Novotel Sharm Beach

Hotel dość czysty, jedzenie pyszne, ciekawe animacje, bardzo blisko plaży i przy samym naama bay. Myślę, że jeden z najlepszych hotelów w Sharm el sheikh. Nasz pobyt był bardzo udany i udało nam się zrelaksować w tym hotelu.

Hotel robiący dobre wrażenie, idealnie sprawdzi się na wypad z znajomymi, piękne widoki, w pobliżu centrum, w którym znajdują się liczne urocze knajpki oraz bazary. Hotel posiada również basen olimpijski oraz dużo sportowych możliwości.

Pobyt bardzo udany. Hotel czysty, zaraz przy plaży. Bardzo dużo atrakcji przy basenie, przy plaży i wieczornych animacji. Hotel w spokojnej okolicy, ale bardzo blisko do centrum. Może jedzenie monotonne ale zawsze można coś wybrać dla siebie. Hotel bardziej dla dorosłych niż dla rodzin z dziećmi, ale o taki mi chodziło. Polecam

Hotel w pięknej zatoce z cudowną rafą, pokoje odnowione i czyste z balkonem bocznym widokiem na morze.

W Egipcie byliśmy drugi raz i poprzednio (Hurgada) nieco się rozczarowaliśmy. Dlatego jadąc drugi raz do Egiptu nie spodziewałem się niczego szczególnego. Na szczęście miło się rozczarowałem. Ciężko mi wymienić jakieś wady podczas naszego pobytu w hotelu. Przede wszystkim działa pod marką Novotelu, a to wymusza pewien poziom. Byliśmy zakwaterowani w pokoju, który chyba był niedawno remontowany i to nie w "egipskiej" jakości :) ogólnie europejski poziom. Widok na ogród, nieco z dala od basenu więc nie było głośno. Basen wprawdzie nie jest wielki ale wystarczający, tym bardziej, iż hotel jest położony przy plaży i w zasadzie człowiek aż się do niej garnie, bo kilka metrów od brzegu jest rafa, gdzie stacjonuje mnóstwo pięknych ryb i dla relaksu można je oglądać godzinami snurkując. Jedzenie dobre i nie jest monotonne. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie praktycznie hotel bez wad, choć jeśli ktoś chce spędzić wakacje z dziećmi (nam się udało pojechać bez dzieci :)) to może w hotelu brakować zjeżdżalni, ale rafa i rybki mogą to zrekompensować :)

Nazwa  Novotel Sharm Beach
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Naama Bay
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, nurkowanie

Wyświetlono 20 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ol Ga

Zalety

Bliskość do plaży, promenady i sklepików, czystość oraz wygląd pokoi.

Wady

Nie pozwolono nam zjeść lunchu w dniu wymeldowania mimo, że samolot mieliśmy wieczorem.

Aleksandra

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

-basen olimpijski -blisko centrum -akceptuje zwierzęta

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

czystość, blisko do plaży i centrum

Wady

monotonne jedzenie

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Cudowna rafa, mnóstwo leżaków do wyboru przy basenie i na plaży, miła obsługa, dobrej jakości jedzenie, wszystko świeże, dużo ryb , warzyw surowych jak i gotowanych i grillowanych, różne rodzaje mięsa.

Wady

Brak owoców morza, soki z kartonu lub automatu jak dla mnie nie do picia.

Bartek

Pobyt - Luty 2024

Zalety

bliskość plaży, promenady ze sklepami (jeśli ktoś chce zakupić pamiątki), czystość, dobre jedzenie, obsługa, hotel nie jest molochem z tysiącami pokoi, rafa blisko brzegu.

Wady

to jest też zaletą, ale brak akwaparku dla dzieci. siłownia z małą ilość sprzętu do treningu siłowego.

Weronika

Pobyt - Grudzień 2023

Zadbany hotel w doskonałej lokalizacji. Wychodząc z hotelu np do Starego Miasta nie da się zgubić- hotel ma swoje budynki po obu stronach ulicy, nie da się go przeoczyć. Duże pokoje komfortowo urządzone.

Zalety

doskonała lokalizacja

Pobyt - Listopad 2023

Hotel odnowiony gruntownie w 2022 i to widać. Jest czysto, można dobrze wypocząć i tego właśnie się można spodziewać po sieci takiej jak Novotel. Bardzo dobrze zlokalizowany, blisko do centrum Sharm i rożnych atrakcji turystycznych.

Julia J.

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny hotel znanej sieci Novotel zlokalizowany w centrum. Teren czysty i zadbany, usytuowany blisko plaży z rafą koralową. Duży wybór dobrego jedzenia. Hotel oferuje animacje dla Klientów. Pokoje czyste i odnowione.

Damian

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony przy Naama Bay, gdzie nadmorska promenada dojdziemy do centrum z licznymi sklepami i lokalami. Nowoczesny i komfortowy obiekt.

Aleksandra

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony przy piaszczystej plaży, wygodne leżaki oraz czyste pokoje

Zalety

przy plaży, duże pokoje

Weronika

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny hotel, położony w dobrej lokalizacji. Nowoczesny i odnowiony, pokoje schludne i zadbane

Maciej

Pobyt - Listopad 2023

Hotel z powszechnie znanej sieci- bardzo dobrze zlokalizowany. Tuż przy plaży i blisko miasta. To dobra propozycja dla osób aktywnych, ale też tych, którzy chcą odpocząć.

Adrianna

Pobyt - Listopad 2023

W tym hotelu jest przepięknie, infrastruktura wygląda wspaniale, a standard jest na wysokim poziomie. Pokoje są nowoczesne i bardzo czyste, warto zaznaczyć, że są z klimatyzacją. Teren hotelu nie jest ogromny, ale bardzo przyjazny i jest bardzo dużo zieleni.

Zalety

Animacje na plaży

L.W.

Pobyt - Listopad 2023

Kameralny, nieduży i zadbany obiekt, znajduje się przy ładnej, piaszczystej plaży, blisko jest promenada do Naama Bay.

Zalety

basen podgrzewany zimą wifi na całym terenie

JuliaK

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony w dobrej lokalizacji, wokół hotelu znajduje się dużo zieleni, przestronne i czyste pokoje

Zalety

Czysty, dużo zieleni, miła obsługa

Zuzanna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel znanej sieci Novotel. Nowoczesny i odnowiony, pokoje schludne i zadbane. Świetna lokalizacja hotelu, ponieważ znajduje się w centrum. Plaża z dużą ilością leżaków przy hotelu.

Emil

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży. Idealna baza wypada do centrum Sharmu - około 15 minut pieszo. Novotel jako sieć trzyma wysoki poziom i tak również było w przypadku Novotel'u w Sharmie.

Aneta

Pobyt - Listopad 2023

Świetny hotel pod kątem standardu, położenia oraz infrastruktury. Nowoczesny, komfortowy z wieloma udogodnieniami. Piękne baseny. Położony przy samej promenadzie prowadzącej do Naama Bay. Blisko plaża. Idealny obiekt dla osób chcących odpocząć w dobrym standardzie ale też blisko lokalnych atrakcji.

Zalety

położenie, nowoczesny wygląd, dostęp do promenady spacerowej, piękny ogród

Nikola

Pobyt - Listopad 2023

Plusem jest lokalizacja hotelu, ponieważ położony jest nad zatoką Naama Bay. Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Pokoje ładne i duże. Polecam

Pablo025

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel bardzo dobrze położony. Blisko plaży. Ok 10min deptakiem do centrum Sharm. Basen wystarczający dla niewymagających klientów. Dużo leżaków na plaży. Ręczniki dla gości hotelowych za darmo. Śnidania w formie bufetu. Niezbyt urozmaicone. Na tydzień ok ale na dłużej męczące. Nasz pokój miał dosyć duży balkon. W pokoju telewizor LCD, mini barek bez darmowej wody mineralnej i bez zamrażarki na lód. Wyposażenie jak w hotelu 3-4 gwiazdkowym. Kawa w pokoju tylko w dniu przyjazdu później tylko room service. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Łazienka była dosyć mała ale to ze względu na kabinę prysznicową która była przestronna. Recepcja to jedyny minus hotelu. Obsługa niezbyt miła szczególnie nad ranem.

Novotel Sharm Beach