jedyny hotel w promieniu kliku (lub nawet kilkudziesięciu) kilometrów, na nasze standardy to słaby hotel klasy turystycznej z klimą (bez regulacji i bardzo głośną, ale działała :) ),
woda w morzu beznadziejna, czasami smród ropy, w odległości ok 400m od plaży po drugiej stronie zatoczki mała stocznia remontowa
w pobliżu hotelu nie ma rafy
w ankiecie wpisałem sport bd, tylko ze względu na windsurfing / kitesurfing innych sportów w zasadzie chyba tam nie ma, na plaży było boisko do siatkówki, ale przy tym upale nie było chętnych
plusy
internet WIFI platny ok 10$ za tydzień
mimo, że brak sejfów nic nikomu nie zginęło, ludzie mieli notebooki, kamery, aparaty
od pokoju do bazy WS miałem ok. 30 m z bazy do brzegu ok. 50m
dwie bazy WS angielska i rosyjska
bardzo dobre miejsce do pływania na desce windsurfingowej od 5-12 września wiało od 4-7Bf najczęściej 5-6Bf, codziennie ślizgałem się na żaglach od 5,8 do 6,5 m2 a ważę ponad 100kg
podsumowując miejsce wyłącznie dla amatorów windsurfingu, którzy oczekują dobrego wiatru a nie przywiązują wagi do lokum, zero rozrywek w na terenie hotelu i w pobliżu
hotel powinien być opatrzony znaczkiem zakaz wyjazdów z rodziną, absolutnie nie nadaje sie dla małych dzieci
czy poleciłbym ten hotel?, nie, ale poleciłbym spot windsurfingowy, a innego hotelu tam nie ma :)