Złociste plaże z ukrytyki zatoczkami, otoczone imponującymi klifami
Malownicze miasteczka rybackie, takie jak Lagos i Albufeira
Pyszna kuchnia portugalska z owocami morza
Szwecki stół polega na tym ,że pan podaje jedzenie.przykładowe menu: nóżka kurczaka, ryba, groszek z marchewką na ciepło,makaron spagetti sote,sos boloński, parmezan, frytki( bardzo dziwne tzw pozlepiana kupa frytek-memłe)i z tego mamy wskazć panu co chcemy na talerzyk. Poza tym mamy pomidory, sałate i pare sałtek z majonezem.W smaku wszystko ok ale poważnie nic więcej nie dają. Co do śniadań to podają tylko zwykłe bułki, bułki słodkie , ser żółty,wędline, mleko i płatki i jeden rozdzaj śmietankowego jogurtu-był kwaśny więc nie brałam.Nie ma pomidorów, sałatek owocowych, nutelki i tego typi marzeń.Nie jest tak koszmarnie ale cudów nie wymagajcie -mnie skojarzyło się to z ośrodkami PTTK w jakiś schroniskach
Hotel spoko dla kogoś kto nastawia się na tydzień i na zwiedzanie.Hotel tzw.wczesny Gierek!Pokoje skromne ale ok -tylko szkoda ,że na podłodze wykładzina.Hotel troche stary- nad basenem ,który jest troche chlorowany na suficie pojawia się grzyb. W poczekalni stare połamane stołki, wszystko wymag generalnego remontu.Jadalnia wygląda jak stołówka na koloniach na które jechało się w czasie lat 70-tych z przydziału z zakładów pracy!.cdn.
Nie mam zastrzezen do obsługi w hotelu, jednak nie polecam go ze względu na warunki. Budynek stary i zniszczony, wymaga remontu. Posiłki spozywane w strasznie dusznym pomieszczeniu, do którego dochodzi się długim nieestetycznym korytarzem. Posiłki dośc smaczne, ale b.monotonne. Mały wybór owoców i nabiału. W sezonie tłumy turystów z Portugalii zwłaszcza w podeszłym wieku. Brak rozrywek dla dzieci z wyjątkiem krytego basenu (max głębokośc 3m)i rozpadającego sie stołu do gry w tenisa stołowego i bilarda
hotel zniszczony , brudny,czasy świetności ma już dawno za sobą. Na korytarzach bardzo poplamiona wykładzina ,ściany brudne. Posiłki podawane w brudnej, piwnicznej stołówce. Basen stary zniszczony, z odpadającą terakotą. Ogólne wrażenie bardzo negatywne.
hotel bradzo dobrze zlokalizowany(w centrum miasta),więc nie można się zgubić bo i tak dojdzie się do celu,do plaży blisko,jedzenie monotonne,pokoje jak na hotel 3-gwiazdkowy schludne i sprzatane codziennie łazienka mogła by przejść remont stan jest fatalny,panie w recepcji nie zabardzo chętne do pomocy i niezybt przychylne dla klienta
W hotelu można dostać depresji! odpadający tynk, spadające kafelki, odchodząca farba-wrażenie KOSZMARNE !!! Hotel już dawno powinien przejść remont!