Hotel bardzo dobry, przyjazny dla rodzin z dziećmi. Obsługa miła. Pokoje schludne. Polecam jak najbardziej
Luksusowy, przyjazny dzieciom
Wi-Fi mało stabilne
Hotel piękny, czysty bardzo duży. Nastawiony głównie na niemieckich turystów, dla których obsługa jest bardziej przyjazna. Przy zameldowaniu to oni pierwsi dostają pokoje od ręki my czekaliśmy 3h! Mieliśmy pokój na 5 piętrze gdzie hałas z jakiś wentylatorów nie pozwalał funkcjonować w pokoju nie mówiąc o spaniu. Zmieniono nam pokój po 2 dniach. Baseny zadbane, latem bardzo ciepła woda. Blisko na bazar, który jest praktycznie obok hotelu. Rozczarowaliśmy się ponieważ do morza daleko jakieś 400-500m a nie tak jak pisze w ofercie 200m!!! Widok na morze tylko z wysokich pięter. Nowy aquapark również znajduje się poza terenem hotelu w drodze na morze, ale jest bardzo ładny. Plaża piękna, czysta i przede wszystkim piaszczysta a morze przejrzyste i gorące. Jeśli chodzi o jedzenie bardzo dobre i różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszne ciasta, desery i lody. Przy basenie i na plaży również dobre jedzenie hamburgery, frytki, gofry, itp. Niestety w porach posiłku zdarzało się że nie było stolika.
Odległość od morza niezgodna z tym co pisze w ofercie tylko jakieś 400-500m. Aquapark poza terenem hotelu. Nastawiony na niemieckich turystów.
Hotel jest położony bardzo blisko lotniska , więc transfer trwa bardzo krótko. Pokój był bardzo czysty i sprzątany codziennie . Super animacje codziennie co innego i dla dzieci i dla dorosłych. Przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa .
Blisko lotniska, super animacje i przepyszne jedzenie.
Bardzo dobry 5* hotel. Do plaży ok 200 m ale nie stanowi to większego problemu. Na plaży bar i leżaki zawsze dostępne dostępne. Sam hotel bardzo czysty, jedzenie dobre
Dobre jedzenie Piaszczysta plaża Położony na rozległym terenie
Obsługa słabo mówi po angielsku Płatne wi-fi na terenie hotelu
Hotel godny polecenia , blisko od lotniska, miła obsługa, miło wspominamy kolacje pod niebem. Zjeżdżalnia mała ale dzięki były w swoim żywiole. Polecam.
Fajny hotel, czysto, ciekawe baseny, smaczne jedzenie chociaż po tygodniu powtarza się. Super plaża, blisko na bazarek, do sklepów.
WIFI płatne.
Powitanie pysznym szampanem to wstęp do świetnego pobytu w tym hotelu. Trudno znaleźć tu wady, podobało mi się absolutnie wszystko. Obsługa robi co może, aby uprzyjemnić pobyt. Jedzenie jest fantastyczne, a animatorzy doskonali. Polecam!
Piękny hotel, komfortowe pokoje, super obsługa, polskie animacje.
Jeśli ktoś chce mieć wszystko pod ręką, to przeszkadzać może fakt, że trzeba się przejść do plaży, ale spacerek jest przyjemny, na plaży jest restauracja hotelowa, w której można zjeść lunch i inne przekąski, tak więc nie stanowi to dużej różnicy.
Hotel rewelacja, cudownie spędzony czas! Elegancko, czysto, doskonałe jedzenie, przepiękny teren wokół hotelu. Mnóstwo zieleni i kwiatów. Wspaniały widok na morze, zarówno z pokoi, jak i z hotelowego lobby i baru. Plaża oddalona jest jakieś 5 minut spacerem od hotel, szeroka i piaszczysta, dodatkowo znajduje się tam beach bar. Świetne animacje (w sezonie jest tam polski animator). Szczerze polecam zarówno rodzinom, jak i parom w każdym wieku!
przestronny, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, baseny do wyboru i koloru, wspaniałe urozmaicone posiłki, blisko morze, ładna zadbana plaża, mięciutki piasek, leżaki hotelowe pod baldachimem, fajna restauracja hotelowa na plaży, jednym słowem super hotel
przestronny, wspaniałe baseny i posiłki, siłownia, spa, zajęcia jogi i fitness dla dorosłych, zjeżdżalnie dla dzieci, miła obsługa, czyste przestronne i nowoczesne pokoje, plac zabaw dla dzieci pod dachem, animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr na wieczorne pokazy, fajne baseny
jak dla mnie brak
Świetny hotel. Obsługa bardzo dobra jedynym minusem jest mała znajomość angielskiego oprócz recepcji hotelu nastawiony na Niemców których było ok 95%. Dużo basenów leżaki bezpłatne i nigdy ich nie brakuje. Dla dzieci plac zabaw pod dachem słońce nie świeci w oczy, brodzik i jedna zjeżdżalnia fajny mini klub ale bez polskiego w restauracji kącik dla maluchów stoliki sztućce i jedzenie dziecięce. Jedzenie świetne bardzo urozmaicone. Do plaży idzie się ok 8 min wolnym spacerkiem z wózkiem. Na plaży dużo leżaków pod parasolami bar w którym można również zjeść obiad. Bardzo blisko targ otwarty chyba do 23. Polecam dla par i rodzin z małymi dziećmi dla większych mało atrakcji. Ja byłam z 2,5 letnim maluchem i dla mnie super.
wspaniały hotel polecam dla rodzin z dziećmi jak i dla par . barsdo blisko bazar na którym można kupić dosłownie wszystko dość blisko od lotniska polecam w 100% naprawdę super hotel