Nelia Beach

Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Uprzejma obsluga, swietna lokalizacja. Poza wadami, jestesmy bardzo zadowoleni.

Hotel nowy, czysty, zadbany. Obsługa jest miła i pomocna. Jedzenie smaczne, organizowane są kolacje tematyczne np cypryjska, włoska, Meksykańska itp.

Bardzo przyjemny hotel, czysty, pomocna, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, wiele stref wypoczynku na terenie hotelu, blisko do centrum, piękna plaża ze sportami wodnymi. Same pozytywy, polecam.

Dla nas ten hotel spełnia nasze wymagania.jest O,K

Pięknie położony hotel.lepszego miejsca nie dało się znaleźć, plaża 30m ,centrum miasta gdzie toczy się nocne życie 200m,port z jachtami 100m. Sklepik za rogiem. Sam hotel czyściutki, pokoje z pięknymi widokami,jedzenie bardzo dobre,drineczki sztosik. Polecam

Nazwa  Nelia Beach
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

4.3

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Swietna lokalizacja, smaczne jedzenie, zroznicowane potrawy, czystosc

Wady

Pokoje z widokiem na hotel obok narazone sa na halas z jakiejs centralnej jednostki klimatyzacji. Przeniesiono nas z 1. na 4. pietro, mimo to bylo ja wyraznie slychac w nocy + odglosy sprzatania, dostaw itp. Drinki alkoholowe w all-inclusive smaczne, ale alkohol jest w nich jedynie symbolicznie. Basen maly (w listopadzie bylo super, ale w sezonie moze byc ciezko), z dosc chlodna wodą.

Milena

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Hotel tuż przy plaży, pod samym hotelem znajduje się sklep.

Wady

Nie polecam dla smakoszy słodkości- desery po głównych posiłkach niezbyt smaczne.

Andrzej

Pobyt - Maj 2023

Dla nas ten hotel spełnia nasze wymagania.jest O,K

Zalety

Bardzo dobre wyżywienie ,super posiłki różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie.Bylismy 11 dni ,mam możliwosć porównania,bo byliśmy już w kilkunastu państwach wokół morza śródziemnomorskiego i zdecydowanie jest to dobry wybór.

Izabela

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Piękne pokoje, super wygodne grube leżaki

Wady

Mały basen

Dariusz

Pobyt - Wrzesień 2021

Pobyt udany, w hotelu praktycznie sami Rosjanie, codziennie sprzątane pokoje, blisko plaża i centrum miasta, posiłki ok, praktycznie codziennie to samo z niewielkimi zmianami, hotel 3 gwiazdkowy, lecz naszym zdaniem zasługuje na dobre 4 gwiazdki. Codziennie pokazy (ognie, magik, piosenki live , animatorka dla dzieci. Basen w porządku nie brakowało leżaków, mały plac zabaw obok z plastikowymi domkami. Ludzie w hotelu na poziomie, byliśmy z 4 letnim synkiem i udało się nam wypocząć.

Cecylia

Pobyt - Luty 2009

Na najwyższym levelu stała czystość w tym miejscu. Potem wszystko było zwyczajnie dobre albo lepiej jest powiedzieć adekwatne do tego jak poiwnno być. Część personelu nie była przyjaźnie nastawiona do gościa. Druga część wręcz przeciwnie. Z reguły ta druga część to obcokrajowcy . Wyżywienie mocno przeciętne. Jeśli nie musicie nie bierzcie opcji all incl i tyle . Proponuje BB.

WIKTOR 25

Pobyt - Maj 2007

Byłem w tym hotelu w lipcu 2007, hotel sam w sobie bez żadnych rewelacji ani minusów ani plusów. Dużo podpitych Rosjan, w dodatku bardzo hałaśliwych, jedzenie urozmaicone choć nie zawsze rzucało na kolana swoim smakiem, ale zjeść zawsze można było na full, do atrakcji trzeba było dojść jakieś 10 minut spacerkiem (w okolicy mnóstwo barów i dyskotek należących do anglików). Odległość od plaży w linii prostej jakieś 50 metrów, naprawdę mało, tylko że myk polega na tym że chcąc iść na plażę, trzeba było przejść koło sąsiedniego hotelu Okeanos-a, a tu już pojawiał sie problem, bo na środku ścieżki (która właśnie należy do Okeanosa), siedział chłopaczek i nikogo nie puszczał, więc trzeba było obchodzić go jakieś kolejne 50 metrów i stąd droga do plaży robiła się 2 razy dłuższa. Obok hotelu znajduje się drugi hotel niedokończony, stoi tylko betonowy szkielet i nie zanosi się, że będzie wogóle kiedykolwiek skończony. Pokoje wychodzą właśnie na to cudo architektury i wszyscy go widzą, tylko że ci co mieszkają na 2 piętrze lub wyżej to widzą ten niedokończony budynek i plażę, a ci co mieszkają na 1 piętrze lub parterze widzą tylko ten budynek i drzewa, a polskich turystów lokują tylko do 1 piętra, bo wyżej to zajmują Rosjanie i inne nacje. Słabo działa klima, a wieczorami to nie ma czym oddychać- taka specyfika już Cypru, że w dzień jest jeszcze znośnie, a wieczorem na stojąco się leje z człowieka. Basen jest taki malutki, że jest wielkości dużego pokoju, a na zdjęciach taki kolos się wydawał. Animacje to jakieś tańce i to tyle. all inclusive to picie rozcieńczone w połowie z wodą. Jedynie co, to plaża jest przepiekna, piaszczysta a woda czystsza niż gdziekolwiek (a byłem na Majorce, Grecji, Tunezji, Krecie), a temperatura wody to 29 st. ( bylem na przełomie lipca i sierpnia). I jeszcze ceny w sklepach. W 2007 był jeszcze funt cypryjski, więc było bardzo drogo. Woda 2l = 12 zł w przeliczeniu na nasze, baton snickers 6 zł. Po prostu kosmos. Od 2008 wchodzą do strefy euro, więc nie wiem jak będzie u nich z cenami. Polecam hotel tylko ze względu na plażę, czystość wody, temperaturę. Sam hotel oceniam na -4.

Nelia Beach