Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim
Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach
Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami
Hotel i serwis oceniam bardzo zle. Hotel byl pusty ale rzekomo tylko dwa pokoje byly wolne. Jeden bez balkonu a drugi z niedziałającym TV i klimatyzacją. Plus ruszajacy się kran w łazience. Drugiego dnia dano nam inny pokój na zupełnie pustym pietrze. Podczas calego naszego pobytu spotkalysmy tylko dwoch gosci w tym Polkę ze Szkocji. Na sali jadalnej bylysmy same. Jedzenie bez zadnego wyboru. Na śniadanie 7 razy absolutnie to samo (tzw. omlet na zdjeciu plus drzem, zjelczale maslo i dobre brioszki. Po zrobieniu nam kawy rozpuszczalnej zabierano słoik z kawa. Siostra poprosila o druga kawe po czym znow zabrano sloik. Człowiek powiedział: co, nie wystarczy? Na koniec pogryzły nas pluskwy. Hotel widmo, basen b.maly bez miejsca na parasole albo leżaki.
Pracownicy w większości OK. W pobliżu sklep z zimnym piwem!!
Nigdy nie byłam w opustoszałym hotelu. To nie kwestia sezonu. Agadir był pełen turystów. W hotelu kręcili się tylko panowie z "obsługi" Bardzo liczni. To podobno interes rodzinny. Oni tam mieszkają i być może prowadzą jakiś inny business.
Hotel nieopodal centrum , fajna lokalizacja , pokoje schludne widok na ulicę , obsługa miła pomocna , jedzenie 6/10 monotonne , ogólnie pozostały miłe wrażenia zarówno z hotelu jak i pobytu w Maroko
Posiłki , widoki z okien pokojów