Hotel bardzo ładny, ale nie dostosowany do rodzin z dziećmi, bardzo mało atrakcji dla dzieci i od 21 godziny zaczynają bardzo głośno puszczać muzykę przez co spać nie idzie i to trwa parę godzin. Dla ludzi młodych bez dzieci hotel super
Bardzo wygodne bungale
Głośne śpiewy i muzyka do pierwszej w nocy.
Hotel super, wszystko na bardzo wysokim poziomie. W hotelu czysto, bardzo duża ilość obsługi. Pokoje sprzątane codziennie. Formula all inclusive - przeszła moje oczekiwania (w podróży zawsze wybieramy hotele 5-gwiazdkowe). Nie będę rozpisywała się o ogromnym wyborze i wręcz przepychu podczas posiłków głównych. Szczerze polecam nawet dla najbardziej wymagających.
położenie, obsługa, jedzenie
Super hotel, serwis na najwyższym poziomie, menadżer Mehmet i obsługa recepcji zasługują na najwyższą ocenę jak również obsługująca Jazar-Bar Ebru ,wszyscy niezmiernie profesjonalni ,mili i pomocni , bardzo bobry room-service, jedzenie wyśmienite ,przepiękne otoczenie hotelu, gościliśmy w bungalow o numerze 3224 byliśmy już drugi raz i zapewne nie ostatni ,z wielką przyjemnością będziemy polecać ten hotel wszystkim znajomym!!Do zobaczenia i pozdrowienia dla całego zespołu hotelu Nirvana
Wszystko na najwyższym poziomie ,żadnych uwag same zalety!!
Jeden z najlepszych hoteli w jakim bylismy! Duży obiekt,nie idzie się nudzić!
Przepiękny duży ogród,super aquapark,duży wybór jedzenia ,sporo atrakcji na ośrodku .
Spędziliśmy w tym hotelu 10 dni. Bardzo duży teren, z bardzo zadbaną zielenią i dużą ilością basenów. Duży wybór smacznego jedzenia w restauracji. Na tym chyba plusy tego hotelu się niestety kończą. A co do minusów. W 100% hotel jak i obsługa nastawiona na rosyjskich klientów. Znalezienie kogoś z obsługi mówiącego po angielsku graniczy z cudem. Personel w restauracji nie nadąża ze sprzątaniem i szykowanie stolików, przez co wielokrotnie trzeba organizować sobie wszystko samemu (sztućce, szklanki etc.). Sama Restauracja mniej więcej 30-40 minut przed zakończeniem posiłków przestaje dokładać jedzenie. Także jak ktoś przychodzi na ostatnia chwile to może się lekko zaskoczyć brakami pożywienia. Pokoje duże, wymagają zdecydowanego odświeżenia, a co najważniejsze powinny być dużo lepiej sprzętem. Szkoda ze przez cały pobyt nie umyto nam podłogi, nie mówiąc już o tym, że raz sprzątanie zakończyło się tylko wyrzuceniem śmieci. W pokoju cześć łóżek miała zmienianą pościel a cześć nie:( I to wszystko pomimo zostawiania napiwków sprzątaczkom. Jeszcze jednym plusem jest mini bar w pokoju, który codziennie jest uzupełniany, zarówno w napoje alkoholowe (piwo) jak i bez alkoholowe. Plaża w hotelu bardzo wąska, można również korzystać z jednego z trzech pomostów (z czego cześć jest płatna). Wieczorne animacje są, co do ich wartości artystycznych się nie wypowiadam gdyż każdy ma inny gust. Aczkolwiek szkoda trochę, że w niedzielę główna atrakcją jest Karaoke z pijanymi Rosjanami w roli głównej - w hotelu 5 gwiazdkowym takie coś nie jest chyba standardem. Jak dla mnie to pierwszy i ostatni raz w tym hotelu. Zdecydowanie dużo, dużo bardziej polecam Gural Premier Tekirova (prawdziwe 5 gwiazdek i wszystko na bardzo wysokim poziomie) oraz Xandu Resort and Spa (szczególnie fajny hotel dla rodzin z dziećmi). Hotel z dużym potencjałem, ale jeżeli nie zmieni się nastawienie obsługi to sukcesów wśród europejskich turystów im nie wróżę.
Bardzo duży i ładnie utrzymany teren
Obsługa kelnerska i jakoś pokoi
Pięknie położony hotel, między górami a morzem. Położony wśród drzew (ponad 3 tysiące!) ? z których wg hotelu ani jedno nie ucierpiało przy budowie. Widać, że stawiają na kontakt z naturą ? robią np. własną oliwę z oliwek rosnących na terenie hotelu. Najprzyjemniejsze pokoje to wille cedrowe i cedrowe domy ? drzewa nawet przecinają tarasy w wielu z nich. Kilka wieczorów na tydzień umila muzyka na żywo. Piękne ogrody i tereny wokół hotelu.
- kontakt z naturą - aquapark - hotel dla zwierząt otwarty od maja 2021
- przydałoby się odświeżenie wystroju w głównym budynku
Hotel położony blisko centrum miasta, ale zarazem w cichej okolicy, do której nie dochodzi hałas. Otoczony rozległym terenem zielonym. Bezpośrednio przy prywatnej żwirowej plaży posiadającej certyfikat Błękitnej Flagi. Na plaży dostępne za opłatą sporty wodne, takie jak między innymi skutery wodne. Hotel czysty i zadbany z pięknie wypielęgnowanym ogrodem. Na miejscu zajęcia sportowe dla dorosłych, wieczorami animacje dla dzieci i dorosłych oraz koncerty. Oprócz tego boiska sportowe, spa, sauna. Duży aquapark - wymagana zgoda rodzica na korzystanie z niego przez dzieci. Przy basenie ze słodką wodą znajdują się liczne leżaki. W hotelu 560 pokoi mogących pomieścić do 1500 gości - wszystkie przestronne i urządzone w nowoczesnym, bardzo eleganckim stylu z dużymi tarasami, minibarem, lodówką, klimatyzacją. Restauracja główna z dobrze przyrządzonym jedzeniem oraz 7 restauracji a la carte. Bardzo elokwentna i profesjonalna obsługa. Szczególnie polecam parom, rodzinom z dziećmi, singlom, osobom lubiącym spokój i liczącym na luksusowe wakacje.
Elokwentna obsługa, rozległy teren hotelowy, piękny wystrój wnętrz
Hotel położony blisko centrum miasta, ale równocześnie w cichej okolicy, do której nie dochodzi hałas. Otoczony rozległym terenem zielonym. Bezpośrednio przy prywatnej żwirowej plaży posiadającej certyfikat Błękitnej Flagi. Na plaży dostępne za opłatą sporty wodne, takie jak między innymi skutery wodne. Hotel bardzo czysty i zadbany z pięknie wypielęgnowanym ogrodem. Na miejscu zajęcia sportowe dla dorosłych, wieczorami animacje dla dzieci oraz dorosłych i koncerty. Oprócz tego boiska sportowe, spa, sauna. Duży aquapark - na korzystanie z niego przez dzieci wymagana jest zgoda rodzica. Przy basenie ze słodką wodą znajduje się dużo leżaków. W hotelu 560 pokoi mogących pomieścić do 1500 gości - wszystkie przestronne i urządzone w nowoczesnym, eleganckim stylu z dużymi tarasami, minibarem, lodówką, klimatyzacją. Restauracja główna z dobrym jedzeniem oraz 7 restauracji a la carte. Szczególnie polecam parom, rodzinom z dziećmi, singlom, osobom lubiącym spokój oraz liczącym na luksusowe wakacje. Bardzo elokwentna i profesjonalna obsługa.
Elokwentna obsługa, rozległy teren hotelowy, piękny design w środku