Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Nie polecam tego hotelu. Klimatyzacja albo zacina się albo psuje. Po przyjezdie do hotelu, gdy weszlismy do pokoju wygladal ona jakby nie byl od dawna sprzatany.
Bardzo miło i sympatycznie
Hotelik godny polecenia, jak za takie pieniądze.
Rodzinny hotel głównie dla par bez dzieci. Fajna okolica blisko do miasta Rodos
Hotel bardzo kameralny. Czysto i schludnie. Bardzo miła obsługa. Mieliśmy tylko śniadania które niestety są mało urozmaicone i nastawione chyba głównie na Anglików. Położenie hotelu w cichej i spokojnej okolicy w pobliżu sporo fajnych restauracji dość blisko morza. Hotel głównie nastawiony dla osób lubiących spokój. Ogólne wrażenie bardzo dobre
Mało urozmaicone posiłki
Jestesmy zadowoleni, pojechalibysmy ponownie :) Bardzo mila obsluga, swietne sniadanie, klimatyczny pensjonat
Kameralnosc, mila obsluga, dobre jedzenie i drinki,
Lazienki wymagaja odswiezenia, bar przy basenie czynny tylko do 17:00, brak TV w pokoju
Bardzo ładny hotel,cisza ,spokój,blisko wszędzie, w barze pracuje pani Agnieszka. zero problemów ,udane wakacje. Plaże z tej strony wyspy raczej kamieniste.
Jeżeli ktoś szuka spokoju to Nathalie jest doskonałym miejscem. Blisko centrum, a jednak cicho i spokojnie. Hotel stary ale zadbany i bardzo czysty. Nie ma fajerwerków, ale to miły hotelik. Międzynarodowa obsługa (finka, węgierka no i polka).
Hotelik skromny, ale z niesamowitym klimatem, bardzo dobrze położony. Z posiłków mieliśmy tylko śniadania, które były dość skromne, ale nie spodziewaliśmy się tu fajerwerków. W pokojach mimo iż hotel jest 2 gwiazdkowy była klimatyzacja. Piękny balkon/lodżia z kwiatami i palmą zaglądającą przez barierkę. Miejscowość typowo turystyczna z dużą ilością atrakcji jednak widać że kryzys jej tez nie ominął - część knajpek i sklepów była zamknięta. Bliskość stolicy Rodos pozwala na wieczorne wypady na starówkę (taxi ok 10euro) Ogólnie bardzo mile wspominamy tu pobyt. Hotel dla osób bardziej ceniących klimat i położenie aniżeli często zbędne hotelowe atrakcje.
Rewelacyjne dwie gwiazdki. 1) Zadziwiająca czystość hotelu tej klasy. Nie spodziewałem się że tak pieczołowicie dba się tutaj o porządek. 2) Spokojne położenie. Lekko na uboczy, nieco schowany, jednocześnie blisko do sklepów czy restauracji. 3) Kompetentny a jednocześnie wesoły i szczery personel. 4) Sporo zieleni dookoła hotelu. Znajomym z mojego grona polecam ten hotel. Nas nie stać nawet na trzy gwiazdki, ale ludzi którzy jeżdżą i do takich hoteli będąc tutaj powinni poczuć się usatysfakcjonowani.
Polecam ten hotel ze względu na miłą atmosferę i czystość. Blisko do wypożyczalni surfingowych http://www.procenter-rhodos.com/index_de.html Byłem w tym hotelu już 3 razy i zawsze wracałem zadowolony, a za różnicę w cenie pomiedzy innymi ofertami w okolicy miałem skuter i deskę na dwa tygodnie!
Hotel polecam rodzinom z dziećmi szukającym troszkę spokoju w wakacyjnym okresie. Mały, kameralny z bardzo miłą obsługą sprawia wrażenie wymarzonego miejsca na wakacje. Posiada basen (czysta woda), można korzystać z leżaków i materacy wodnych bezpłatnie:) Dodatkowo, blisko jest do pobliskich miasteczek. Polecam wypożyczenie samochodu i zwiedzanie wyspy:) Śniadania przygotowywane są podobnie (menu mało urozmaicone...jajecznica, wędlina, sery, owoce, pieczywo:bułeczki, croissanty:). Ogólnie mogę powiedzieć że hotelik jest godny polecenia a to jakie atrakcje zapewnia zależy od inwencji uczestnika.
Nieduży, kameralny hotel położony w cichej okolicy, ale niedaleko od głównej ulicy.Urządzony skromnie, ale estetycznie.Obsługa przywiązuje dużą wagę do czystości.Jeżeli chodzi o śniadania to można się najeść do woli.Jeżeli nie zależy Ci na luksusie i masz zamiar spędzić te wakacje aktywnie,a nie w hotelu- to naprawdę go polecamy.UDANYCH WAKACJI!!! ;)
Uroczy pobyt z żoną i wnuczkiem
Hotel skromny, ale czysty i doskonale połóżony - cisza i spokój.
Niedrogi sposób na poznanie Rodosu, idealne miejsce dla tych, którzy ponad standard przekładają możliwość poznania wyspy.
Polecam!