Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze
Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą
Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa
Zdecydowanie nie polecam tego hotelu, unikajcie go, ponieważ w pokoju nie działała klimatyzacja, ręczniki nie były wymieniane, zatem w tej lokalizacji znajdziecie lepszy standard. Dodatkowo prawdopodobnie podczas sprzątania zginęła mi osobista rzecz (ubranie) i obsługa, recepcja nie poczuwała się do odpowiedzialności, obecnie lekceważą, ignorują i nie odpisują na @
Bardzo ładny hotel, rownież dla wymagających, ale przede wszystkim dla tych, którzy lubią tropikalny wystrój. Dużo roślinności egzotycznej, drewna. Wyjście z restauracji hotelowej bezpośrednio na promenadę, z ktorej można wejść prosto na plażę. Hotel przyjemny , spokojny, z bardzo sympatyczną obsługą.