Animacje prowadzone przez zespół hotelowy (m.in. wieczorne show z muzyką na żywo).
Bogata infrastruktura rekreacyjno-sportowa zapewniająca doskonałą rozrywkę dla całej rodziny.
Miniklub dla dzieci, plac zabaw i oddzielny brodzik.
2 baseny i 3 zjeżdżalnie.
Świetne wakacje! Byliśmy na wakacjach z żoną i synem 6 lat. Wybraliśmy My Home Resort na podstawie opinii zamieszczonych w internecie... I nie żałujemy! 😃 Lot oraz transfer zorganizowane przez biuro Itaka było super. Dojechaliśmy na miejsce ok godz 00:30 miejscowego czasu, to nie stało na przeszkodzie obsłudze hotelu. Walizki dostarczone do pokoju a na nas czekał gorący posiłek 🙂 Pokoje codziennie sprzątane, cały hotel zadbany, baseny czyste 🙂 Jeśli chodzi o posiłki to było bardzo różnorodnie, śniadania i kolacje podawane w dwóch restauracjach i każdy znajdzie coś dla siebie. Co drugi dzień był wieczór tematyczny i co za tym idzie były podawane specjalne dania kuchni a to tureckiej, meksykańskiej, owoce morza itp. Obsługa hotelu zawsze miła i uśmiechnięta 🙂 Za ręczniki na plażę i basen nie ma opłaty czy kaucji. Goście dostają karty na wymianę za ręczniki i jeśli na koniec pobytu się ona zagubi to trzeba by było zapłacić 10€. W innym wypadku jest to bezpłatne 🙂 Codziennie od 10 rano były liczne animacje, prowadzone przez super ekipę młodych ludzi. Wieczorami występy na żywo w amfiteatrze, co ważne pokazy były prowadzone przez specjalnie zaproszone zespoły czy wykonawców 😃 Na plażę idzie się ok 5min ulicą, bardziej chodnikiem. Nie jeżdżą tamtędy auta także jest bezpiecznie 🙂 Plaża czysta, piasek drobny a woda kryształ 😃 Wakacje spędzone w tym hotelu zaliczamy jako bardzo udane i chętnie tam wrócimy 😃 10/10!
Hotel raczej z niższej półki wśród hoteli 5* głównie ze względu na wszechobecny tłok. Jest 450 pokoi a komfort hotelu pięciogwiazdkowego zapewniony byłby przy ok. 300. Tłok w restauracji szczególnie wieczorem, tłok w amfiteatrze przy wieczornych występach, tłok przy basenach.
Hotel czysty,plaża bardzo blisko .Obsługa bardzo miła, pokoje sprzątane codziennie. Nie było problemu z leżakami mimo tego,że byliśmy w sezonie. Wieczorne animacje dla dzieci,potem dla dorosłych.
Urozmaicone jedzenie,miła obsługa.
Brał klimatyzacji w hotelu, jak się wychodziło z klimatyzowanego pokoju odrazu był buch gorąca.
Hotel czysty, bardzo miła obsługa, duży basen z urozmaiconą głębokością. Położony 150-200m od ładnej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Pokoje w porządku, restauracja na dobrym poziomie.
- Czystość (pokoje sprzątane codziennie) - Miła obsługa - Duży basen i animacje (np. piłka wodna 2x dziennie) - Piaszczysta plaża hotelowa z barem all-inclusive - Dobra dostępność leżaków - Duży wybór dań w restauracji
- Brak klimatyzacji w korytarzach poza lobby - przy lipcowych upałach było to bardzo uciążliwe - Powtarzające się dania (co było do przeżycia ze względu na duży wybór) - Zjeżdżalnie na basenie czynne tylko 2x2h w ciągu dnia - Odległość od lotniska - ok 2.5h podróży autokarem - W naszym przypadku dodatkowo poranny wylot - wyjazd z hotelu o 2:05 w nocy!
Hotel jak najbardziej godny polecenia. W tej cenie nawet bardzo.
Jedzenie, bogata infrastruktura, piękna piaszczysta plaża z łagodnym zejściem.
Duży tłok na basenach i w stołówce. Rezerwacja leżaków już od 5 rano
Dla osób, które poszukują wrażeń jest to idealne miejsce. Bardzo dużo animacji w ciągu dnia. Codziennie o 12 zawody w basenie, 2x dziennie mecz piłki wodnej, koncerty, występy, a nawet w każdą sobotę dyskoteka w pianie przy basenie. Dzieci też się nie nudzą. Dla osób poszukujących spokoju jest osobny basen, gdzie nie ma muzyki. Jest on jednak zlokalizowany między trasą szybkiego ruchu, a hotelem, więc raczej dużo z relaksem mieć nie może. Obsługa fantastyczna. Wszędzie są. Organizacja pracy naprawdę godna naśladowania.
Jedzenie fantastyczne. Posiłki od 7.30 do 23.30. Dużo basenów. Naprawę super atrakcje wodne dla dzieci, ale 3 zjeżdżalnie także dają frajdę nieco starszym. Uprzejma obsługa.
Położenie między plażą, a trasą szybkiego ruchu. Może być uciążliwe, jeśli dostanie się pokój z widokiem na może, ale... także nakierowane na hałas z drogi.
Bez zastrzeżeń pokój i łazienka duże ,czyste. Czas wypełniony przez różne imprezy. Bardzo fajni animatorzy, Okolica spokojna , blisko do sklepów i na bazar.
Animatorzy, którzy zawsze byli na posterunku, kolacje tematyczne
nie mam się do czego doczepić
Pobyt w hotelu bardzo udany. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Łazienka ładnie wyremontowana. Obsługa hotelowa miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Bardzo polecam hotel My Home.
Super animatorzy, oraz ciekawe atrakcje w amfiteatrze.
Jeden minus za brak arbuzów.
Super pod każdym względem, rodzinny, czysty i przyjemny. Fajna muzyka i miły personel.
Codziennie różnorodny program wieczorny
Materac w moim łóżku był przeleżany; pozostałe łóżka były super
Hotel super,czysty,zadbany. Blisko do plaży z barem,plaża-piaszczysta,woda cieplutka i czyściutka. do centrum Avsallar około 1km. ze sklepami i bazarem. Mój pobyt od 29-09 do 06-10 2023.
Hotel bardzo zadbany codziennie sprzątany pokój,wymiana ręczników,uzupełnianie wody cały pobyt dokładane codziennie mydełka - szampony. Bardzo dużo zieleni na terenie hotelu. Jedzenie pyszne codziennie w meni ryby w różnej postaci.W resteuracjach bardzo czysto. Napewno przyjadę jeszcze do tego hotelu. Codziennie wieczorem w amfiteatrze występy. Bar BEACH - czynny 24h. Polecam ten Hotel.
Wad-brak.
Rewelacja hotel, czystość, obsługa - krótko i na temat. Pozdrawiam obsługę...
Same zalety
Hotel godny polecenia. W tym przedziale cenowym będzie o coś lepszego trudno. Jedzenie bardzo dobre w dużych ilościach . Baseny czyste i duże z ciepła wodą. Pokoje jak na zdjęciach ale trzeba mieć pokój w budynku C lub D bo to nowe części . Super animacje i animatorzy. Wieczory tematyczne tez super.Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam!!!!
Baseny,jedzenie,wieczory tematyczne
Pobyt w hotelu bardzo udany. Sam obiekt czysty, z dużą ilością zieleni, przyjemnymi pokojami. Pracownicy hotelu niezwykle uprzejmi i pomocni. Gościom zapewnia się zróżnicowane atrakcje. Obiekt usytuowany blisko morza. My Home Resort to zdecydowanie bardzo dobry wybór na wymarzone wakacje dla całej rodziny.
czystość, dobre jedzenie, miła obsługa
Hotel z zewnątrz przeciętny z wyglądu, parę bloków z pokojami ułożonych w około sprawia, że hotel wydaje się ciasny, ale ma na terenie sporo zieleni. Po zapoznaniu się z terenem stwierdzam, że owszem móglby być większy, ale nie było najgorzej. Pokoje mięliśmy w bloku C ok , nowe i ładne, wiem że w bloku E też były ok, sprzątane na życzenie codziennie z wymianą ręczników, uzupelnianiem wody w butelce itp. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór, przez 10 dni można było jeść codziennie coś innego, w barach piwo efes, natomiast jeśli chodzi o karte drinków all-inclusive to tylko 5 rodzaji , najmniejsza ilośc jaką do tej pory spotkałam, ale można prosić o skomponowanie czegoś według siebie. Animacje codziennie dla dzieci i doroslych. Plaża nie za duża , piaszczysta, morze cudownie ciepłe. Ogólnie hotel polecam.
Dobre jedzenie, czystość - oprócz toalet ogólnodostępnych. Wieczory tematyczne min. Turecki, Meksykański i Sushi. Hotel za tą cenę do polecenia.
Obsługa jednak nastawiona na gości z Niemiec i Rosji (choć tych było bardzo mało), do Polaków w większosci mili,, choć obojętni. Plaża mała i średnio ładna, poza tym przy wejściu z hotelu wpada do morza mały ściek, prawdopodobnie z hotelu, więc dojście do plaży z dodatkowymi "zapachami" i świadomość że to wlatuje do morza średnio fajna.
Hotel ładny i duży, duże baseny o głębokości do 1,60m więc można popływać, plaża piaszczysta, jedzenie smaczne i urozmaicone ale na kolacji ciężko znaleźć wolny stolik. Ciągle coś się działo – animacje, wieczorem imprezy i pokazy w amfiteatrze. Bardzo miła obsługa. Niestety nie trafiliśmy z pokojem – poobijane ściany, złamana noga łóżka, zepsuta lampka, brak szyby w prysznicu więc cala łazienka była ciągle zalana a do tego brak wentylacji i głośna kratka kanalizacyjna w podłodze. Dodatkowo ściany były tak cienkie, że słychać było wszystkich sąsiadów dookoła.
Duży wybór jedzenia, tematyczne wieczory, duże baseny z głębszą wodą, bardzo miła obsługa
Pokój - bardzo cienkie ściany przez które wszystko słychać, kratka kanalizacyjna w podłodze która również bardzo głośno słychać w całym pokoju, brak szyby w prysznicu,usterki typu złamana noga łóżka i popsuta lampka. Ciężko znaleźć wolny stolik w czasie kolacji
Hotel położony blisko morza, piaszczysta plaża , piękny ogród, pokoje sprzątane codziennie, obsługa uśmiechnięta, pomocna: jedzenie pyszne, każdy powinien coś dla siebie znaleźć. Kolację tematyczne co drugi dzień. Restauracje a la carte super, szczególnie włoska, to petarda. Animacje w porządku. Bardzo nam się podobało. Polecamy z całego serca.
Obsługa w większości nie czeka na napiwek. Restauracja włoska, piaszczysta plaża.
Hotel bardzo dobrze zadbany, czysty. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje były staranie sprzątane i codziennie.
Jedzenie było bardzo smaczne i urozmaicone codziennie było coś innego. Wybór potraw bardzo duży.
Minus hotelu to brak leżaków przy basenach już od godziny 9 rano nie było miejsca gdzie się można było rozłożyć. Nieustanie każdego dnia zajmowanie ręcznikami leżaków co było ogromnie wkurzające.
Bardzo dobry hotel. Smaczne jedzenie. Czysciutko, miła obsługa, super plaża i wejście do morza. Ciekawe animacje. Hotel położony w niewielkim miasteczku, gdzie można blisko zrobić zakupy. W środy rozkłada się duży bazar (10 min spacerkiem). Trochę tłoczno na basenach, z których nie korzystaliśmy ( wolimy morze). Bardzo dobra kawiarenka. Byliśmy z ośmiolatkiem i dwiema rodzinami w różnym wieku. Wszyscy zadowoleni. Polecamy.
-Czystość -Jedzenie -duży wybór (codzienne inna kolacja na zewnątrz) -Plaża piaszczysta z łagodnym zejściem do morza - położenie
-Tłok przy basenach -brak polskich animatorów
Byliśmy w hotelu na wczasach w terminie 1-12 lipca 2023 r. hotel spełnił nasze oczekiwania, przepyszne jedzenie, dobre drinki, miejsce bez problemu i przy basenie i przy plaży. Niedaleko do lokalnego bazaru, apteki itp. hotel czysty, ma sporo miejsc gdzie można zrobić ładne zdjęcia. Wieczorne show zawsze ciekawe, jedynie możemy się przyczepić do animacji -bardzo przeciętne i odległość od lotniska 2,5 h. Generalnie pobyt zaliczamy do bardzo udanych.
Hotel czysty, otoczony piękną roślinnością, pyszne jedzenie, cudowna plaża w pobliżu, niedaleko bazar
Mieliśmy pokój na 5 piętrze i tragedia z temperaturą - od dachu pokój i korytarz bardzo nagrzany, także polecam pokój na niższych piętrach. Animacje średnie.
Hotel godny polecenia. Czysty i zadbany. Obsługa rowniez zawsze pomocna i uśmiechnięta. Pokoje standardowe spokojnie pomieszcza rodzinę 2+2. Łozka wygodne. Jedzenia mega duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Klimatyzacja w pokoju. Do plaży blisko, spacerkiem. Na plaży bar z napojami oraz przekąski. Wi fi na plaży jak i w całym hotelu działało super. Woda w basenach i morzu cieplutka. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne jak i w hotelu tak i na plaży. Na pewno warto polecić ten hotel.
Czysto i zadbanie. Wi fi w każdym miejscu hotelu oraz na plaży. Duży wybór jedzenia. Świetna restauracja Ala Carte włoska. Dobra obsługa.
Duży ścisk leżaków przy basenie. Brak klimatyzacji na korytarzach hotelowych oraz w windach. Dużo Niemców i większość robiona pod nich. Pomimo tego że w hotelu było więcej Polaków niż Rosjan to i tak animacje czy komunikaty były mówie w j. Niemieckim, rosyjskim,tureckim,angielski.