Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Byłam w tym hotelu 2 raz i ostatni żeby nie tawerny w pobliżu to było by kiepsko hotelowe jedzenie było nie jadalne a nie jestem wymagająca pokoje nie sprzątanie nie polecam niech was nawet nie kusi cena chyba że sam pokój bez wyżywienia
Okolica wmiare blisko do morza
Nie jadalne jedzenie nie jestem wymagająca nie sprzątanie pokoje 14 euro za pilot do telewizora
Nie jestem wymagająca ale trochę szacunku dla klienta jedzenia się nie dało zjeść pokoje nie sprzątanie
Ok okolica basen
Zle jedzenie nie sprzątanie pokoje
Generalnie uważam, żę hotel nie zasługuje na 3 gwiazdki. Jedzenie monotonne, sprzątanie niechlujne. Hotel do remontu. Zero animacji dla dzieci. Plac zabaw (3 huśtawki i zjeżdżalnia) nieciekawy. Zjazd ze zjeżdżalni kończy się w kałuży błota, która powstaje w czasie nawadniania trawnika.W barze przy basenie ceny z kosmosu. Okropna właścicielka.
Ładny basen, jeżeli ktoś lubi spokój to położenie hotelu poza centrum jest idealne.
Hotel wymaga remontu i poprawy w zakresie sprzątania pokoi. Przede wszystkim szefowa z nastawieniem \\\"jak się nie podoba to spadać, przyjadą inni\\\" powinna zmienić zawód.
bardzo,bardzo słabo nie polecam więcej tam nie pojadę nawet za darmo
ciche położenie
brak ciepłej wody, smród w pokoju,brak wymiany pościeli i ręczników przez cały pobyt, niesprzątane pokoje
-zadbany ogród; - czysta woda w basenie; - smaczne jedzenie-każdy coś wybierze dla siebie, również dla wegetarian; - pokoje sprzątane codziennie, - spokojna okolica, obok hotelu wypożyczalnia ze skuterami i quadami - odpowiedni stosunek ceny do jakości - klimatyzacja działa i jest wydajna
-zadbany ogród; czysta woda w basenie; smaczne jedzenie-każdy coś wybierze dla siebie, również dla wegetarian; pokoje sprzątane codziennie, spokojna okolica - odpowiedni stosunek ceny do jakości
- pokoje wymagają lekkiego odświeżenia typu wymiana mebli itp.
Ogólnie hotel fajny , my w sumie wypozyczylismy samochody i cały wyjazd jeździliśmy po wyspie polecamy plaże cavos beach dojazd ciężki ale warto
Fajny basen, dobry barman, niezłe posiłki , dobra baza wypadowa, w okolicy sklepy i wypożyczalnie
Niski standard pokoi , klima za dopłata , zakaz kąpieli w basenie po 20(możliwe próby w nocy po dogadanie z barmanem) rozcienczane soki do śniadania a na kolacje za doplata
Polecam hotel. Poprzednie opinie o hotelu mocno zróżnicowane. Pokoje sprzątane nienajgorzej a jak zostawi się nawet niewielki napiwek to starają się jeszcze bardziej. Kuchnia jak na hotel 3* b.dobra. Urozmaicona i b.smaczna. Jedyny zarzut - napoje herbaciano i kawopodobne z tego samego automatu. Obrzydlistwo. Ale to niestety chyba standard w nisko-gwiazdkowych hotelach. Nie było problemu ze stolikami i z obsługą. Basen średnich rozmiarów obok malutki brodzik, kilka huśtawek. Okolica b.spokojna - hotel położony w polu. Pasące się krowy i kozy :) W okolicy kilka innych hoteli, barów/restauracji, sklepów i wypożyczalni skuterów, rowerów, quadów itp. Do najbliższego odcinka plaży jakieś 10-15 min. spacerkiem. Plaża dosyć czysta, piasek łagodne zejście do morza (jaki kolor!). Dobre miejsce dla windserfingowców - często wieje meltemi! Do przystanku autobusowego z hotelu do Kos Town jakieś 3 min (autobusy jeżdżą co godzinę). W pobliżu rewelacyjna Tawerna Egejska - ceny podobne do cen w okolicy ale kuchnia świetna. Polecam zwłaszcza moussakę! Wyjazd oceniam jako b.udany.
spokojna okolica, b.dobra kuchnia jak na hotel 3*, niezły basen
nie mam zarzutów
Hotel kameralny, bardzo miła, pomocna obsługa. Dobra, typowo grecka kuchnia, każdy coś mógł znaleźć dla siebie. W pobliżu piękne, piaszczyste plaże. W hotelu przy basenie wygodne leżaki, bar. Bardzo blisko do przystanku komunikacji miejskiej, możliwość dojazdu do stolicy Kos. W pobliżu wypożyczalnia rowerów, skuterów, samochodów. Na tej samej ulicy sklep i tawerny.
Spodziewałam się zdecydowanie czegoś lepszego, hotelowi nie należą się 3 gwiazdki. Sprzątane codziennie, ale zawsze pobieżnie- kurz na toaletce, pochlapane lustra, brudna umywalka- tak było przez 15 dni. Na koniec okazało się, że wynajęty przez biuro podróży ITAKA samolot spóźnił się 8 godzin. O opóźnieniu zostaliśmy poinformowani dopiero 30 minut przed planowanym wyjazdem z hotelu, potem kilka razy przekładano czas odjazdu a my kwitliśmy bezczynnie. Następnie zawieziono nas na lotnisko na ponad 3 godziny prze wylotem.... Oj ITAKo nie spisałaś się.
Hotel stary, pierwsze wrażenie kiepskie. Basen mniejszy niż na zdjęciach, ale otoczony ładna, zadbana zielenią i roslinnoscia. Pokoje nie za duze, male tv, brak suszarki do wlosow. Jedzenie słabe, mniej wiecej co drugi dzień było co zjeść, pomidory najtańsze, bez smaku, ryba kiepska, makarony obrzydliwe, wszystko praktycznie bez smaku. Czasem w ogóle nie było co jeść i trzeba bylo isc do Jakiejs tawerny. Obsługa nie spieszyla sie z dokładnianiem jedzenia, a jeśli już to przenoszono dosłownie kilka sztuk danej potrawy. Nawet herbaty brakowało. Za to arbuz świeży i smaczny. Zaskoczeniem było to, ze czesto nie wpuszczano na stolowke bo nie było miejsca, nigdy sie z tym nie spotkalismy, a hotel ma duży taras - w żadnym stopniu nie wykorzystany. Do plazy nie daleko, blisko markety. Byliśmy na last minute, ale gdybyśmy płacili pełna kwotę za ten pobyt to bylibyśmy bardzo niezadowoleni.
hotel ok jak na 3*nie dla rodzin z malymi dziecmi jedyny minus za późno jest obiado-kolacjia bo o 19 czego nie podaja w opisie
Hotel położony ok 1 km od plaży, przejście niezbyt przyjemne droga asfaltową, otoczenie basenu bardzo ładne wśród palm i roślinności, woda w basenie jednak niezbyt czysta. Barek przy basenie, dobrze zaopatrzony w alkohole ale serwowany jest dyskotekowy łomot sprzed 30 lat.Pokoiki skromne z bardzo głośną klimatyzacją.Mam zastrzeżenia co do dokładności sprzątania, na łóżkach kokardki ale pod łóżkami \\\"koty\\\" kurzu.
Hotel do polecenia rodzicom z dziećmi powyżej 5 lat. Plusy: - spokój - stosunek cena pobytu a wyżywienie (nie bez znaczenia dla kosztów wypoczynku z dziećmi) - wyżywienie ogólnie bardzo dobre (dużo Niemców), oczywiście sie powtarza co jakiś czas, ale... znajdźcie mi hotel gdzie nie powtarzają menu - plaża (piaszczysta, łagodne zejście) - duży basen - ogród z placem zabaw - w okolicy wypożyczalnie rowerów i samochodów, a w \"centrum\" (500m) miejscowości biura turystyczne oferujące wycieczki za 1/2 ceny rezydenta Minusy: - brak podjazdów dla wózków - śliskie podłogi - stołówka na półpiętrze (nie spuszczać dzieci do lat trzech z oczu, bo się połamią na schodach) - plaża 400m (dla dzieci do 2 lat to stanowczo za wiele)
Napiszę krótko gdyż całkiem przypadkiem odwiedziłem tę stronę i widząc komentarze jak zwykle niezadowolonych ze wszystkiego polskich wczasowiczów - zwyczajnie się wkurzyłem. Po pierwsze: obsługa, a w szczególności właścicielka - przemiła. Wystarczy tylko raz dziennie UŚMIECH!! Basen duży a osy nad basenem, gdzie wokół pełno przepięknych kwiatów TO NORMA. LUDZIE!! Zastanówcie się czy niedługo nie zaczniecie marudzić, że w Grecji jest latem za gorąco...? Na koniec dodam, że jak na wakacje do innych krajów jeżdżą ludzie piszący, że właścicielka hotelu KŁUCI się bo ma swoje REGÓŁY to wcale jej się nie dziwię. Ja i moja żona byliśmy bodajże pupilami tej przesymaptycznej Pani...wszystko za kilka uśmiechów o poranku i paru słowach rozmowy na dzień dobry.
BARDZO niemiła właścicielka. Kłuci się z gośćmi, wymaga przestrzegania jej wymyslonych regół w hotelu i na basenie np. nie można rezerwować leżaków, zakaz wnoszenia czegokolwiek (nawet picia w butelkach dla maleńkich dzieci ) na basen Bardzo chamska, krzyczy i wyrywa krzesła, leżaki, ręczniki z rąk gości, którzy czymś jej w tym momencie podpadli. Byliśmy świadkami wielu przykrych scen. Dziwię się, że jeszcze ma umowę z Polskim Burem Turystycznym, poniewaz wielu naszych współ urlopowiczów składało na nią skargę w biurach podróży. Bardzo przecietny hotel, ładny i czysty basen ,maleńka miejscowość, bez pubów, klubów, dyskotek. Absolutnie nie polecamy jako wesoły urlop w gronie znajomych. Tylko dla kogoś kto chce w ciszy odpocząć z rodzina lub książką - wtedy jest w miarę ok.
Bardzo fajny hotel z super obsługą (bez problemu mozna porozumieć się w kilku językach...świetny właściciel)...jedzenie bardzo dobre, codziennie przez tydzień coś innego na obiadokolacje (surowe ogórki, pomidory, 2-3 rodzaje sałatek + kilka dań na ciepło + deser - owoc i lody lub ciasta), natomiast sniadania bardzo typowe (kilka rodzai dżemu, miód, czekolada, masło, kilka rodzai pieczywa- cimne, bułeczki, jasne, tosty, coś na kształt chałki, ciasto drożczowe i ciasteczka, jogurt, 2 rodzje platków, wędlina, ser, sałatka owocowa, soki, woda, mleko, kawa, herbata - 3 rodzaje), ładny widok z pokoju, bardzo czysto - pościel i ręczniki zmieniane co 3 dni, sprzatane na sucho i mokro codziennie ... basen duży, nigdy nie mielismy problemu z leżakami, do plaży - calkiem ładnej 10 min spacerkiem, do glównej 15-20... blisko jest wypożyczalnia samochodów, skuterów, itp.... w Marmari jest kilka sklepików, supermarket gdzie mozna płacić kartą, kilka bardzo dobrych restauracji (za 20 euro spokojnie 2 osoby zjedzą i się napiją :) w okolicy i samym hotelu drinki od 3 do 5 euro ...hotel sprawdza się jako baza wypadowa, blisko jest przystanek autobusowy... Do minusów : łazienki - trochę w starym stylu (zaslonki materialowe pod prysznicem) i takie małe, dużo "os" przy basenie - ze względu na wszechobecne kwiaty, w samym hotelu nie ma za bardzo co robić (2 razy na miesiąc jest greek evening, jest bilard, ping-pong, piłkarzyki i internet i tyle), z drugiej strony ja z meżem praktycznie nie bywaliśmy w hotelu (glownie na posiłki) , więc nie możemy narzekać... ogólnie hotel do polecenia dla osób chcących cieszyć oczy pieknymi widokami, spragnionymi kontaktu z naturą i lubiących ciszę (jedynie podczas posiłku duża liczba rodzin z dziećmi potrafi czasem sprawić, że można oszaleć od wrzasków i płaczów -niestety zarzut ten głównie dotyczy polskich rodzin z dziećmi), jeżeli się da to wybierac raczej pokój na piętrze - ładniejszy widok i bezpieczniej (przez 2 tygodnie laptop i pieniądze leżały na wierzchu i nie było żadnego problemu - dla osób chcących się poczuc bezpiecznie jest sejf na dole przy recepcji)
Hotel nina beach jest totalnie przeciętnym hotelem, na pewno nie zasługuje na 3 i pół gwiazdki, chyba że faktycznie na te 3 i pół "po grecku". Śniadania oferowane przez hotel są bardzo monotonne, przez 14 dni, które tam spędziliśmy zawsze było to samo (jajko, ser zótły, grecka wędlina i dżem, a no i maksymalnie rozcienczane soki). Kolacje smaczne, choć wg stałego jadłospisu. Pokoje - bardzo przeciętne, sprzątanie tylko na papierze, na ścianach plejada zabijanych od pozątku sezonu komarów, nikt nie wpadnie na pomysł by to posprzątać, szare ręczniki, przydział jednego małego mydełka na tydzień. Hotel dla mało wymagających. Jeżeli ktoś poszukuje choć namiastki luksusu tam go nie znajdzie. Plusem jest to że bez problemu mozna dogadać się po angieslku lub niemiecku, no i że jest w miarę zadowalający basen i plac zabaw dla dzieci. Aha hotel stoi między pastwiskami, do morza 10-12 min pieszo, tyleż samo do sklepu, tawerny i wypożyczalnie pojazdów pod nosem.
Pani Basia z Warszawy trochę przesadza.hotel rewelacja,jedzenie śniadania jak i kolacja rewelacja.pokoje wystarczająco duże,poprostu super hotel polecam i to bardzo.Plaża cudna,morze cieplutkie,wysepka urokliwa można porzyczyć auto i zobaczyć niepowtarzalne widoki.Polecam wszyskim którzy się wybierają na odpoczynek zdala od codziennego zgiełku.Obsługa b.miła poprostu SUPER!!!!Kasia z Krakowa
Hotel - przyjemny i cichy...mieliśmy pokój na piętrze z balkonem dzieki czemu nie było wszechobecnego problemu greckiego jakim są mrówki, które są dosłownie wszędzie...śliczny widok na góry... Hotel sprawdza się jako baza wypadowa...praktycznie w hotelu bylismy na śniadania i obiadokolacje... co do jedzenie - bardzo bardzo dobre...możliwości wyboru z pośród kilku potraw Świetna i sympatyczna obsługa, szczególnie właściciel hotelu :) Odległość do plaży 10 min spacerkiem... natomiast do plazy na którą się wchodzi przez głowne wejście, 15-20... Jedyny minus to łazienki - są w takim starszym stylu (prysznice z materiałowymi zasłonkami) oraz obecność masy latających robali - w dzień czegoś na kształt os... wieczorem komary ...
Fatalne śniadania, codziennie to samo dramat!!! Wszechobecna prowizorka, przaśnie i ogólnie jakie tam trzy i pół gwiazdki dwie to góra. Mały basen, maleńkie pokoiki i klima dyndająca nad łóżkiem. Nie dajcie się wstawić do nina studio bo są tam megaszczypawki i koszmarna wanna. Grunt to sobie nie obrzydzić hotelu w pierwszym dniu potem może być tylko lepiej:)))