Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Hotel 4 gwiazdowy. Cały hotel bardzo elegancki. Pokoje przestrone, klimatyzowane. Łazienka duża z prysznicem. W hotelu basen oraz yakuzi na 4 piętrze. Jedzenie smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie na stole szweckim. Jedyny minus to sprzątaczki które wymieniają ręczniki oraz opróżniają kosze. Sprzatanie podłogi to chyba nie w ich kwesti. Zostaje mała miotelka i szufelka która mozna znaleźć w pokoju, trochę żenujące.
Nowocześnie wykończony hotel.
Sprzatanie a nawet jego brak
Byliśmy we dwójke na tydzień. Opcja same śniadania i były różnorodne i naprawdę dobre. Basen niższy okropnie zimny ale idealny na ten upał, minusem jest gigantyczna ilość chloru, aż śmierdzi. Basen z bąbelkami wyżej jest lepszy ale częściej w cieniu. Jest o wiele płytszy więc lepszy dla dzieci. Obsługa bardzo miła i bardzo pomocna. Jedynie mogłabym się przyczepić do serwisu sprzątającego. Raz na cały pobyt wpuściliśmy panie do pokoju bo wylaliśmy picie i była lepka podłoga. Panie jedynie wymieniły kosz na śmieci. Nawet nie odkurzyły podłogi która była z piasku a co dopiero umyć. Nawet nie dołożyły papieru, po którego później sama musiałam iść do recepcji. W recepcji każda osoba bardzo dobrze posługuje się językiem angielskim. Lokalizacja naprawdę świetna. Blisko plaży, sklepów i promenady, ale na tyle daleko że jest idealnie cicho. Widok z balkonu świetny- wielkie góry i morze. Generalnie bardzo polecam bo w tym mieście to jeden z lepszych hoteli. Idealne miejsce na odpoczynek.
baseny i lokalizacja
Serwis sprzątający
Hotel rewelacyjny. Pokoje w pełni wyposażone, telewizor, mini bar, czajnik, klimatyzacja. W łazienkach komplet kosmetyków i suszarka do włosów (nie było w opisie oferty). Na I piętrze i na IV spore baseny, w tym jeden z jacuzzi. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma.
Duże wrażenie zrobiły baseny z krystalicznie czystą wodą. Położenie hotelu niedaleko plaży.
Nieutwardzony parking hotelowy
Hotel bardzo mnie zaskoczył - w sensie pozytywnym. Dziewięciopiętrowy budynek z oszklonymi balkonami. Dwa baseny z tarasami i leżankami dla gości hotelowych: na I piętrze głębszy do pływania, a na IV piętrze płytszy, z jacuzzi. Woda kryształowo czysta. Rewelacja. Na parterze duża restauracja wychodząca na zadaszony i zacieniony taras. Śniadania obfite i urozmaicone. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa. Czysto, ręczniki śnieżnobiałe, często wymieniane.
Przyjechaliśmy do hotelu dużo wcześniej od godziny rozpoczynającej dobę hotelową, ale pokój już na nas czekał. Nie było żadnego problemu. W dużym pokoju ogromne łóżko kontynentalne z kompletami ręczników, w tym z puchatymi ręcznikami basenowymi, mini bar (lodówki nie było w opisie), telewizor z programami w języku polskim, w łazience suszarka do włosów, w pojemnikach żel pod prysznic, szampon, odżywka do włosów, mydło. Dodatkowo w pokoju czajnik, kubeczki do kawy i szklanki.
Doprawdy, nie ma się do czego przyczepić. Hotel świetny. No może tylko parking hotelowy nie ma utwardzonej nawierzchni. Reszta bez zarzutu.