Club Munamar Beach Resort

Świadczone przez Państwa usługi turystyczne nie spełniły moich oczekiwań i odbiegały znacząco od informacji zawartych w ofercie ponieważ: w pokoju klimatyzacja była bardzo głośna oraz nie było możliwości jej regulacji( obsługa hotelu nie reagowała na zgłaszany problem). W ofercie pojawiła się wzmianka że w hotelu znajduje się siłowni na miejscu okazało się że jej nie ma i co najlepsze nigdy jej tam nie było( nawet teraz na stronie znajduje się informacja że jest tam siłownia) w pokoju był nieprzyjemny zapach wilgoci dobiegający w łazienki( obsługa hotelu nie reagowała na zgłaszany problem). Dodatkowo ściany w pokoju poplamione brudne. Pokoje nie był sprzątane dokładnie, brak czystych ręczników, mimo udania się na recepcje i poproszenie o nowe czyste ręczniki nie otrzymaliśmy ich. W dniu przyjazdu w pokoju był po prostu bałagan wszędzie kurz, pościel z plamami, ludzkimi włosami! Leżaki zarówno przy hotelowym basenie jak i na „hotelowej plaży” uszkodzone, połamane, brudne- opiekunowie tych miejsc rozłożyli ręce z informacja ze nie posiadają innych! w ofercie nie było informacji że jedzenie jest podawane w innej części hotelu, w Pokoju jak i toaletach w obiekcie brakowało ciepłej wody, W toaletcie w ogóle nie działała spłukiwanie. Musiałem iść do toalety do recepcji przez cały pobyt.

Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo dobrze, spełnił moje oczekiwania.

Przyjechaliśmy w nocy i do godziny 12 nikt nie dał nam szklanki wody, recepcjonista był nie miły jakbyśmy mu przeszkadzali, nie mają pomieszczenia gdzie można schować walizki przed doba hotelową i po... pokój dla mało wymagających chodz dla mnie ważniejsza była czystość, pani sprzątaczka poproszona o sprzątnięcie wócała śmieci i dawała 1 papier toaletowy na 3 osoby,ręczniki i pościel nie wymieniana. Zapomnieli mnie powiadomić że hotel jest rozdzielony na 2 budynki na odzielnym terenie, co mnie rozczarowało bo pisane ze 3 baseny są na miejscu ... Gdy córkę bolał brzuch po godzinie 24 pan z recepcji poproszony o szklankę ciepłej wody powiedział że nie ma... Bo już po godzinach all. NIE POLECAM !! Zastanawiam sie kto im dał 4* bo dla mnie nue zasługuje nawet na 2*

Byłam gościem tego hotelu i z pewnością nie są to 4*. Może maksymalnie 2* w europejskim standardzie. Zdjęcia pokoju z oferty diametralnie różnią się od stanu rzeczywistego. Pokój ciemny, niski, przytłaczający sufit, mały, z oknem wychodzącym na ulicę. Łazienka chyba najlepsza z tego wszystkiego - ale generalnie całość to jakieś nieporozumienie. Pokój generalnie brudny, sprzątanie nie ma nic wspólnego ze sprzątaniem. Raczej rozmazanie brudu i piachu mopem po podłodze. Hotel sam w sobie ok, okolica, miasteczko, część basenowa. Jeśli chodzi o wyżywienie hotel typowy dla Turków. Nie ma jedzenia kontynentalnego. Nie głodowałam, ale też nie smakowałam / nie delektowałam się jedzeniem 4/10. Generalnie podsumowując miejsce bardzo fajne, pogoda cudna, morze cudne, ale nie kupiłabym drugi raz wakacji w tym hotelu.

Początek totalnie nas zamurował! Po całonocnej podróży (od 19:00 wyjcie z domu oraz przybycie do hotelu o 5 rano następnego dnia) okazało się, że musimy czekać kolejne 9 godzin (do 14:00) żeby dostać pokój! Ten wyjazd jak policzyłem kosztował mnie 36 godzin na nogach!!! Kto to tak wymyślił? Biuro podróży zwala na serwis wakacje.pl. Wakacje.pl zwalają na biuro... katastrofa! Życzę temu, który na takie praktyki zezwala oby co roku miał "klątwę faraona"! Żeby to był jednostkowy przypadek, ale oczywiście jak zauważyłem codziennie ktoś w nocy nowy "koczował" przed recepcją i czekał na pokój! Byli nawet tacy którzy przybywali do hotelu ok 21:00 i czekali do 14:00 następnego dnia! Oczywiście większość pierwszego dnia musieliśmy odespać czyli strata 1/7 wyjazdu! Sam hotel niby standard 4* ale jak przełożyć na polskie warunki to wyszło by może 2,5* Jedzenie dla mnie dobre. Różnorodność potraw duża tak wiec każdy coś dla siebie znajdzie. Natomiast obsługa fajna i widać, że się starają. Niektórzy barmani i kelnerzy naprawdę wiedzą na czym ich praca polega i byli fantastyczni. Natomiast pani o imieniu Hazal na głównym barze pominęła się ewidentnie z powołaniem i powinna pracować raczej w fabryce niż obsługiwać klientów. Nie sympatyczna.

Nazwa  Club Munamar Beach Resort
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Icmeler
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, parking

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

4.2

Wyświetlono 81 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.0
Vladislav

Zalety

Wszystko. Nie polecam tego hotelu

Atyde

Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo dobrze, spełnił moje oczekiwania.

Zalety

Głowna zaleta hitelu to obsługa, szczególnie pracownicy barów, serwis sprzątający oraz obsługa restauracji. Wszyscy życzliwi, uśmiechnieci, pomocni. W hotelu panuje miła atmosfera. Dodatkowa zaletą jest lokalizacja hotelu (blisko do morza oraz do lokalnych sklepów).

Wady

Nie odnotowałam żadnych:)

2.0

Zalety

Jedyna zaletą jest piękne wybrzeże i widoki . Hotel to poraszka ,animacji dla dzieci brak ... animatorzy to żart 3 piosenki dla dzieci i po animacjach!! Poraszka

Wady

PRZEDEWSZYSTKIM CHAMSCY I NIEMILI RECEPCJONISCI!! POWINI BYĆ WIZYTÓWKA HOTELU A PRZEZ NICH JA JUZ WIECEJ NIE PRZYJADĘ DO TURCJI BO PO CO MSM PŁACIĆ 8000TYS ŻEBY NIE DOSTAC SZKLANKI WODY...

4.9

Kzyszotof

Zalety

Widoki Obsługa hotelu

Wady

Katastrofalna organizacja przy zameldowaniu Zawyżony standard

Aleksandra

Tragedia...nie polecam...brudno,brak internetu .Gdy przylecieliśmy o 4 rano,musieliśmy czekać na zakwaterowanie do 14,a nawet do 16...

Zalety

Nie ma

Wady

Brudno,brak internetu,jedziecie monotonne

4.1

organizacja wycieczki - dramat hotel warunki - dramat - brudno mam zdjęcia łazienki jeśli potrzeba dowodów jedzenie -ok obsługa na recepcji i serwis sprzątający -dramat lokalizacja -ok

Zalety

lokalizacja i jedzenie

Wady

tak jak napisałam brud, brak serwisu np hydraulicznego, bardzo źle spływająca woda w brodziku, wyjąca w trakcie napełniania spłuczka klimatyzacja działa jak chce. Wifi tylko przy basenie !

5.1

Właśnie wróciliśmy z hotelu i oceniamy go dosyc słabo. Hotel głównie pod tureckich i (...) turystów. Polacy traktowani jak trzecia kategoria, nie widać było wielkiej uprzejmości, jak to mówią. Jedzenie monotonne, ciagle praktycznie to samo. Mały wybór deserów i owoców. Napoje gorące z automatów. Drinki slabe, wszystkie produkty niskiej jakości. Pokój mieliśmy ładny, odnowiony, czysty, sprzątany, wymieniane ręczniki. Brał wody pitnej w pokojach jak również problemy z woda w kranie. Brak hotelowego baru na plaży. Słaby all inclusive, jak za ta cenę.

Zalety

Czysty odnowiony pokój.

Wady

Monotonne jedzenie, brak baru na plaży

Jan

Hotel wymaga remontu w trybie pilnym. Czystość placówki również pozostawia wiele do zyczenia.

Zalety

Wady

Grzyb, pleśń, brud

3.7

Hotel brudny. Hotel wg oferty miał mieć 4 gwiazdki ale nie warty nawet 1 z uwagi na całkowity brak umiejętności sprzątania. Aby zjeść posiłek należało przejść przez ulicę więc dzieci ze względów bezpieczeństwa nie mogły samodzielnie iść do restauracji. Obsługa nie wykazała żadnego zainteresowania stanem pokoi jaki posiadają. Baseny do godz.18

Zalety

Pięknie umiejscowiony, 3 baseny.

Grzegorz

Rodzina 2+2 (dzieci 5 i 8 lat). Sam pobyt w hotelu był w porządku, hotel podzielony jest na 3 części i każda posiada basen. W hotelu, którym ja byłem trzeba było przechodzić do restauracji do hotelu głównego (przejście przez ulicę). Pokój w którym spędziłem czas był przyjemny i znajdował się od strony basenu z widokiem na odległe morze. Jak ktoś trafi na pokój od ulicy to niestety muzyka, która gra bardzo głośno i praktycznie 24/h raczej nie odpocznie. Obsługa hotelu w recepcji, czy serwis sprzątający bardzo uczynni i pomocni, co trzeba było to natychmiast załatwiliśmy. Jedzenie dobre ale to zależy od smaków. Nam śniadanie nie leżało, głównie jajka i baranina, lunch (obiad) był bogatszy i można było się najeść, kolacja równie dobra co obiad. Jedzenie raczej powtarzało się jeżeli chodzi o mięso, natomiast była zmieniana forma podawania (raz sam kurczak, następnie w sosie, kolejno w sałatce). problemem dla niektórych może być kolejka, która była za każdym razem przy posiłkach przy mięsie, rybie i frytkach. Bardzo dobre ryby (głównie jeden, dwa rodzaje na kolacji). Dla mojej rodziny był problem z ludźmi, którzy palili papierosy w restauracji (praktycznie w co drugim stoliku była osoba paląca). Wi-fi jest ale działa bardzo słabo, bez różnicy czy to był pokój, recepcja, basen, wszędzie chodził dramatycznie słabo. Animacje dla dzieci/dorosłych były ale czas trwania i oprawa bez szaleństwa (krótkie, w ubogi program). Napoje/alkohole regionalne, woda i soki oraz kawa, herbata dostępne 24/h.

Zalety

Miła obsługa, dobre jedzenie, fajne baseny

Wady

Monotonne jedzenie, brak sprawnego wi-fi, brak restauracji w każdym z budynków

Iwona

Nie polecam nikomu z powodu brudu i nieścisłości co do zdjęć niby z tego hotelu...zdjęcia plaży która należy do hotelu nie były z tego hotelu. Wróciłam z afta i opryszczka z powodu brudnych naczyń..niestety nie wyegzekowalam napoju w szkle przy basenie. Szczególnie przestrzegam rodziny z dziećmi.

Zalety

Tylko serdeczność personelu na recepcji.

Wady

Brud, smród, ...toalety przy basenie i recepcji naprawdę pozostawiają wiele do życzenia.

Marcin

Barmani super Leżaków mało na basenie Pokój zgodnie z opisem Jedzenie dobre monotonne Busy po 1 € do marmaris Lunch box obiecany zapomnieli zrobić na wyjazd Z 8 dni zrobiło się 6 dni ze względu na godziny dostawy i odbioru z hotelu przez coral trawel

Zalety

Barmani, miła obsługa, zjeżdżalnia basen, animacje dla dzieci

Wady

Mało leżaków,

Tragiczny internet, Animacje żałosne, DJ nie ma pojęcia o dobrej muzyce i jak rozkręcić wieczór, Hotel posiada 4*, dla mnie powinien mieć max 3*, Pokoje do remontu

Zalety

Plusem jest: piękna okolica i otwarty bar do 00:00

Kris

Pierwsze wrażenie! Masakra, dostaliśmy pokój w którym bardzo śmierdziało papierosami, na szczęście udało się go wymienić. Hotel w zasadzie w centrum, blisko sklepy, do plaży trzeba dojść. na terenie hotelu są 3 baseny - niewielkie, ale zawsze można było znaleźć miejsce dla siebie. Opcja ALL pozostawia wiele do życzenia... jedzenie smaczne, choć monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie

Zalety

pomocna obsługa... poza jedną zmierzłą Panią, która pracuje chyba za karę...

Wady

pokoje wymagają remontu, szczególnie te w suterenach gdzie czuć wilgoć...

4.3
Mia

byliśmy w Turcji już kilka razy, ale ten hotel był najsłabszy. Opcja all, w porównaniu z innymi hotelami - mega słaba. Pokoje, były sprzątane każdego dnia, aczkolwiek wymagają remontu. No ale, za te pieniądze nie można oczekiwać cudów

Zalety

na szczęście działała klimatyzacja :)

Wady

pokoje wymagające remontu

Aga

To co ktoś wcześniej napisał o tym koczowaniu na recepcji i gdzie się dało, to prawda, ale myślę, zeto wina biura podróży... Aczkolwiek my dostaliśmy bransoletki od razu i mogliśmy korzystać z restauracji, plaży, baru. Hotel spełnił moje oczekiwania. Mi potrzebny był żeby tam jeść i spać. Klimatyzacja w pokoju działała. Akustyka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, bo nie było nic słychać z zewnątrz (tylko w łazience). Wi - fi w pokoju też działało. Jeżeli chodzi o jedzenie to śniadania były dość słabe, zwłaszcza Jeżeli ktoś jest na diecie typu keto. Masła prawdziwego brak, oliwy brak. Jajecznica w bemarach - często, od razu po otwarciu restauracji, zimna. Z warzyw tylko ogórek, pomidor, oliwki. Za to sery przepyszne. Natomiast Jeżeli chodzi o obiady i kolacje, to tu już nie miałam żadnych zastrzeżeń. Każdy znajdzie coś dla siebie, świeży Tuńczyk, kebab. Codziennie jakaś ryba I mięso. Dużo warzyw i sałatek. Bardzo mało słodkości. Plaża blisko, z leżakami- no jak wszędzie, ilość ograniczona. Lokalizacja cudna. Polecam rejs statkiem. Widoki niezapomniane.

Zalety

- Lokalizacja - obsługa

Wady

Zakwaterowanie od 14, kiedy meldujesz się o 4 rano.

4.3
KA

jakość odpowiednia do ceny, pokoje są podniszczone, stare meble, jednak klimatyzacja działała bez zarzutów, na scianie widać było plame wilgoci od klimatyzacji która była umieszczona obok naszego pokoju, wifi było bardzo dobre na wiekszości terenu obiektu. jedzenie powtarzalne i mało europejskie ale zawsze każdy coś dla siebie znalazł. baseny i częsci wspólne w bardzo dobrym stanie. podsumowując za taką cenę wakacje udane.

Zalety

niska cena

Wady

stare, nieremontowane pokoje, jedzenie każdego dnia takie same.

4.1

To był najgorszy hotel w jakim kiedy kolwiek byłam. Cztery razy byłam zgłaszać że klimatyzacja nie działa w pokoju. Nie naprawili. U znajomych w pokoju biegały karaluchy i pleśń na scianach. Obsługa w tym hotelu pracuje chyba za darmo. Bardzo nie miła.

Zalety

Ładne widoki.

5.9
Adrianna

Pokój jak najbardziej na plus , blisko centrum . Fajna zjezdzalnia dla dzieci

Wady

Jedzenie, monotonne w kółko to samo, bez smaku . Kolejki do posiłków , brak drinków

Club Munamar Beach Resort