Morgana Azur

Hotel super przepiękne widoki, super animacje, obsługa sympatyczna, jeśli chodzi o jedzenie monotonne ale da się przeżyć. Ja polecam ten HOTELIK osobom które chcą wypocząć. P.S. Polecam również wycieczki.

Było super!!! Polecam ten hotelik!

Należałoby zaznaczyć, że hotel leży na pustyni, a do najbliższego mini-centrum jest 5 kilometrów i żeby się tam dostać należy wynająć taxi. Brakuje jakiegoś miniautobusu, który kursowałby do Taba Heights i powinna być wycieczka do np. Dahab na zakupy pamiątek, gdyż w mini-centrum handlowym przy hotelu jest bardzo drogo.

Witam wrocilismy z tego wspanialego hotelu w pazdzierniku jestesmy zachwyceni hotel na duzym poziomie a opinie zle nie wiem skad sie biora chyba z glupoty! jedzenie znakomite polozenie bajeczne widoki zapieraja dech w piersiach! wszystko w jak najlepszym pozadku! napewno tam jeszcze wrocimy szkoda tylko ze ten tydzien tak szybko zlecial!!polecam w 100%

Hotel pięknie położony, wszystkie pokoje z widokiem na morze...codziennie można podziwiać przepiękne wschody słońca! Przy samej plaży rafa koralowa, piękna! Jedzenie trochę monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie.

Nazwa  Morgana Azur
Miejsce  Egipt / Taba
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, nurkowanie

Wyświetlono 162 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
monika

monika

Było super!!! Polecam ten hotelik!

KRZYSZTOF LISIECKI

marietta

anka

Ludzie nie polecam chyba ze ktoś lubi brud, karaluchy, podłe jedzenie czyli non stop to samo .Animacje kiepskie obsluga beszczelna leniwa tragedja !!!!!! Jedno co dało mi tam przezyc to słońce i basen i widoki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ten hotel jest opisywany jako 4 i 5 gwiazdek bzdura 2,5 to maX!!!!!! NIE POLECAM właśnie dziś wrócilam czyli 12.07.10

2.5
Anka M

nie polecam-gdyż w katalogu i w opisach wygląda bardzo ładnie i bardzo dużo obietnic -ale to tylko po to by zachęcic klięta!!!!!-na miejscu okazuje się ze nie jest tak pięknie-a nawet z horrorem mozna to porównać- opcja all-jest zmieniona-posiłki mysle ze świnia by się zastanowiła zaczym by to zjadła,obsługa okropna-jak by za darmo tam pracowali,kARALUCHY- nasze pstynki przy tych mutantach!-oszczędnosc na świetle,ciągłe kolejki do jedzenia,no i co najważniejsze kto pierwszy ma talerz ten lepszy:P kubki sztućce to samo!!brak wody ,leżaki będziesz miec jak wstaniesz o 6stej-kubki płukane wodą z basenu i mnóstwo takich niespodzianek na miejscu! pierwszy raz mnie coś takiego spotkało!-nie polecam!

stanley

Pobyt w tym hotelu spędzilismy od 16.06.2010r całe dwa tygodnie. Jak sie nie jezdzi na wycieczki to mozna się zanudzic. Ogólne wrażenie pozytywne,barmani do zniesienia w Lobby super AlaaElDin dobrze zna angielski i nawet uczył sie polskiego bystry chłopak, na basenie słynny Zdzisio. Animacje co dziennie to samo az do znudzenia i ta muzyka Słynna MALAKA. Jak ktos kocha popływac to spoko polecam.

zielona

W połowie moich wczasów od 1.07.2010 zmienił sie własciciel hotelu oraz warunki. Zlikwidowano bar na plaży, zlikwidowano bezplatne posiłki (w ALL) w restauracji przy basenie. Przekąski między posiłkami to suche bułki na 2 talerzach, na wszystkich wczasowiczów z całego hotelu, zatem były tylko 30sekund;) Notoryczny brak kubków do napoii przy basenie. Bardzo niemiły barman Zaim. Rekompensuje tylko piękna rafa w morzu, ładny widok na góry oraz cisza.

ELLA

Ładne widoki.Brak wody pitnej.Drinki ,napoje pod wydział podawane w kubkach jednorazowych wielokrotnego użytku, brudne naczynia nie miła obsługa

zadowolona

Czytając poprzednie opinie mam wrażenie , że byłam chyba w innym hotelu trzeba wziąśc pod uwagę , że ludzie oczekuja niestety noszenia na rękach i traktowanie ich jak conajmniej księciuniów , niestety ten fatalny turnus miał to do siebie , że nic się nie podobało nawet same lotnisko przed wylotem i mam nawet wrażenie , że pogoda również .Jedyne co mozna się przyczepić to tylko do wydzielanych napojów do plastikowych kubków i ich brak.A mówienie , że komuś brakuje pizzy i frytek to już lekka przesada to następnym razem niech jedzie nad polskie morze i tam obżera się pizzą i frytkami i kąpie się w zimnym morzu.

kasia

Rafał,Anita,Jagoda

Tak jak napisał pppp nic dodać nic ująć .Jak ktoś chce mieć luxus to nie ten hotel .stołówka masakra ,codziennie do wyboru kurczak,wolowina ;)i ryba,co nie zjedliśmy na obiad to dostaliśmy na kolacje,plusa mają za ciasta naprawde dobre ,słaby wybór owoców ,wszystkie kubki są wielorazowe nawed te plastikowe zbierają i myją ,a i to jest najlepsze KOLEJKI KOLEJKI I KOLEJKI ,walka o leżak na basenie , jedno co to klimat jaki sobie sami stworzyliśmy ,i tutaj 5 z dla wszystkich . pozdrowienia od Jagody :) .więcej mogę odpisać na gg 1220682

czart

wróciliśmy 18.08.2010-zdecydowanie ponzej oczekiwan(4 wizyta w Egipcie)- uwagi-posilki-jak w kazdym innym rejonie Egiptu ale mniejsze urozmaicenie,kolejki praktycznie wszedzie,klima w lobby -nie dziala, w Hallu -wlaczana sporadycznie,w pokojach OK,obsługa w wiekszościOK,all inc skromny-wydzielane napoje,wszystko w plastikach jednor.,nie schlodzone,brak przekąsek pomiędzy posilkami glownymi,tylko ciastka,mala restauracja glowna-max-brak centrum nurkowego,lezaki trzeba rezerwowac wiecozrem dzien wczesniej,basen w miare, bar na plazy- porażka,w trakcie pobytu wlasciciel hotelu rozbił kamere Polakowi za krecenie niedociągniec w restauracji,animacje jako tako-rafa OK, blisko do Izraela,Jordanii,Petry

Agakern

W Egipcie bylismy z Biurem Selekturs. WROCILISMY 17 sierpnia byl to kolejny wyjazd do Egiptu ale tym razem byla to porazka hotel ladnie polozony ladna plaza super rafa ale to na tyle.Brak klimy w restauracji i w lobby rozcieczana kawa,mleko,niedogotowana woda na kawe,brudne naczynia straszne kolejki,wydzielanie napojow,cieple picie na plazy i w lobby,brak internetu bezprzewodowego,lekcewazacy klientow menager hotelu,w dniu wyjazdu do Izraela nie wydano suchego prowiantu. Reklamacje zglosilismy rezydentowi , ktory byl O.K

antares

Spedziłam tam świetne 2 tygodnie, i jestem bardzo zadowolona ale nie poleciłabym tego hotelu każdemu. Zaczne od tego, ze hotel polożony jest z daleka od cywilizacji, na strasznym acz kolwiek uroczym i malowniczym zadupiu, w związku z tym kompletnie nie nadaje sie dla amatorów zakupów na lokalnych bazarkach , spacerków po deptakach czy chodzenia po knajpach i dyskotekach. Pierwsze moje wrażenie było takie ze umre tam z nudów przez 2 tygodnie ale udalo się zawrzeć ciekawe znajomosci i urlop uplynął w atmosferze bardzo rozrywkowej, w dużej mierze także dzięki animatorom z którymi bardzo fajnie sie imprezowało, rozmawiało i spędzało czas. Idealne miejsce dla miłośników zwiedzania, ze względu na odleglość do Jerozolimy czy Jordanii.CDN

antares

Jako osoba wrazliwa na przyrodnicze atrakcje byłam zachwycona górami które otaczały hotel oraz przepiękna rafa koralową i widokiem na Jordanię. Brak cywilizacji przestał mi przeszkadzać zupełnie po pewnym czasie:) Zgadzam się z poprzednikami ktorzy twierdzą ze własciciel sknera bo hotel mial wszelkie predyspozycje do tego aby standard wynosil nawet 5 gwiazdek, ale mam wrażenie że próbowano zaoszczedzic na takich rzeczach jak; ilosc obsługi, brak klimatyzacji w restauracji i barach, nieczynny snack bar przy plazy. CDN

antares

Obsługa strasznie sympatyczna , kelnerzy uwijali sie jak mogli ale moim zdaniem bylo ich za malo aby ogarnac całą sale stąd nieposprzątane stoliki po poprzednich osobach i troche syfu na stołówce. Jedzenie typowe dla egipskich hoteli, nawet jadalne ale brakowalo czasami czystych naczyn, podczas sniadania trzeba było długo czekać na czyste filiżanki. Ogolnie obsługa rewelacyjna, wystarczyło być życzliwym i pare razy dac napiwek a kelnerzy potem zawsze wskazywali wolny czysty stolik, koles z basenu rezerwował lezaki w fajnym miejscu a barmani serwowali fajne drinki. Jeśli ktos narzekał na obsługe to tylko dlatego że był gburowatym typem okazującym niezadowolenie na kazdym kroku, bo zapłacil 2500 a nie zastał waruków jak w Hiltonie.

sylwuchaa

Byliśmy wraz z rodzicami w Sierpniu na 7 dni i było bardzo fajnie ;) polecam jak najbardziej ;)

4.8
magda

!!!NIE POLECAM!!! Hotel tragedia! wczasy wykupione z opcja all - inclusive a na miejscu dowiadujemy się że hotel: nie nie ma 4* tylko co najwyżej 3* (informacja od rezydenta)oraz zmienił warunki z dniem 1 lipca [ brak pizzy i przekąsek przy basenie/plaży, przekąska w lobby to sucha bułka szynka i żólty ser a śniadanie tak zwane kontynentalne to suche mini ciasteczka, poza tym wydzielano napoje, owoce (których nie było wiele), niemiła obsługa, w pokojach brud, mrówki itp., rezydent fatalny źle zorganizowany przez jego niedopatrzenie odwołano nam wycieczkę fakultatywną do kairu, co do wycieczek fakultatywnych to najdroższe wypadaja w Tabie.Jestem bardzo rozczarowana wyjazdem... UWAŻAM ŻE CEN JEST NIEADEKWATNA DO WARUNKÓW.