Mur Neptuno (ex. Neptuno)

Dla miłośników nocnego życia i rozrywek to miejsce idealne. W hotelu nie ma dzieci, więc na basenie i restauracji cisza i spokój. Do oceanu trochę daleko, ale spacer nie zaszkodzi. Ogólnie polecam, byłem dwa razy i będę wracał.

Polecam, byłem tam drugi raz w tym roku. Polecam, sam hotel dobry, nie ma dzieci, położenie znakomite w centrum Playa tuż przy Yumbo. Rozrywki pod dostatkiem o każdej porze dnia i nocy.

Hotel zdecydowanie dla singli lub imprezowiczów. Yumbo centrum rozrywki jest prawie naprzeciw Neptuno. W naszym pokoju sprawnie działała klimatyzacja, w pokoju znajdował się jeszcze płatny sejf, mini barek, balkon wychodzący na ogród z basenem. Na plaży oddalonej kilometr od hotelu leżaki i parasole są płatne. Plaża piaszczysta i dość rozległa. Osobiście polecam restauracje Valentino, wytworna z wyszukanymi potrawami. Nad basenem pool bar z drinkami. Obsługa dobra, komunikacja także. Błażej

Animacji nie ma co szukać bo są zdawkowe. Za to hotel jest znakomicie położony względem miejsc gdzie można się dobrze bawić. Byłem tutaj 3 razy i co roku wracam z żoną na tydzień by odpocząć od dzieci i pracy. Personel jest na każde skinięcie, bar bardzo dobrze wyposażony, jedzenie znakomite. Pokoje codziennie sprzątane. Nad basenem położonym w ogrodzie hotelowym bezpłatne leżaki.

Hotel nie jest przeznaczony dla dzieci. 100 metrów od hotelu przystanki autobusowe, praktycznie naprzeciwko centrum handlowo-rozrywkowe yumbo. Do plaży jest zaledwie kawałek, około 900metrów. W okolicy jest jeszcze parę dyskotek oraz dwie naprawdę świetne restauracje. Jedzenie hotelowe także jest świetne. Obsługa szczególnie barmani są znakomici. Pokoje czyste. Miejsce jest raczej polecałbym rozrywkowym osobom. Starsze osoby mogą się czuć nieco zagubione. Generalna uwaga na sezon letni - uważać na słońce - potrafi spalić!

Nazwa  Mur Neptuno (ex. Neptuno)
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marek

Adrian

Pobyt - Czerwiec 2008

Maciej

Pobyt - Listopad 2007

Znakomite położenie w samym sercu Playa, przy Yumbo Centrum, ważne dla mnie było to, że to hotel tylko dla dorosłych. W hotelu znakomita obsługa, jedzenie super. Dużo rozrywki w okolicy, polecam Coco Loco po 22.00 ze znakomitą obsługą młodych barmanów, restauracje: Valentino, polecana jako jedna z najlepszych na wyspie - zgadza się - fantastyczna, wyrafinowana kuchnia. Myślę, że warto zaznaczyć, że w marcu na wyspie, ale tylko w południowej części właśnie w Playa, jest w ciągu dnia ok. 26 stopni, super opalanie przy basenie, na plaży należy uważać bo wieje wiatr i nie czuć słońca, można się poparzyć. Generalnie bardzo polecam i zapewne za rok na tydzień znowu tam wapdnę. Polecam spacer z Playa del.. do Amercicas i plażą wracamy do Playa znowu, zajmie to około 2 godzin, ale jest super, widoki z plaży na wydmy i góry w oddali zapierają dech w piersiach.

Mur Neptuno (ex. Neptuno)