Nova Park

Hotel nie jest nowy ale bardzo czysty i zadbany, do morza parę minut na pieszo bądź meleksem, który jeździ dosłownie co moment. Hotel nie jest usytułowany w pierwszej linii brzegowej więc jeśli chodzi o pokój z bocznym widokiem na morze, to tak widać je ale kawałkami, między innymi hotelami.

Pobyt w tym hotelu oceniamy bardzo wysoko. Zdecydowanie możemy go polecić. Hotel czysty. Pokoje sprzątane codziennie. Kelnerzy w restauracji "uwijają" się bardzo sprawnie. Duża ilość leżaków - te hotelowe, jak i na prywatnej plaży (oddalonej o 5 minut spacerkiem od hotelu - meleks jeździ co 10-15 minut) są wystarczające do ilości gości hotelowych. Spokojnie o 8-9 można jeszcze znaleźć wolne, chociaż te "najlepsze" miejsca już porezerwowane ok 7. Animacje dla dzieci raczej tych mniejszych - kilkuletnich.

Hotel cudowny !! Wszystko jak najbardziej na plus. Obsługa przemiła, pomocna i na najwyższym poziomie. Pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki w barze przy basenie pyszne, barmani wiedzą co robią 😄 Z hotelu blisko do plaży, a sama plaża czysta i leżaków na plaży wystarczająco dużo. Okolica ładna, a w pobliżu mnóstwo bazarków i restauracji. Codziennie różne animacje wieczorem przez co człowiek nie ma kiedy się nudzić.

Hotel ładny, czysty, wszystko wygląda na nowe. Obsługa fajna, uśmiechnięta. Do plaży jakieś 300 m ale jedzi meleksik co chwile. Plaża piaszczysta. Na wejściu do wody trochę kamieni. Dużo leżakow na basen jak i na plaży. Wszędzie mnóstwo jedzenia. Fakt trochę monotonne zwłaszcza to przy plaży i przy basenie ale jest taki wybór że codziennie mozna próbować coś innego. W hotelu dużo Niemców i głównie na nich jest nastawiony hotel.

Najlepszy hotel w jakim byliśmy do tej pory ♥️ Czysto w każdym kąciku, jedzonko urozmaicone i wszystkiego na 5+. Obsługa najlepsza♥️ Masaże w łaźni wyjątkowe♥️ Polecamy wszystkim co kochają Turcję😉

Nazwa  Nova Park
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kumkoy
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, windsurfing, parking

Wyświetlono 24 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maria

Zalety

Wspaniali ludzie, pracownicy, którzy są zawsze uśmiechnięci i pomocni

Wady

dość małe, pokoje hałasująca wentylacja w łazience

Zalety

Duży basen. Brodzik dla maluchów pod zadaszeniem. Duży wybór posiłków - każdy znajdzie coś dla siebie. W pokojach mini bar z wodą oraz puszkowaną Coca-Colą i Fantą w cenie - codziennie uzupełniane. Woda butelkowana dostępna w wielu miejscach hotelu również w cenie.

Wady

Przy basenach oraz w restauracji przy basenie (nie mylić z restauracją w hotelu) niestety dozwolone jest palenie. Jeżeli to komuś przeszkadza to najmniej "dymku" jest przy basenie dziecięcym.

Zalety

Wszystko na plus Nie ma się do czego przyczepić

Zalety

Czysty Wszystko wygląda na nowe Blisko plaży Duży wybór jedzenia

Wady

Bardzo wolne windy, na 5 piętrze było trzeba czekać na nie długo Ciężko porozumieć się w języku angielskim

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Obsługa i estetyka♥️

Wady

Nie ma

krystyna i Ewa

Pobyt - Kwiecień 2023

hotel bardzo ładny ,odnowiony, obsługa uprzejma, miła ,starająca się o wszystko by nam umilić pobyt ,można domówić się po polsku, jedzenie bardzo dobre, można było wybrać co tylko, Pani Natialia miła osoba dbała o kontakt , można było się od niej dużo dowiedzieć w języku polskim.

Zalety

obsługa , jedzenie,

Wady

nie ma

4.1

Pobyt - Listopad 2022

Mierny, napewno nie 5*, położenie fajne ale obsługa to dramat

Zalety

Duzy wybór jedzenia, bar na plaży

Wady

mało leżaków, kamienie na plaży, obleśne typy wśród kelnerów zaczepiających dziewczyny

Patrycja

Pobyt - Wrzesień 2022

Ogólnie pobyt na plus, ale drugi raz bym go nie wybrała. Kiepskie morze, hotel nastawiony bardzo na starszych turystów z Niemiec, którzy byli niezbyt uprzejmi. Animacje na terenie hotelu raz lepsze raz gorsze, zależy co kto woli.

Zalety

Obsługa bardzo miła, pomimo nieznajomości języka angielskiego szło się jakoś dogadać. Blisko do przystanku, aby dolmuszem udać się do ruin w Side. Wi fi działające na terenie całego hotelu oraz plaży.

Wady

Pokoje niedokładnie sprzątane, brak wolnych leżaków przy basenie, zajęte przez turystów, którzy potrafili przez cały dzień się nie pokazać.

Zibi

Pobyt - Sierpień 2022

W Hotelu przebywaliśmy pod koniec sierpnia. Na urlop wylecieliśmy z biurem podroży TUI. Hotel bardzo ładny czysty z dużym basen oraz z dużą ilością leżaków. Nie było potrzeby wstawać rano, aby zajmować sobie miejsce przy basenie. Wyżywienie bardzo dobre , dużo każdy znajdzie coś dla siebie, trochę gorzej z przekąskami przy basenie. Kawa , herbata napoje bez ograniczeń ciasto w lobby od 11 do 18.. Dobre jedzonko w barze przy plaży. Drinki w zależności jak chcesz robione z ich alkoholi lub jak wolisz masz do dyspozycji GIN Rakija lub Whisky - nie żałują trzeba uważać jak robią bo proporcja u barmana nie istnieje. Pokoje duże , codziennie sprzątane, klima działa idealnie, balkony również duże bez problemu można usiąść w 3 osoby. Myśmy mieli pokój z widokiem na basen ze zjeżdżalniami . Także co do hotelu, basenów imprez na terenie hotelu nie mam żadnych uwag. Wieczorne animacje techno dyskoteka, czy tez zabawa w pianie - fajna zabawa. Najsłabszym elementem tego hotelu jest plaża, 5 minut spacerkiem lub 2 melexem . Niestety plaża jak i woda nie ciekawa do kąpieli, dużo kamieni i mało przejrzysta. Nie zachęca do kąpieli ale to moja opinia. My i tak większość czasu spędzaliśmy przy basenie. Co ważne bar na plaży oferuje to samo co bar przy basenie. Na plaży jak i w hotelu jest WF-i działa bez zarzutu. Osobiście polecam .

Zalety

Transfer ok 60 minut, WF-i w hotelu i na plaży, pyszne jedzonko, drinki przy basenie i na plaży, piękny duży basen zjeżdżalnie .

Wady

Plaża .

izabela

Pobyt - Sierpień 2022

Byłam w tym hotelu w sierpniu 2021, hotel slaby,leżaki przy basenie zajęte, animacje tylko dla Niemców, plaża ok, ale woda mętna i kamienista .

Zalety

Miła obsługa .

Wady

Brak leżaków wolnych na basenie, jedzenie, animacje, plaża .

2.4

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel jedna wielka porażka nie zasługuje na 5 gwiazdek dookoła same Niemcy personel jezyk tylko niemiecki nawet na bazarach niemiecki żenada angielski może jedna osoba cos umiala więc komunikacja straszna . Alkohole maks 3drinki niby special hotelu . Personel czekający na napiwki nawet są w stanie rozmienić walutę , aby tylko dostać coś. Animacja na najniższym poziomie muzyka 3/4 pro niemiecka wraz z pobudka . Prosiłem o podgłośnienie muzyki animator w sumie manager od nich stwierdził że nie da głośniej ponieważ Niemcy lubia ciszę po obiadku i wypoczywają na leżaku tam mają sieste w ciszy heh i takie dziennie tłumaczenie aaa o wieczornych pokazach już nie mówię bo wola o pomstę do nieba . Coral taka oferte tego hotelu powinniście ludzie odradzać jest mi przykro ze macie w ogole ja w ofercie ....

Zalety

Jedzenie

Wady

Wszystko

Pobyt - Lipiec 2022

Bardzo fajny kameralny hotel. Przepyszne jedzenie, zadbane pokoje. Nie jest to moloch w którym można się zgubić. Jeszcze kiedyś tam wrócę :) Byliśmy z 2 malutkich dzieci i hotel pod względem podjazdów dla wózków był super dostosowany.

Zalety

Pyszne jedzenie, kameralny, miła obsługa.

Wady

Mało leżaków przy basenie

2.1
Dariusz

Pobyt - Czerwiec 2022

Byłem w Turcji kilkanaście razy ale jeszcze tak słabego hotelu nie widziałem opinie swoją chcę wystawić dlatego że wiem doskonale za takie pieniądze można w Side odpocząć doskonale. W Nowa Park czas się zatrzymał, kolejki po jedzenie obsługa czekająca tylko na napiwki ,plaża totalna porażka kamienie w morzu mętna woda i wodorosty żeby normalnie wejść do wody trzeba przejść kilkadziesiąt metrów. To nie był pobyt z którego można być zadowolonym pokoje niby odnowione a stare i wszech obecny główny manager patrząc na gości jak na intruzów. Szczerze odradzam szkoda kasy na taki urlop

Wady

Plaża jedzenie i tylko goście z Niemiec na emeryturze są tam preferowani

Pobyt - Czerwiec 2022

Wszystko na najwyższym poziomie.Hotel super ,posiłki nie do przejedzenia.

Amelia

Pobyt - Czerwiec 2022

Naprawdę bardzo fajny hotel. Przemiła obsługa, duży wybór pysznego jedzenia. Dobra lokalizacja. Duży basen plus zjeżdżalnie.

Zalety

Przede wszystkim bardzo czysty. Panie codziennie sprzątają w pokojach i wymieniają ręczniki.

krzysztof

Pobyt - Wrzesień 2020

Byliśmy od 5-16.09.2020. Było super pod każdym względem. polecamy z czystym sumieniem ten hotel. Nie jest drogi ale bardzo fajny i blisko morza. Jedzenie super. WIFI na terenie całego hotelu oprócz jadalni działa super nawet nad morzem. Obsługa super, jedyny maly minus słabo mówią po angielsku, za to po rosyjsku super.

Zalety

położenie blisko morza, wspaniały basen , smaczne i różnorodne posiłki, alkohole za free jeśli ktoś go lubi, czysto i wspaniała obsługa. WIFI na terenie całego hotelu oprócz jadalni działa super nawet nad morzem.

Wady

mieliśmy z zoną za twardy materac do spania (mamy problemy z kręgosłupem)

brygida

Pobyt - Wrzesień 2020

Hotel super wracamy do niego w tym roku, personel bardzo pomocny i miły pokoje sprzątane codziennie, jedzenie bardzo dobre, wybór ciast ogromny .

Zalety

Wszystko super, jedzenie , plaża baseny , zjeżdżalnie bar przy plaży i animatorzy .

Wady

nie ma

Anna Kwuecien

Pobyt - Lipiec 2019

Byłam w zeszłym roku i wracam drugi raz hotel nie jest ogromny ale personel mega pozytywny animacje super prowadzący Eris mega pozdrawiam całą obsługę do zobaczenia jutro

Zalety

Czysto mega personel

Wady

Żadnych

Anna Kwiecien

Pobyt - Lipiec 2019

Mega hotel byłam pierwszy raz w zeszłym roku I jutro będę 2 raz pozdrawiam personel

Zalety

Cudowna atmosfera

Wady

Żadne

Jacek

Pobyt - Maj 2019

Bardzo dobry hotel . Pokoje i łazienki urządzone nowocześnie . Pokoje ,baseny , restauracje , bary i cały teren hotelowy są naprawdę w bardzo dobrym stanie. Bardzo dobre wyżywienie - w ogromnej ilości / np. 50 rodzajów ciast , 30 rodzajów surówek itd. / Wielki plus za wspaniale działające Wi- Fi na terenie całego obiektu - w pokojach , przy basenach a nawet na plaży ! Mamy to w cenie !!! Bardzo ładna hotelowa plaża , bardzo blisko od hotelu. Na plaży bar z pełnym serwisem napojowo-alkoholowym i wyżywieniem. Jeśli chodzi o turystów to 80 % stanowią Niemcy. Są też Holendrzy i Belgowie.Jest niewielu Rosjan i mało Polaków. To był nasz drugi pobyt w Turcji / powrót po ok. 20 latach / . Co roku gdzieś wyjeżdżamy za granicę ale tak czystego hotelu jeszcze nie widziałem. Zarówno w pokojach jak i restauracjach. Obsługa kelnerka to po prostu REWELACJA ! Turcja ma świetne hotele . W Grecji czy Hiszpanii standard i wyżywienie jest znacznie gorsze w tej samej klasie hoteli . A tego akurat się nie spodziewałem.

Zalety

- bardzo dobre wyżywienie / ogromny wybór / - czystość na terenie całego obiektu - wspaniała obsługa kelnerska - doskonale działające Wi-Fi na terenie całego obiektu

Wady

- brak

Nova Park