1993 opinie
Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Piękny odnowiony hotel , dużo przestrzeni ,stołówka duża i elegancka . wszystkie udogodnienia baseny, restauracja, blisko morze.
pokój elegancki i czyściutki codziennie było sprzątane .Jedzenie przepyszne i do woli.
dzięki machlojkom selectour nikt tam nie dostaje pokoju, pamietajcie
piękny hotel , wyżera jak trzeba ogólnie polecam i to bardzo
cena 2900 za tydzień od osoby poza sezonem to było zmarnowanie pieniędzy, okolica nijaka
hotel zadbany, ale żadna rewelacja
jedzenie nijakie, pokoje wcale nie sa dobrze sprzątane, herbata w hotelu kosztuje 4 euro, woda gazowana 4, 6 euro. Sok z owoców 7 euro. Ceny kompletnie nieadekwatne do jakości.
Hotel położony około 100 m od plaży, pięknej, piaszczystej i czystej. Obsługa w hotelu bardzo miła, posiłki smaczne i urozmaicone. Przy kolacji u panów spodnie długie i pań raczej strój wieczorowy zawsze była muzyka na żywo i świece. Część pokoi jest z widokiem na morze. Do centrum około 15 min spacerkiem aleją pod palmami. Do najbliższego sklepiku około 100 m. Cypr jest piękny i urzekający.
Ani do plaży ani do centrum nie jest zbytnio daleko. W sumie do plaży dostaniemy się w krótszym czasie jak minute. Jeśli będziecie mieli ochote na jakieś wycieczki możecie je zamówić w hotelowej recepcji. Załoga hotelu dostarczała wielu starań żeby wyjazd był przyjemny i bezstresowy. Żebym przyzwyczaił się do pokoju musiała minąć chwila. Był cały biały, przy łóżku wisiało lustro bez ramy. Dawało to dziwny efekt.
hotel super! nowy i bardzo czysty! ma tylko 3* bo na standard 4* ma za małe pokoje i łazienki! ale jeśli ktoś nie potrzebuje mega apatamentu tylko przytulny i nowocześnie urządzony pokuj to właśnie tam! hotel nie leży bezpośrednio przy plaży. Trzeba przejść przez ulicę i 5 min spacerkiem jest się na pięknęj piaszczystej plaży. Do najsłynniejszej w Ayia Napie plaży Nissi Bay daleko - polecam taksóweczkę ok. 4Euro. Hotel leży w ekskluzywnej części miasta gdzie są same 4 i 5* hotele i raczej zatrzymują się tam osoby starsze (bardzo dużo angielskich emerytów:-) ale ma to swoją zaletę bo wieczorami jest cicho! za to jak ma się ochotę na całonocne szaleństwo to do centrum rozrywek jest ok 15 min pieszo - zupełnie inny świat :) hotel nie prowadzi all inclusive! jedynie tzw. pełne wyżywienie tzn. śniadania, lunch i kolacja przy czym lunch polegał na tym że do określonej kwoty mieliśmy sobie wybrać posiłęk z tamtejszej restauracji przy czym wszystkie ceny prawie przewyższały tę kwotę! dlatego zaraz zrezygnowaliśmy z tego i nawet dostaliśmy zwrot kasy (plus dla biura Itaka). Hotel mało popularny wsród Polaków może przez cenę ale w last naprawdę warty swej ceny! aha na przywitanie w naszej podróży poślubnej dostaliśmy kosz owoców i szampana :)Polecam!!!