Napa Plaza

Super lokalizacja hotelu, pośrodku największych atrakcji w okolicy (plaża Nissi, Sea Caves) dzięki czemu można dotrzeć tam pieszo. Wyżywienie bardzo dobre. Darmowe drinki w opcji all-inclusive są wyśmienite, najwyższej jakości robione z markowych alkoholi. Obsługa hotelu pomocna i uśmiechnięta, gorąco polecam.

Hotel w super lokalizacji.obsluga super, klimatyczny - spokojnie i cicho:-)

Bardzo urokliwy i sympatyczny hotelik, położony w samym centrum miejscowości, wśród barów, dyskotek, tawern.Co do samego hotelu nie mieliśmy zastrzeżeń, obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje czyste,codziennie sprzątane,jedyny minus to rzeczywiście brak lodówki w pokoju ale da sie bez tego przezyc:).Wyzywienie urozmaicone i bardzo smaczne.Najbliższa plaża ok 10 min spacerkiem, my codziennie jezdzilismy na Nissi,piękna lazurowa z białym piaskiem- ok 30m spacerkiem lub taxi za 4 osoby 7euro.Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, na pewno kiedyś wrócimy do tego miejsca:) gdyby ktoś miał jakieś pytania służę rada:)

Hotel zasługujący na swoje 4*, pod każdym względem jesteśmy z żoną zadowolenie i polecamy z czystm sumieniem.

Nazwa  Napa Plaza
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 20 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Przemysław

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Lokalizacja, wyśmienite drinki.

Wady

Wad brak.

Marietta

Pobyt - Październik 2023

Bardzo przyjemny i czysty hotel. Przyjemnie otoczenie, dużo zieleni.

Zalety

Położenie w centrum, pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, piękne otoczenie wokół basenu. Przyjemny bar przy basenie w stylu boho Bardzo bogata oferma All inclusive obejmująca restauracje poza hotelem.

Wady

Wymagałby odświeżenia, ale i tak standard był dobry

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Wady

Moze przesadzam,ale moze brak podgrzewanej wody w basenie;-)

guga

norbert

Justyna W

Pobyt - Czerwiec 2011

HOTEL W SAMYM CENTRUM, W RZECZYWISTOSCI ROBI DUZO LEPSZE WRAZENIE, NIZ NA ZDJECIACH! POLECAM, NALEZE RACZEJ DO WYMAGAJACEGO TYPU GOSCI. ROZRYWKI NA WYCIAGNIECIUE REKI, JEDYNY MINUS OK 15MIN DO PLAZY PLAZA LIMANAKI, BO NISSI BEACH OKOLO 4KM, CZYLI DALEKO, A SZALU TAK NAPRAWDE NIE ROBI, NIE POLECAM.

Biola

Pobyt - Maj 2011

Hotel jest raczej lepszym schroniskiem młodzieżowym, panuje tu wielki hałas, basenik jest maleńki,do pokoju dochodziły zapachy z pralni hotelowej. Obsługa jest natomiast bardzo miła.Wyżywienie bardzo dobre.

Pobyt - Kwiecień 2011

Kilka dni temu wróciliśmy z wakacji na Cyprze. Hotel oceniam bardzo dobrze choć warto zwrócić uwagę na kilka ważnych spraw: -w ofercie przedstawiany jest jako ****, a w naszym pokoju znaleźliśmy informacje, iż hotel posiada tylko *** -oferuje różnego rodzaju pokoje , My akurat trafiliśmy super ale decydując się na „standard” trafić można na pokój z widokiem na ulice i bary, a tym samy hałas niepozwalający zasnąć , a wymiana pokoju najczęściej łączy się z dodatkowym kosztem 10 lub 20 euro za DZIEŃ; -pokoje sprzątane codziennie, choć to „sprzątanie” ogranicza się raczej tylko do posłania lóżka -plusem jest niewątpliwie basen ze sporą ilością leżaków i dobre jedzenie oraz miła obsługa Polecam głównie młodym ludziom!

Dariusz

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel reklamowany jako 4 gwiazdki. W rzeczywistości ma gwaiazdki 3 o czym świadczą dokumenty w hotelu. Itaka na niskim poziomie, rezydenta nic nie wie, poleca jedynie wycieczki, które odbiegają od opisu zdecydowanie i są 2 razy droższe niż kupione w biurach na zewnątrz.

k

Pobyt - Sierpień 2010

Bardzo dobre jedzenie oraz duży wybór na śniadania i obiadokolacje. Pokoje przestronne i czyste, łazienki również.

asia i andrzej

Pobyt - Czerwiec 2010

Naprawdę fajny hotel, rewelacyjna lokalizacja (blisko puby, dyskoteki, wesołe miasteczko). Idealny hotel dla młodych. Fakt pokój był 3*, chociaż płaciliśmy za 4* (ale zorientowaliśmy się dopiero w przedostatni dzień wiec nie było sensu zmieniać)Znajomi zmieniali bez dopłaty. Obsługa hotelowa rewelacja- serwowała darmowe drinki znajomym, którzy nie mieli all inclusive;) Jak najbardziej polecam ten hotel a na impreze do \\\'pirata\\\'. Codziennie animacje, tańce, spiew, areobik w wodzie.

4.8
romek

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel przeznaczony dla bardzo dziwnego rodzaju klientów- na pewno nie dla osób pragnących spokojnie spędzić swój urlop.Pokoje poniżej wszelkiej krytyki , raczej pasujące do pokoju w hotelu 1*.Doskonałe posiłki. Duży minus dla Itaki - tego hotelu szanujące się biuro nie powinno umieszczać w ofercie.Rezydentka Itaki zainteresowana jedynie sprzedażą wycieczek fakultatywnych.

Elżbieta

Pobyt - Kwiecień 2010

Mieszkałam w tym hotelu od 6 do 22 kwietnia 2010 r. Całkowicie zgadzam się z oceną MARTYNY. Jedynym minusem jest brak polskiej telewizji. Niestety, nie znam angielskiego i nie mogłam na bieżąco śledzić wydarzeń w Polsce. Z powodu zamknięcia lotnisk w Polsce nasz pobyt się wydłużył o 2 dni. Biuro podróży ITAKA w całości pokryło koszty tego pobytu

Jan

Pobyt - Marzec 2010

Hotel położony w centrum rozrywkowego kurortu, standardowe pokoje są od ulicy, która szczególnie w nocy jest bardzo hałaśliwa co skutecznie uniemożliwia sen. Dodatkowo w podziemiach hotelu mieści się dyskoteka, której basowe brzmienia powodują drgania podłogi. Kolacje są smaczne i zróżnicowane, śniadania bardzo monotonne. Do najbliższej plaży (na lewo od portu) jest 20 minut piechotą.

Martyna

Pobyt - Październik 2009

wrażenia z pobytu w hotelu NAPA PLAZA jak najbardziej pozytywne.Hotel spełnił nasze oczekiwania pod każdym względem, obsługa hotelu bardzo zyczliwa i pomocna, pokoje czyste, codziennie sprzątane, wyzywienie urozmaicone i bardzo smaczne, basen nie duży ale też nie zatłoczony, miejsce na lezaku sie zawsze znajdzie.Jezeli chodzi o położenie to w samym centrum, wśród barów, dyskotek, tawern, idealna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.Najbliższa plaza ok 10 min spacerkiem ale polecam zdecydowanie Nissi lazur ze złotym piaskiem ok 30 min spacerkiem lub ok5 min taxi( 7euro).Ceny w pobliskich marektach przybliżone do polskich wiec nie jest to taka tragedia jak czyta sie na róznych forach. Z czystym sumieniem polecam ten hotel, ze wzgledu na jego położenie bedzie on idaelny dla osob młodych, nastawionych na rozrywke.

grifa

Pobyt - Sierpień 2009

Uwaga na różne standardy pokoi !!! Za dopłata zmieniłem pokój faktycznie na 4*. Początkowo dostalem pokoj ktory moze zaslugiwal na 2*- z widokiem na ulice nad dyskoteka, bez lodowki, w stylu wczesnego gierka.

mystery89

Pobyt - Czerwiec 2009

W razie pytan zapraszam na maila :-)

Justa

Pobyt - Kwiecień 2009

Brak lodówki w pokoju to jedyny minus tego hotelu. Hotel położony bardzo blisko całego centrun życia nocnego ( polecany szczególnie dla młodych ludzi). Jedzenie pyszne i urozmaicone.

xyz

Pobyt - Kwiecień 2009

Być może na zdjęciach wygląda to nieźle i na pierwszy rzut oka również, ale karaluch na karalachu!!!A do tego pożal się Boże aneksu kuchennego to bez kija nie podchodź!Brud i syf! Jedzenie raczej przeciętne i bardzo mało zróżnicowane.Obsługa na recepcji bardzo pomocna i życzliwa.Pani z recepcji pomogła zorganizować nam wycieczkę do Tunisu,Kartaginy itp.bardzo wygodną limuzyną,pan nas wszędzie podwoził i czekał i wyszło taniej niż w ofercie biura.Plaża rzeczywiście bardzo blisko,stan czystości średni.Hotel dla mało wymagających i chcących poznać życie Tunezyjczyków a nietylko tych,którzy przesiadują w dzielnicy turystycznej i nie wychylają stamtąd nosa.

KASIA

Pobyt - Marzec 2009

BYŁAM W TYM HOTELU WE WRZESNIU 2006 ROKU, HOTEL BYŁ W PORZADKU, JEDZENIE TAKŻE, ALE PO KILKU DNIACH POBYTU PRZESZŁA BURZA Z DESZCZEM I POZNIEJ NA PLAZY BYŁ KOSZMAR- PEŁNO SMIECI, MOZNA TAM BYŁO ZNALESC WSZYSTKO! I CO GORSZA ONI TEGO NIE SPRZTALI-DOPIERO PO KILKU DNIACH RUSZYLI DUPY I ZACZELI ZBIERAC DO WORÓW. PRZED TYM DESZCZEM MORZE BYŁO CUDOWNE, KLAROWNE I BARDZO CZYSTE. DLA OSÓB MAŁO WYMAGAJĄCYCH TO POLECAM.

Napa Plaza