Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Taki sobie. Bardzo dużo obsługi, dbają o porządek, ale ich obecność przy posiłkach staje się męcząca. Kuchnia dla jaroszy, bo nie robią dobrego mięsa. Baseny nie są podgrzewane, więc od września zimne. Czystko, pokoje wygodne, obsługa zostawia codziennie wodę w butlach. Obok przyjemna plaża, przy hotelu dobre knajpy. Mógłby być tańszy.
Położenie.
Kuchnia.
Czysto, smacznie, infrastruktura zadbana, obsługa z dbałością o klienta, 10/10
Lokalizacja, co wieczór muzyka na żywo, nie trzeba było „walczyć” o leżaki
Nie było sie do czego przyczepić.Wszystko ok+++++++
wszystko na pozNie było sie do czego przyczepić.Wszystko ok+++++++iomie
Byliśmy w różnych miejscach na świecie zawsze 5⭐️ z różnych biur ale ten hotel to miejsce jest absolutnie the best
Serwis czystość jedzenie bar największy szacunek
Pobyt w hotelu bardzo udany. Pokój przestronny, nowoczesny, codziennie sprzątany. Śniadania pyszne, duży wybór. Obsługa hotelowa bardzo pomocna. Klimat hotelu i otoczenie sprzyja odpoczynkowi.
Profesjonalna obsługa mówiąca w różnych językach, pyszne jedzenie, bliskość jednej z najpiękniejszych plaż na Cyprze.
Zajebisty hotel , zasłużone 5 gwiazdek, przy samej największej plaży na Cyprze Południowym .Jedzenie rozmaite , wszystko na wysokim poziomie , luksus polecam każdemu, przy hotelu przystanki autobusowe i blisko do centrum., dyskotek , barów Ayia Napa. Personal bardzo miły
Wszystko na wysokim poziomie ocena 10 /10 wart ceny , poleć każdemu
Luksusowy hotel dla wymagających klientów. Poczujesz się w nim wyjątkowo, zjesz posiłki przygotowane z wysokiej jakości produktów. Hotel idealny dla par i dla rodzin z dziećmi, każdy z gości znajdzie w tym hotelu miejsce dla siebie.
Pyszne jedzenie Nowoczesny wystrój Piękny ogród
Hotel o najwyższym standardzie ze znakomitym jedzeniem. Bardzo duża ilość różnorodnego jedzenia powoduje, że każdy znajdzie coś dla siebie. Ogromna ilość zieleni na terenie obiektu. Każdemu bardzo polecam ten hotel.
wspaniałe jedzenie, duża ilość zieleni
Hotel na najwyższym poziomie- pięknie wykończone pokoje, mnóstwo atrakcji a także przepyszny, bogaty bufet, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Co więcej hotel położony jest przy jednej z najpopularniejszych i najpiękniejszych plaż na Cyprze- Nessi beach
polożenie, wyżywienie
Co mogę powiedzieć? Hotel 5 gwiazdkowy i z czystym sumieniem potwierdzam ze na ta ocenę zasługuje. Wykończony na najwyższym poziomie. Jedzenie PRZEPYSZNE! Można by rzec, że dorównuje standardom hoteli w Turcji. Ponadto świetna lokalizacja, bo ścisłe centrum- dzięki temu wszędzie było blisko a wieczorne spacery to była przyjemność po ulicach Ayia Napy. Polecam każdemu kto chce zaznać trochę luksusu ale również mieć świetne położenie i bazę wypadowa.
Położenie Obsługa Jedzenie Standard hotelu
Hotel na wysokim poziome. Nowoczesny, w świetnej lokalizacji. Piękna roślinność i oświetlenie. Przepyszne jedzenie. Polecam każdemu, hotel zadowoli nawet najbardziej wymagające osoby.
Świetny hotel, który w pełni zasługuje na 5 gwiazdek, które posiada. Wyróżnia się znakomitym jedzeniem oraz wysokim standardem pokoi. Hotel sam w sobie jest świetny dla rodzin, ale nada się także dla każdego.
Hotel cudownie zlokalizowany- bardzo blisko centrum, idealna baza wypadowa zarówno w głąb Cypru jak i na spacery w okolicy. Pokoje piękne, zadbane, nowoczesne, przestronne i czyste. Przepyszne jedzenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i gorąco polecamy :)
Bardzo luksusowy hotel na najwyższym poziomie. Wnętrza urządzone z klasą. Bardzo duży wybór pysznego jedzenia. Położony koło pięknej plaży Nissi. Gdy znudzi nam się już luksus, można zaszaleć w barach i klubach w centrum miasta znajdującym się niecałe 3 km od hotelu.