Dobre położenie - w centrum miejscowości Seeboden.
W pobliżu wiele atrakcji: lodowisko, tor saneczkowy, muzea.
Hotel oferujący strefę wellness z basenem krytym i sauną fińską.
Malownicze jeziora, takie jak Wörthersee, idealne do kąpieli i sportów wodnych
Spędziliśmy w tym hotelu wspaniały urlop narciarski połączony z doskonałym relaksem po nartach w hotelowym spa.Hotel sklada sie z nowej i starej części . W nowej są wszystkie atrakcje : na 3 piętrze strefa spa z 4 saunami , dużą komfortową salą z zewnętrznym tarasem do odpoczynku po saunach , na poziomie -1 basen i siłownia .Na parterze restauracja gdzie serwowano pyszne urozmaicone śniadania oraz posiłki wieczorne ( do wyboru 3-dania gorące , dwie zupy , bogaty bufet sałatkowy i deser .Bardzo miła i pomocna obsługa posługująca sie oprócz niemieckiego językiem angielskim .Polecam .
doskonałe zróżnicowane posiłki , czystość , strefa spa z tarasem widokowym na góry i jezioro , ogólny poziom hotelu , uprzejmość obsługi , przystępna cena do oferowanej jakości
pokoje w starej części hotelu , miejsca do spania na antresoli z wąskimi drewnianymi schodami , łazienka ze starymi kaflami i zdezelowaną kabiną prysznicową ,