Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami
Tradycyjne greckie wioski z autentyczną atmosferą bez tłumów turystów
Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina
Wlaściciele hotelu nieprzyjemni. Posiłki w ograniczonych ilościach. Wycieczki nieciekawe za wygórowaną cenę.Osobom lubiącym dużo i dobrze zjeść - nie polecam.
hotel sredniej klasy,pokoiki skromne ale czyste najwiekszy problem to posilki bylismy kilka razy w Grecji i podstawa to salatki,owoce nawet w hotelu dwu gwiazdkowym a tutaj przez 7 dni na okraklo te same sniadania:ser zolty,martadela,marmelada i margaryna zero salatek obiad zupa z proszku drugie danie ok ale male ilosci,deser jeden talezyk na dwie osoby po kawalku ciasta to juz paranoja-apsolutnie nie nalezymy do wybrednych ale placac za wyjazd powyzej 1500zl mozna oczekiwac czegos wiecej wyjazd warty max1100 zl wtedy jest ok okolica przepiekna,oddzielny temat to rezydenci z ok service szczegolnie MAX cwaniak jakich malo jak chcecie wypozyczyc auto lub skuter to najlepiej na miescie a nie u re
Nie polecam wyjazdu do tego hotelu. Moim zdaniem biuro OKServices powinno zaprzestać wysyłania tam turystów.Obsługa bardzo niemiła, niesympatyczna. Jedzenie jak na diecie - mało i mało urozmaicone. Obsuga przy posiłkach bardzo niesprawna, na kolejne dania czeka się około 0,5 godziny.
No włośnie wróciłem z tego hotelu .Ogólnie bardzo słabo droga do plaży to męka zejście bardzo strome 45 stopni co w upale daje się mocno we znaki . Jedzenie masakra porcje jak w przedszkolu bez dożywiania w tawernie śmierć głodowa
właśnie przyjechałem , i jak ktoś będzie wciskał wam ciemnotę , że jest do plaży 650 , metrów , to zapytajcie , gdzie wypożycza się paralotnie ,jest dokładnie 1200 m do plaży 1 drogą , a 1500 m 2 drogą mierzone motocyklem jedzenie średnie zupki symboliczne pod względem ilości jakości nieraz pływały 2 sł. makarony)2 dania dobre i urozmaicone , śniadania , to wyrób sero podobny mielonka i zamiennie dżemy ,nutella, płatki kawa rozpuszczalna i mleko chleb , śniadania do oporu , można było nawet sobie zabrać do pokoju na 2 śniadanie.hotel czysty ale widoki cudowne nam się podobało polecam ludziom ceniącym słońce,spacery, jak ktoś chce jeszcze jakiś info , to niech pisze na andrzej_61@poczta.fm
Hotel bardzo fajny!Śniadania monotonne ale kolacje rewelacja codziennie coś innego z kuchni greckiej i genialnie doprawione!!Pokoje codziennie sprzątane a że zasłonek pod prysznicem nie ma to w większości hoteli tak jest nie wiem jak wy ale ja wole mieć mokro w łazience niż zastanawiać się co ta zasłonka przeszła!!Właściciele świetni należy pamiętać iż Grecy lubią uśmiech więc im więcej się uśmiechamy tym większa sympatia!Obsługa bardzo miła:)Do plaży jest 650 m a nie 1,5 km jak inni piszą i owszem po asfalcie ale pośród pięknej przyrody:)A marudy dziwnym trafem to zawsze ci z dojazdem autokarowym a jeśli chcecie mieć luksusu to wykupcie sobie hotele 5 gwiazdkowe choć pewnie i tak będą marudzić!!Nie wymagajcie luksusów za taką kwotę!!
Hotel nie należy do nowoczesnych, ale za to położony jest w bardzo ładnym miejscu. W koło piękne góry i widok na zatoczkę. Odległość do najbliższej kamienistej i wąskiej plaży ok. 1 km, do piaszczystej ok. 1,2 km, a do centrum miasteczka ok 1,5 km. Śniadania beznadziejne, monotonne. Obiadokolacje zjadliwe, zupki wodzianki dobre w smaku, ale prawie nic w nich nie pływa, drugie dania w porządku. Wyspa Thassos przepiękna i godna polecenia.
Hotel pięknie położony w malowniczej okolicy, do plazy trochę daleko, ale od tego mamy urlop żeby się trochę poruszać.Obsługa miła, śniadania średnie, obiady dobre, codziennie coś innego, oczywiście dania z kuchni greckiej.Rezydent beznadziejny!!!! ale to chyba polska norma.Wycieczka objazdowa organizowana przez biuro niewypał, za droga i nieciekawa!!! Lepiej zwiedzać samodzielnie. Thasos godne polecenia!!!!
Hotel średniej jakości,trzeba uwazać na kanalizację bo się zatyka,w pokojach w miarę czysto, gorzej z łazienkami, brak zasłon prysznicowych, grzyb na ścianach, ogród i basen przy hotelu to duży plus, niedaleko hotelu duży sklep ze wszystkim, jedzenie kiepskie, rano ciągle to samo a kolacje bez smaku ale mozna się najeść.Do plaży około 1,5 km i to niestety betonową ulicą w gorącym słońcu,leżaki na plazy płatne 2,5 euro,do miasteczka z tawernami i sklepami z pamiątkami około 20-30 minut, mozna pojechać również autobusem do innego miasteczka, bilety po 1,5 euro.
Witam!Obsługa hotelu ok ale właściciel jest arogancki i niemiły!Ceny w przyhotelowym barku przy basenie są wręcz kosmiczne, ceny w tawernach przy plaży były 50% niższe!!Plaża oddalona o co najmniej 1,5km.Jedzenie średnie - dopiero po interwencji nieco się poprawiło.Śniadania codziennie te samie,tj.chleb,żółty ser,dżem,mortadela i na zmianę jajko lub nutella.Żadnych owoców i warzyw!Hotel odpowiedni dla turystów,którzy są nastawieni na zwiedzanie oraz całodzienne plażowanie.Piękno wyspy rehabilituje średnią jakość hotelu...
Pokoje czyste, porządne, wszystko tak jak trzeba. Jest mały plac zabaw dla dzieci i basen. Jedzenie jak najbardziej przyzwoite, śniadania trochę monotonne, ale można się najeść. Za to obiadokolacje wypasione. Codziennie inna potrawa, bardzo duże porcje. Nie było problemu, żeby dla dziecko wziąć do pokoju, itp. Plaża hotelowa za darmo, przeciętna, ale niedaleko jest jedna z najfajniejszych plaż na wyspie, ze świetną tawerną i plażowym barem prowadzonym przez Polkę. Bardzo ważna jest obsługa. Wszyscy przemili, właściciel Wasilis wraz z żoną bardzo sympatyczni, dobrze mówią po angielsku. W ostatni dzień zorganizowali nam wieczór grecki z alkoholem, tańcami - było bardzo miło.
Jakie 650m od plaży?Co najmniej 1300m!!!! Bez transportu ciężko.Polecam wypożyczyć skuter ok. 8 euro za dobę.
Przemiła obsługa!!!