakuje uszczelek(?) przez co przy każdym wchodzeniu/wychodzeniu z/do sąsiednich pokoi strasznie hałasują.
Strasznie ciasno, brak balkonu klimatyzacji, stołówka i podawanie śniadań porażka
CIASNO WSZĘDZIE
Mało miejsca, ciasno w bufecie, kiepsko zroganizowane
kiepska loklaizacja, mało miejsca
Hotel, w bardzo dobrej lokalizacji , blisko do centrum , (przystanek MPK 3 kroki od hotelu, dojazd do centrum 15 minut) bardzo miła uprzejma obsługa, przepyszne jedzenie (śniadania), każdy dla siebie coś znajdzie , jak najbardziej polecam hotel, tym bardziej, że po przyjeździe do hotelu, byłem zaskoczony , że jest tak ładnie. Rezerwujcie, nie pozalujecie. Polecam.
Lokalizacja Cena Miła obsluga Ładne , czyste przestronne pokoje Parking samochodowy pod hotelem
Hotel bez wad
Bardzo sympatyczny hotel :) obsługa niezwykle pomocna i uprzejma, smaczne śniadania i pyszna kawa, blisko do centrum i przystępna cena - wszystko czego potrzebowałam na krótki pobyt :))
śniadania, personel, lokalizacja, czystość