Hotel taki sobie . 4 gwiazdki to stanowczo za dużo . Jedzenie często zimne i czasami twarde. Mały wybór dań mięsnych, dla tych którzy lubią . Pokoje małe, ciasne. Łazienka z małym prysznicem, nie ładnie pachnie . Słaba znajomość języka angielskiego przez pracowników hotelu . W hotelu brak animacji ,poza muzyką, która jest włączana co wieczór. Tutaj akurat nie winie bo może jest to spowodowane końcem sezonu. W hotelu mało Polaków ,nastawiony raczej na klientów z Rosji. Hotel w porządku jako baza noclegowa , gdyż wszędzie jest blisko: plaża,centrum,można pójść w góry .
Lokalizacja ,drinki ok ,wygodne łóżko ,woda za darmo.
Zimna woda w basenie ,jedzenie słabe ,brzydka łazienka ,jedzenie tylko na stołówce .
Pobyt udany nie mogę narzekać. Hotel niemal w centrum miasta a jednocześnie trochę na uboczu było spoko. Wyżywienie ok. Bardzo przystępna cena za pobyt. Polecam
Jest prawie w centrum ale nie odczuwa się zgiełku.
Mała wymiarowo i nie wykończona łazienka np brak silikonu na umywalce.
Hotel ok. Zmiana ręczników co 2 dzień oraz pościeli raz w tygodniu. Jedzenie również dla każdego. Może trochę mało mięsa dla tego typu smakoszy, ale zawsze można udać się na kebaba w końcu to Turcja, więc warto spróbować. Spacer do morza 10-15 minut, a dla leniwych busik hotelowy.
Czystość, mila atmosfera.
Problemem może być codzienna głośna muzyka do godz. 24.00. Jeśli ktoś ma pokój od strony basenu to niestety nie odpocznie wcześniej. Basen nie za duży i dość głęboki, co może być problemem dla nie umiejących pływać. Ale wynagradza to morze, przecież jesteśmy tam nie po to by spędzać czas na basenie.
Pobyt ogólnie uważam za udany. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, łazienka mała za mała, w kabinie prysznicowej trudno było umyć włosy że względu na niewielkie rozmiary. Basen mały, nie korzystałam. Obsługa na plus, wszyscy mili i uśmiechnięci. 90 procent gości stanowili Rosjanie, animacje były w języku rosyjskim. Czy polecam, ogólnie tak.
Dobra lokalizacja
Wyżywienie masakra, nie polecam, mały wybór, źle doprawione, surowe, rozwodnione, brak mięsa, trzeba było wyłapywać kawałki kurczaka z jakiejś rozwodnionej mazi bo to była jedyna potrawa zawierająca mieso:/ Na kolację taki młody kucharz na widoku przyrządzał Jakes rzeczy ryby kebaba, ale tylko 1 rzecz dziennie i było porcjonowane i to było dobrze wysmażone i jedynei smaczne. Ciasta ociekające woda echh. Wyżywienie to najsłabszy punkt tego hotelu, jeszcze mi niedobrze jak o nim pomysle
AI zaczynał się o 10 rano a kończył zaraz po kolacji 22. Nie było wieczornych animacji. Z jednej strony to dobrze bo był spokój z innej źle bo trzeba było samemu organizować sobie czas. 90% gości to Rosjanie. Jedni zwyczajni pijacy w dodatku bardzo nie mili. Inni sympatyczni bardzo kontaktowi. I ostatnia uwaga to taka że hotel jest dla tych co lubią kameralność, spokój. Cena odpowiednia do jakości usług. Polecam.
Byłem tutaj z przyjaciółką jakieś dwa lata temu. Z dobrych rad pomyślcie nad wynajęciem samochodu. Hotel ma małą ofertę spędzania wolnego czasu. My wynajęliśmy auto i na własną rękę zwiedzaliśmy wszystko co tylko chcieliśmy. Jedzenie. Śniadania znośne, obiadokolacje lepsze. Smaczne. Myślę że wybredni pod względem wyżywienia mogą mieć jednak z tym kłopoty. Czystość w pokoju ok. Sam pokój też ok bez fajerwerków. Duży, przystępnie urządzony, wygodny.
Podobało mi się. Sam hotel jest fajny. Czysty, zadbany, raczej kameralny. Położony trochę na uboczu miasta więc jest cisza i spokój a do centrum nie jest znowu tak daleko. Można wybrać się na zakupy, do kawiarni. Do plaży jeździ bus. Na plaży jest wystarczające ilość leżaków.
Z pewnością tu wrócę. Hotel śliczny, widok na góry cudny. Na recepcji i w ogóle w hotelu pracują sami mili ludzie. Nie odmawiają pomocy, udzielają cennych wskazówek. Plaża fajna, trzeba dojść ok 0,5 km. Mi to nie przeszkadza, lubię ruch, ale było parę osób, które narzekały. Zresztą tacy zawsze się zdarzają, którym nic nie pasuje. Ja jestem bardzo zadowalona.
Nieduży hotelik, pod laskiem, mały holl głowny ale ładny i z wielkim panoramicznym telewizorem. Pokoik czysty i ładny. Pokojówka robiła codziennie łabędzie z ręczników. Przeszkadzają mi trochę teraz te kafelki na podłodze, ale to chyba zewzględów sanitarnych. Przytulnie, łazienka mała ale ładna. Do plaży dowoził bus także nie trzeba było spacreować chociaż niektórzy goście woleli przejść się ten kawałek.
ZDENERWOWAŁ MNIE FACET OD BARU. bo nie podawal mi piwa a innym tak