Bardzo fajny hotel,dobre 5 gwiazdek. Jedzenie urozmaicone i estetycznie serwowane.
Wysoki standard pokoi,piękny widok na morze.
Obsługa nieco ociężała;)
Hotel zdecydowanie zaspokoi potrzeby najbardziej wymagających klientów. Jest to nowy, przestronny oraz nowoczesny hotel. Dużo atrakcji, jedzenie przepyszne. Dla mnie największą zaletą byl basen 18+ przy którym mogliśmy naprawdę wypocząć. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Z pewnością jest to miejsce do którego będę chciała wrócić ;)
Lokalizacja, pyszne jedzenie, baseny zwłaszcza 18+
Hotel super w każdym calu ,wspaniałe jedzenie drinki pokój także polecam !
Wysoki poziom
Nie ma takiej rzeczy
Piekny i bardzo czysty hotel obsługa na medal jedzenie na 10 z całego serca polecam
Obsługa czystość jedzenie
Nie ma
Mój pobyt w tym hotelu można opisać jednym słowem: doskonałość. Już od momentu zameldowania czułem się, jakbym trafił do oazy luksusu. Personel był nie tylko profesjonalny, ale przede wszystkim autentycznie miły i serdeczny. Każda interakcja, od recepcji, przez obsługę restauracyjną, aż po sprzątanie, była przykładem wyjątkowego standardu, jaki powinien charakteryzować hotel pięciogwiazdkowy. Czułem się tu jak prawdziwy gość honorowy. Jednym z największych atutów hotelu była niewątpliwie kuchnia. Restauracje serwują wyśmienite dania, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające podniebienia. Każdy posiłek to była prawdziwa uczta – od śniadań z szerokim wyborem świeżych owoców, lokalnych przysmaków, po finezyjne kolacje w atmosferze elegancji. Niezależnie od preferencji, każdy znajdzie coś dla siebie – od kuchni międzynarodowej po specjały lokalne, wszystkie wykonane z pasją i dbałością o szczegóły. Sam hotel to istna perełka architektury i designu. Pokój, w którym miałem przyjemność się zatrzymać, był przestronny, nowocześnie urządzony, z dużą ilością naturalnego światła, co sprawiało, że przebywanie w nim było czystą przyjemnością. Każdy detal w pokoju był starannie zaprojektowany – od wygodnego łóżka, po stylową łazienkę, aż po balkony z widokiem, który zapiera dech w piersiach. Czystość i komfort były tutaj absolutnym priorytetem, co jeszcze bardziej umilało pobyt. Nie sposób też nie wspomnieć o kompleksie basenów, który absolutnie mnie zachwycił. Jest to miejsce, gdzie można zarówno aktywnie spędzić czas, jak i zrelaksować się przy drinku w barze w samym basenie – to była jedna z tych atrakcji, które na długo zapadną mi w pamięć. Różnorodność basenów, ich krystalicznie czysta woda, doskonałe leżaki, a także subtelna muzyka w tle sprawiają, że człowiek czuje się jak w raju. Co więcej, teren hotelu jest pięknie zagospodarowany. Liczne ścieżki spacerowe, egzotyczna roślinność i zadbane ogrody dodają całemu miejscu niesamowitego uroku. Wszystko tutaj jest przemyślane i zaprojektowane tak, aby zapewnić gościom maksimum komfortu i relaksu. Podsumowując, ten hotel to idealne miejsce dla osób szukających luksusowego wypoczynku w wyjątkowym otoczeniu. To więcej niż tylko nocleg – to doświadczenie, które pozostaje w pamięci na długo. Zdecydowanie polecam każdemu, kto marzy o niezapomnianych wakacjach, gdzie każda chwila jest warta zapamiętania.
Znakomita obsługa Fantastyczna kuchnia Luksusowe pokoje Kompleks basenów Bar w basenie Piękne widoki Egzotyczna roślinność Ścieżki spacerowe Zadbanie o szczegóły Wysoki standard Komfort i relaks Czystość i porządek
Nowoczesny , piękny hotel. Cudowne wnętrze i tarasy z widokami. Obsługa uprzejma, uśmiechnięta, pomocna, chętnie uczą się języka polskiego. Jedzenie smaczne, urozmaicone. Kolacja tematyczna w restauracji.Dragon to mistrzostwo świata. Byliśmy rozpieszczeni w każdym calu. Na terenie hotelu znajduje się snack bar, w którym można zjeść pyszną pizzę, hamburgery oraz inne smaczne przekąski. Dostępne są także gofry, lody gałkowe i na patyku. W barach serwują alkohole głównie importowane. Barmani (zwłaszcza na 7 piętrze blisko lobby), kelnerzy mistrzostwo świata. Szczególne podziękowania dla Panów Eminem ( śniadanie było czystą przyjemnością), Merwan ( kelner jeżdżący na rolkach) i Panowie w barze przy lobby, drinki w Waszym wykonaniu to prawdziwy majstersztyk. Na terenie obiektu dużo zieleni, wszystko bardzo zadbane. Baseny ciepłe, codziennie aerobik, joga i inne atrakcje. Przy hotelu aquapark z możliwością zjeżdżania na pontonach. Prywatna plaża, piaszczysto-kamienista. Woda ciepła jak zupa. Ok 700m od hotelu znajduje się duży bazar oraz sklep Migros. Każdy coś dla siebie znajdzie. Bransoletki z czytnikiem zamiast kart do pokoju to świetne rozwiązanie. Codziennie sprzątane pokoje. W pokojach jest minibar uzupełniany codziennie. Polecamy z całego serca
Wszystko trafione w punkt
Hotel położony w pięknym miejscu, z dostępem do własnej plaży, na terenie hotelu dużo atrakcji, jeden z basenów wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Hotel czysty, przestronny z pięknym widokiem na morze. W hotelu serwowane są wyłącznie alkohole importowane.
Jedyna wada hotelu jest odległość od lotniska w Antalyi.
Hotel z bezpośrednim dostępem do morza - prywatna plaża, kilka basenów, pokój - czysty, sprzątany codziennie, mini-barek codziennie uzupełniany, miła obsługa zarówno kelnerzy, barmani, jak i personel sprzątający. Obsługa bardzo pomocna, sympatyczna. W hotelu znajduje się kilka tarasów, gdzie można wieczorami spędzać miło czas. Odbywały się codziennie różnego rodzaju występy. W-fi działa świetnie. jedzenie urozmaicone, i pyszne, codziennie było coś nowego.
Dostęp do morza tylko dla osób mieszkających w hotelu. Świetna lokalizacja i architektura samego obiektu . Aqua park, sklepy, baseny - nie można było się nudzić. Parasole i ręczniki plażowe dostępne bezpłatnie. Kilka barów na terenie, gdzie można było wypić świetne drinki i dobrze zjeść. W pokoju darmowy sejf. Hotel naprawdę luksusowy,
Hotel bardzo nowoczesny, niedawno otwarty, wszystko nowe, niezniszczone przez turystów, na najwyższym poziomie, świetne wykorzystanie terenu i wkomponowanie infrastruktury hotelowej jak i samego budynku do panujących warunków ukształtowania terenu. Piękne otoczenie, cudowne trawniki z kwiatami. Świetne baseny oraz plaża, mała ale wystarczająca, z dużo ilością leżaków, każdy znajdzie miejsce dla siebie oraz aquapark dla dorosłych i dla dzieci. Świetne usytuowane bary, z markowymi alkoholami i napojami, najleszy drink to Strawberry Mohjito. Na wysokim poziomie animacje dla dostosłych i dla dzieci w ciągu dnia oraz świetna rozrywka wieczorna. Bardzo czysto w pokojach i w całym hotelu. Pokój sprzątany codziennie i codziennie uzupełniany barek z napojami i piwem. Przemiła obsługa całego hotelu. Wielki ukłon w stonę barmanów, kelnerów, pań sprzątających pokoje oraz panów dbających o czystość basenów i otoczenia hotelowego. Miałabym małe zastrzeżenia do jedzenia, posiłki powtarzające się z małym wyborem owoców i ryb. Niby ogrom jedzenia, ale nie za bardzo trafiającym w upodobania smakowe mojej rodziny. Ja bardzo polecam zupy, bardzo smaczne, ale pizza bez bazowego sosu pomidorowego to nie pizza. Ogólnie od posiłków w takim hotelu więcej wymagamy, należy je dostosować do całości.
Hotel rewelacyjny, tak samo otoczenie hotelu, baseny, bary, restauracje i bardzo komfortowy pokój z bezkresnym widokiem na morze. Dla mnie design hotelu ma duże znaczenie, a w przypadku Mylome zaspokojone zostały moje wymagania estetyczne w 100%. Super obsługa i serwis, wszyscy bardzo mili, uśmiechnięci i otwarci na potrzeby turystów. Czystość na najwyższym poziomie, może wyznaczać standardy dla reszty hoteli.
Właściwie brak wad, mały minus w odniesieniu do posiłków, ocena subiektywna (zalecana większa róznorodność oraz wyrazistość w smaku)
Polecam hotel Mylome z całego serca. Wszystko super na wysokim poziomie. Hotel nowy, czysty, pokoje sprzatane codziennie, pracownicy mili i pomocni, trochę mało uśmiechnięci. Jedzenie urozmaicone, stolik w restauracji zawsze sie znajdzie. Plaża przy hotelu, zejście piaszczyste. Mogłabym tak wymieniać jeszcze długo.
Same zalety.
Hotel oceniam 10/10.Wszędzie czysto, pachnie od samego wejścia, napewno wrócę jeszcze do tego hotelu bo skradł moje serce .
Czystość, obsługa przy basenach jak i w lobby na 100% a w szczególności 2 panów starszych którzy pracują w restauracji bardzo mili ,wszystko podają nawet jak się nie poprosi takim ludziom zawsze daje napiwek bo zasługują.
Nie ma wad .
Jestem pod wrażeniem hotelu. Czysto, piękny zapach na korytarzach. Lokalizacja z zatoką więc woda cieplejsza na tą porę w morzu aniżeli w podobnym okresie. Kilka basenów wraz ze strefą +18 więc cisza bez dzieci. Dobra lokalizacja ( blisko bazar ALARA jak ktoś lubi zakupy). Jedzenie bardzo smaczne, różnorodne, można wybrać coś dla siebie, soki wyciskane naturalne, owoce pełny wybór, nie pisząc o słodyczach, które są arcydziełem. Wszystko na najwyższym poziomie. No jest tylko problem jeśli ktoś chce o 22 iść spać ponieważ przy basenach są różne atrakcje najpóźniej kończące się o 23.30. Polecam hotel, zasługuje na swoje 5 * ( bo część hoteli w Turcji mają 5 a można im dać maksymalnie 3).
Głośno do 23.30 przez imprezy wieczorne
Nie brakowało nam niczego . Bardzo czysto smaczne jedzenie nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować Hotel jest nowy bardzo elegancki czysty . Obsługa miła i pomocna. Wszystko na najwyższym poziomie. Piękne pokoje spore tarasy . Strefy basenowe sprawdzają się można odpocząć w ciszy i relaksie lub intensywnie .
Bardzo elegancki hotel nowy . Czysto.
Hotel położony w zatoczce. Nie ma dużej plaży.
Hotel zajmie wysokie miejsc w naszych sercach ;) na bardzo długo. Odpoczywaliśmy we dwójkę, jako para w młodym wieku. Byliśmy tydzień w pierwszej połowie września. Jesteśmy zachwyceni. Zdjęcia nie odzwierciedlają wszystkich udogodnień. Obszar basenowo rekreacyjny jest bardzo obszerny. Wszystkie strefy są poszanowaniem dla odpoczynku i rozrywki, obsługa pilnuje aby użytkować je zgodnie z przeznaczeniem. Co sprzyja zarówno odpoczynkowi dla dorosłych w strefie 18+ oraz bezpiecznej zabawie dla najmłodszych. Mimo ze nie mamy dzieci, uważamy, ze w tym obszarze hotel ma wiele do zaoferowania. Odpoczynek w czystych, regularnie sprzątanych pokojach, które były wyposażony w ciagle uzupełniany barek, była świetna. Lobby położone jest na 7 pietrze, co odzwierciedla jak świetnie rozplanowany jest hotel i zejście do morza, a linia brzegowa wyposażona jest w mnóstwo leżaków oraz miejsc dl odpoczynku. Czuliśmy się bardzo bezpiecznie, obsługa regularnie pytała Nas o nasza satysfakcję.
1. Brak monotonności w gastronomii. Świetne urozmaicenia w posiłkach tematycznych. 2. Napoje alkoholowe praz bezalkoholowe na świetnym poziomie. Piwo jedynie butelkowane, europejskie marki, swietna kawa. 3. Wieczorne animacje zarówno dla dorosłych jak i dzieci. 4. Hotel dba o czystość oraz bezpieczeństwo. 5. Restauracje A’la carte - świetne. 6. Zatoczka morska w hotelu to ewenement. 7. Menadżerowie doglądający standardu na każdym kroku.
Jeśli mielibyśmy szukać detali do poprawy to można byłoby dołożyć szlafroki do pokoi hotelowych, co wpłynęło by pozytywnie na korzystnie z wypoczynku. Zdarzyło się, ze w 2 dni temperatura wody w basenie mocno się zmieniła na minus, domyślaliśmy się, że to jakaś pragmatyczna sprawa, niemniej mało przyjemne. Niemniej, te dwie sprawy nie zakłóciły nam wypoczynku w żaden sposób.
Hotel o wysokim standardzie adekwatna jakość do ceny hotel oceniam na 10
Przy plaży, piękny widok, wysoki standard, bardzo miła obsługa, czystość, pyszne jedzenie
Brak wad
Dodaję opinię bardzo na świeżo, gdyż wróciłem z hotelu zaledwie wczoraj. Ogólnie kompleks nowy, widać, że jest dość świeży. Pokoje ładne, duże (miałem pokój z widokiem na morze), nowoczesne. Sporo barów i dobry wybór alkoholi (tutaj nawet byłem zaskoczony np. Chivas 12-letni jeśli chodzi o whisky, czy Bombay Sapphire jeśli chodzi o gin - także wybór europejski. Otoczenie hotelu ładne -> co prawda warto przed śniadaniem zająć sobie leżak, bo przychodząc nieco później jest z tym już problem (wszędzie są zostawione ręczniki). Plaża jest ok - bez jakiegoś wielkiego szału (lekko kamienista), ale całkiem w porządku. Baseny fajne, duże, jest bar w jednym z nich, w ogóle barów jest sporo, przekąski przy basenie są ok. Na deser zostawiam samą kwestie jedzenia i restauracji: Spodziewałem się więcej. Liczyłem czytając opinie, że faktycznie jedzenie będzie super. Ok, wybór jest spory ale jest to raczej jakość hotelowego kurortu niż smaków restauracyjnych. Jeśli ktoś jest nieco bardziej wybredny to na jedzenie może troszkę narzekać - wybór duży, ale ciężko się czymś zachwycić. Byliśmy również w dwóch restauracjach a'la carte: Azjatyckiej i Włoskiej. Tutaj nieco lepiej, ale dalej szału nie ma, po powrocie do kraju zbawieniem była jedna z bardziej znanych restauracji w Warszawie :) Podsumowując: poza jedzeniem nie mam żadnych uwag. A i fakt restauracji i jedzenia mniej wybrednym osobom będzie odpowiadał - ja po prostu mam spore wymagania w tej kwestii i dużo odwiedzam różnych lokali, zatem mogą mieć nieco wyższą poprzeczkę. Generalnie polecam :) PS 90% to obywatele Rosji, a personel hotelowy nieraz ma spory problem z językiem angielskim :)
- duży, ładny, nowoczesny hotel, - ładne, duże pokoje, - fajne baseny i snack bary blisko, nich - dobry wybór alkoholi w barze, - zjeżdżalnie na terenie hotelu.
- jedzenie: mimo dużego wyboru nie urzeka i o ile człowiek głodny nie będzie, tak i zadowolony po kolacji również :) - drzwi do pokoju są tak masywne (a jednocześnie mało dźwiękoszczelne), że gdy są zamykane słyszy całe piętro - codziennie od 7 mieliśmy pobudki słysząc z korytarza zamykane drzwi pokojowe z innych pokoi + hałaśliwe panie sprzątające,
Luksusowy hotel o wysokim standardzie. Pełen różnorodnych animacji oraz wielu barów i restauracji. Lokalne i międzynarodowe posiłki - każdy znajdzie cos dla siebie. Obsługa dbająca o każdy detal. Dodatkowo możliwość skorzystania z odpłatnego spa. Dla najmłodszych zjeżdżalnie oraz miniklub.
Animacje nocne i dzienne Plaża z pomostem Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych 5 basenów odkrytych
Hotel o bardzo dobrym standardzie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Zjeżdżalnie, plaża, dwa baseny (jeden podgrzewany). Dwie restauracje, bary, przekąski, cukiernia - wszystko dostępne jest na wyciągnięcie ręki, a jednocześnie nie ma tłoku i zamieszania. Plaża jest przy hotelu, a za nią kolejne bary i kolejne przekąski. Każdy gość będzie zadowolony z pobytu.
Hotel na bardzo wysokim poziomie. Ogromny wybór jedzenia. Pokoje bardzo przestronne, zadbane. Duża ilość atrakcji, dosłownie dla każdego. Bardzo pomocna, miła oraz profesjonalna obsługa.
Atrakcje, przestronne pokoje, miła obsługa
Przepiękny hotel, pokoje przestronne, schludne, wyposażone we wszystkie niezbędne akcesoria. Sam hotel bardzo intuicyjny jak na swoją wielkość. Posiłki w restauracji głównej pyszne i różnorodne. Była możliwość zjedzenia posiłku również na sporym tarasie..Jedzenie smakowała dwa razy lepiej przy pięknym widoku. Świetne animacje wieczorne, a po nich obsługa zapraszała do klubu, który znajdował się wewnątrz hotelu.
plaża bezpośrednio przy hotelu, przemiła obsługa, basen dla klientów od 16 roku życia