Nissaki Beach

Hotel położony na uboczy otoczony morzem i zielenią. Ciekawostki praktyczne: Nie dla osób o ograniczonej sprawności ruchowe, brak przestrzeni na jakieś spacery, kręta droga - serpentyna bez chodnika, niebezpieczne do chodzenia. Dojazd jedynie taxi/bus.

Istny dramat. Wybraliśmy hotel ze względu na opinie i zdjęcia w internecie. Na miejscu totalne rozczarowanie .. Lobby czyste,schludne i nowoczesne. Dostaliśmy pokój na najniższym piętrze, który miał być „apartamentem” po wejściu do pokoju smród kanalizacji, który utrzymywał się przez 10 dni naszego pobytu, łazienka która nie została wyczyszczona jak i reszta pokoju, jedynie była świeża pościel. Ze ścian odpadał tynk, w łazience przy umywalce czarne plamy. Wieczorem na naszym balkonie pojawiały się jaszczurki, które również chodziły po korytarzu wchodząc do pokoi. Na stołówce wieczny syf, nie sprzątana podłoga, niedomyte naczynia, obsługa jeżdżąca po sali z wózkami na resztki jedzenia, wszędzie koty i pszczoły.. Jedzenie bardzo monotonne, na śniadania codziennie to samo na obiad lepszy wybór. Hotel kompletnie nie zasługuje na 4 gwiazdki. Hotel położny z dala od centrum a jak chcemy gdzieś się dostać to trzeba przejść ok. kilometr w dosłownym pionie do góry. Jedyny plus tego hotelu to basen, który mieliśmy zaraz przy tarasie i widoki. Brud w hotelu i zapach klimatyzacji to istny dramat . Nie polecam tego hotelu, najgorsze wakacje.

hotel godny polecenia na tydzień , położony na odludziu, wszędzie daleko, plaża drobne kamyki , za to czyste morze i przepiekny widok z pokoju na morze , jedzenie i obsługa = bardzo dobra , pokoje w porządku , miejsce ciche i kameralne, idealne na tygodniowy wypoczynek, najlepiej wypożyczyć samochód wystarczy jeden dzień lub dwa oby objechać wyspę,

Pierwsze wrażenie patrząc na zdjęcie mało przyjazne, mimo to zaryzykowaliśmy.. Na miejscu miłe zaskoczenie, pokoje czyste, nieźle wyposażone. Bardzo dobra obsługa (szczególnie w przyp. gastronomii). Aktywni animatorzy (uwaga: pokoje blisko basenu - głośno). Kilka knajpek wzdłuż plaży, niedaleko mały sklepik, leżaki przy basenie nieodpłatne, do morza \'dwa kroki\', blisko centrum nurkowe. Z hotelu bezpłatny autobus do miasta Korfu. Wybór i jakość jedzenia powyżej oczekiwań. Duży minus - komary. Poza tym wakacje suuuper.

super hotel, wszystko czyściutko, jedzenie smaczne, obsługa miła, animatorzy nie dadzą się nudzić. Odrobinę problemowa jest droga do stolicy zwłaszcza jeśli ktoś ma chorobę lokomocyjną (wąskie, kręte uliczki a zaraz za nimi przepaść)

Nazwa  Nissaki Beach
Miejsce  Grecja / Korfu / Nissaki
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem

Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami

Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą

1.0
2.0

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Artur

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2022

1.9
Karolina

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Widok

ciemny

Pobyt - Lipiec 2012

tomali

Pobyt - Kwiecień 2010

Ursa

Pobyt - Lipiec 2009

Ultras

Pobyt - Czerwiec 2009

Witam. Byliśmy w zeszłym tygodniu w tym hotelu. Hotel ogólnie bardzo dobry (wiadomo jakieś tam niedociągnięcia są, ale nie psuja ogólnej oceny hotelu). Plaża kamienista (małe kamyczki, nie ma ani grama piasku). Animatorzy super, jedzenie bomba, ilość też bomba, obsługa super, położenie słabe, ale jest darmowy autobus co dowozi do stolicy wyspy za darmo. Widoki z hotelu przepiękne!! Basen czysty ze słodką wodą !! Tenis i pingpong i mini golf, za darmo. Oczywiście jeżeli ktoś sobie wyobraża ze za małe pieniądze będzie miał luksusy to niech sobie to z głowy wybije!! Takim polecam wczasy za 5 tys. zł , może im wtedy dogodzą.

Nissaki Beach