Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Hotel położony ok 3 km (na moje oko) od centrum Kos - dla nas osobiście nie stanowiło to żadnego problemu aby się przespacerować. Do plaży Lambi Beach blisko, ok 200-300 m. Obsługa bardzo miła, hotel najprawdopodobniej obsługuje rodzina. Są pomocni, i serdeczni. Śniadania monotonne - codziennie to samo. Dużym minusem - jak dla mnie - był brak internetu w pokoju - gdyby był dostepny, to duży plus. Z internetu można niestety korzystać tylko w okolicach recepcji, restauracji i basenu, choć jakośc łącza nie była powalająca, Room service przychodzi codzienni - więc pokój i łazienka były zawsze czyste i świeże. Basen przy hoteu ok. Bardzo spokojna okolica, cisza i mozliwość odpoczynku. Sklep i stacja benzynowa w odległościook 300 m od hotelu. W pokoju jest jest TV, natomiast żaden kanał nie działał. Obsługa pomaga również w wynajęciu środku transportu - mają zaprzyjaźniona firmę, właściciel przyjeżdża samochodem i podwozi do swojego punktu (znajduje się on jakieś 800m od hotelu).
room service, przyjazna,pomocna obsługa, rodzinna atmosfera, spokojna okolica, czysty i zadbany basen
brak internetu w pokojach - tylko w obrębie ogólnodostepnych części hotelu (niestety nie powalał prędkością), tv w pokoju nie działa (nie odbiera żaden kanał)