W pokoju zimno, po interwencji pozwolono załączyć klimatyzację z ciepłym nawiewem. Za wszystkie atrakcje trzeba dopłacać a taka cena za pokój! Szok!
Ładne wejście do hotelu. Myślałam ze będzie się zapowiadało na super doświadczenie. Niestety pokoje jak za taką cenę są w nikisim standardzie. Poprosiliśmy o łóżeczko dla dziecka podczas internetowowej rezerwacji. Dostaliśmy e-maila z wiadomością o to że prośbą zostanie spełniona nie naliczając kwoty za łóżko. Niestety przy płatności doliczyli 60 zł za dobę. Śniadania bardzo słabe parówki jakieś byle jakie. Nie było sałaty cebuli czy jogortow. Jedne owoce to jabłka. Ogólnie Mega slabo. Kawa niesmaczna najtańsza i zostawała niesmak w buzi przez bardzo długi czas. Parking płatny 40 zł za dobę co jet śmieszne przy takich cenach za pokój. Zimna woda w basenie przy co wróciłam do domu z katarem. Basen zamykają o 21 co jest bezsensu. Jedyna atrakcją jest zjeżdżalnia. Ogólnie odradzam wizyt w tym hotelu. Naprawdę są tańsze, piękniejsze i w ciekawszych miejscowościach hotele.
Zaletą jest Plac zabaw na podwórku, pokój gier i kącik dla malucha w hotelu. Panie sprzątające chyba Ukrainki bardzo miłe. Personel ogólnie bez zarzutów.
-płatny parking. -zimna woda w basenie -brak jacuzzi na basenie - o 21 zamykany jest basen -Przy każdym wyjeździe z parkingu trzeba przynosić bilet który się dostaje przed wjazdem co jest bardzo uciążliwe. W ciągu jednego dnia wyjeżdżaliśmy cztery razy i za każdym razem trzeba było się cofać po bilet albo do pokoju albo do samochodu jakby nie mogli normalnie nam otworzyć szlabanu -śniadania słabe. A jedyne warzywa to pomidor ogórek papryka.. owoce to tylko jabłka.
Pokój ok , obsługa miła , jedzenie dobre można coś wybrać dla siebie , piękny widok z tarasu , taras też bardzo fajny . Ogólnie hotel jakby czas się zatrzymał w latach 80 tych taki PRL , badany fajne tylko bardzo rozczarowało mnie że nic nie działało ani jakuzzi ani masaże wodne , o wszystko trzeba prosić panią ratownik ( miła pani i wiem ze to nie jej wina )żeby coś włączyła , ponieważ hotel oszczędza to był dla mnie szok ponieważ daba kosztuje około 1200 zł za dwie osoby uważam że to nie mało i jeśli sporo ludzi było na basenie i jakuzzi to powinno być wszystko dostępne bez proszenia , napewno tam nie wrócimy , standard hotelu jak za taka cenę to przesada szkoda kasy
Lokalizacja i taras z widokiem na jezioro
Cena , standard hotelu 2 gwiazdki Max ,
Hotel tragedia nie za taka kasę zasługuje na miano hostelu nie hotelu i 2 * uważajcie szkoda naprawdę pieniędzy
Brak zjeżdżalnia zardzewiała jak cholera
Wszystko na nie
Pod kątem dzieci sala zabaw, plac zabaw to na plus. Brak udogodnień dla rodzin z małymi dziećmi, brak dostępu do nocnika/nakładki, brodzik na basenie bez żadnych atrakcji dla dzieci. Jedzenie w porządku. Duży minus za brak jakiegokolwiek gniazdka w łazience i przedsionku (jedyne dostępne przy balkonie na lampę i jedno przy łóżku), suszarka bardzo słabej mocy i niewygodna w użytkowaniu, żeby suszyła cały czas trzeba przytrzymywać przycisk. Śniadania między 7:30 a 10:30, obiadokolacje 18-21, można wejść tylko raz i nie można nic zabrać do pokoju, chyba że zapłaci się dodatkowo 20 zł. Zestaw do parzenia kawy i herbaty w pokoju nie powinien się nazywać zestawem. Czajnik, 2 filiżanki, 2 drewniane patyczki, 2 saszetki kawy i herbaty. Nic nie jest uzupełniane. Filiżanki mieliśmy wymienione, szklanek ani razu. Dostępne ręczniki, szlafroki. Łóżka bardzo miękkie. Pokój od strony lasu ciemny, w dzień trzeba było włączać światło. Ogólnie jak za tą cenę to oczekiwałoby się znacznie więcej. Brak zniżek w barze/restauracji dla gości hotelowych. Mała gałeczka lodów jak u grycana 8zl. Lody w kuwetach ze szronem, wyglądają jakby bardzo długo leżały. Przy dużym obłożeniu bufetu brakuje szklanek, ekspresy się zawieszają, brakuje wody gorącej do herbaty. Kawa z ekspresu bufetowego mocno średnia. Toalety na basenach dramat, smród że się wejść nie da. 4 gwiazdki na pewno to się są. Wiele do poprawy jak za te ceny.
Moje dziecko przebywa obecnie na wycieczce szkolnej w tym hotelu. Obiekt z zewnątrz bardzo elegancki, i tylko tyle!!!! Hotel ma bardzo poważny problem z wyżywieniem, które jest dramatyczne!!!!!!!! Córka zatruła się po pierwszym obiedzie, dzieci dostały po całodziennej wycieczce stare pierogi i zieloną wędline!!!!!!!!!!!!!!
Wyżywienie!!!!!!!!!!!!! Tragiczne!!!!!!!!! Czarna herbata najgorszej jakości z górą kamienia, nie ma możliwości doprosić się o cukier i cytrynę, obsługa stołówki bardzo arogancka, niemiła!!!!!!!!!! Aż trudno uwierzyć ,że w dzisiejszych czasach można podawać takie jedzenie dzieciom!!!!!!!!!! Wszystko stare nienadające się do jedzenia, konieczna wizyta sanepidu w tym obiekcie
Hotel absolutnie na 2 gwiazdki, nie rozumiem skąd są 4??? Tragiczne jedzenie, dziecko zatruło się obiadokolacją na którą podano okropne pierogi!! Ogólnie jedzenie nieświeże , najsłabszej jakości, herbata to sam kamień a o cukrze i cytrynie można zapomnieć, pieczywo czerstwe, obsługa stołówki bardzo arogancka i niemiła!!!
BRAK
Wyżywienie tragiczne, aż trudno uwierzyć że w dzisiejszych czasach hotel mający się za 4 gwiazdkowy podaje takie jedzenie, sanepid miałby co tam robić Nie polecam!!!!
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki na pewno!! Jedzenie bardzo średnie... Codziennie to samo na śniadanie w bardzo niskiej jakości... Ogólnie 2 * max za wszystko
Hotel napewno nie 4 gwiazdkowy. Parking drogi mimo iż jest się klientem Hotelu. Łazienka zagrzybiala.
Parking i pokoje na pewno nie 4 gwiazdkowe
Super położenie, Atrakcje sportowe - basen, siłownia, kręgielnia, sale zabaw, kort tenisowy posiłki. Niestety bardzo niski standard pokoju, nieprzyjemny zapach, wysoki koszt parkingu.
Położenie, Atrakcje sportowe - basen, siłownia, kręgielnia, sale zabaw, kort tenisowy posiłki
Bardzo niski standard pokoju, nieprzyjemny zapach, wysoki koszt parkingu