Moonstar Bodrum

Słaby

Z uwagi na nie maly koszt calego wyjazdu dla 4-ro osobowej rodziny oraz ze względu na w/w wady zmuszona jestem wydać negatywną opinię. Przykro mi,ale nie polecam tej oferty.

Ogólna ocena hotelu negatywna, standaryzacja na 1 tylko gwiazdkę cena za 1 tygodniowy pobyt w hotelu przy opcji all in to okolo 1500 zł nie więcej!! resztę opisałem w wadach i w zaletach ! hotel znajduje się okolo 20 km od bodrum w miejscowosci yashi ok 15-20 min dolmuszem NIE POLECAM TEGO HOTELU, ZDJĘCIA NIE PRZEDSTAWIAJĄ RZECZYWISTEGO WYGLĄDU HOTELU, MUSIAŁY BYĆ ZROBIONE PARĘ LAT TEMU

hotel subiektywnie zasługuje tylko na jedną gwiazdkę.Ja daję mu dodatkowo jeszcze jedną za obsługę przy posiłkach-sprzątają brudną zastawę w mig.

Hotel dla osób małowymagających, dobry jako baza do zwiedzania i wycieczek. Najwększym minusem jest zbyt duża ilość osób w hotelu do możliwości obsługi hotelu, tj. niewystarczająca ilość leżaków na basenie, zbyt długie kolejki do posiłków, sprzątanie pokoi co drugi dzień. Kolejnym minusem jest plaża, a raczej brak plaży, bo trudno nazwać wybrzeże plażą. Ogólnie hotel ok, obsługa bardzo się stara, posiłki smaczne, średnio urozmaicone, kilka razy w tygodniu animacje wieczorem. Otoczenie hotelu raczej mało ciekawe, jeden nadmorski kilkusetmetrowy deptak, przystanek do Bodrum przy hotelu.

Byłam w tym hotelu w sierpniu 2013 r. Miałam wrażenie,że ilość miejsc przeznaczonych dla gości nie jest przewidziana do faktycznej ich ilości. Notoryczny brak miejsc w restauracji, to samo tyczy się leżaków przy basenie...a na plaży ( bądź tym czymś co nazywają plażą) w ogóle nie mowy o miejscu do leżakowania i samych leżakach. Bardzo się zniesmaczyłam tym hotelem po tym jak zaczęły się w nim pojawiać liczne kradzieże. Ok 20 gości hotelowych zostało okradzionych przez personel sprzątający z pieniędzy i kosztowności. Policja była wzywana do hotelu praktycznie co 2 dzień. Nie polecam !

Nazwa  Moonstar Bodrum
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Ortakent
Udogodnienia  basen odkryty

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Słaby

4.7
5.9
3.9
5.3

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Monika Kuzminska

Pobyt - Październik 2014

Zalety

basen

Wady

zimna woda,kradzież bielizny, splesniale bulki, częsty brak napojów mimo wykupienia opcji all inclusive, oferta niezgodna z rzeczywistością, brak bezpłatnej plaży, zapomniano nas przewieźć z hotelu na lotnisko w drogę powrotną

1.2
oskar

Pobyt - Lipiec 2014

Zalety

-działająca klimatyzacja, ale nie we wszystkich pokojach -czysta woda w basenie - zbierają brudne naczynia w mig! tak samo jak i obrusy, nie zdążysz zjeść kolacji a musisz podnieść talerz bo on musi zabrać obrus - naćpany kelner!!! Faktem jest to że pozbyli się go w ciągu 2 dni, gdyby nie nasza interwencja zapewne pracowałby dalej

Wady

-brakuje non stop leżaków -hotel ogólnie brudny -kubki myte ręcznie przez kelnera który trzyma w ustach papierosa -alkohol rozcieńczany -po kilku dniach zabraklo alkoholu i nic od 13 do 19 nie lali tylko napoje typu sprite lub pepsi -jedzenie podawane z kolacji na sniadanie, na obiad frytki GORĄCE, a na kolacje zimne frytki wszystkie wymieszane od razu z keczupem( może wymieszane z tymi co na talerzach pozostawały nie zjedzone przez gości, ale to tylko moja hipoteza) -arbuz nieświeży, przy kolejnych posiłkach podawany w coraz mniejszych kawałkach ( pozostawiam Waszym przemyśleniom) - surówki z każdym dniem mniej świeże ( przypuszczam również że były podawane ze wcześniejszych posiłków) - surówki co posiłek takie same - jedno danie mięsne przy każdym posiłku ( kurczak \"szarpany\", żołądki z kurczaka, itp) - owoce tylko 3 rodzaje arbuz, mango, pomarańcz - obsługa niemiła, zwraca uwagę na ilość spożywanego alkoholu - brakowało cały czas leżaków na basenie, pomimo zgłoszenia rezydentce, brak dołożenia leżaków - rzekoma plaża hotelowa! HOTEL NIE JEST W POSIADANIU ŻADNEJ PLAŻY!!!!!!!!!!!!!! CHCESZ LEŻEĆ NA PLAŻY MUSISZ ZAPŁACIĆ ( KUPIĆ KILKA PIW) KAŻDE 5-7 LIRÓW TURECKICH 1 EURO= 2,70 LIRA TURECKIEGO - piwo chrzczone -zaledwie kilka osób z hotelu posługuje się nieudolnie językiem angielskim - brak lunch box-ów przy wyjazdach na lotnisko przed śniadaniem lub na wycieczki fakultatywne - ogólna ocena hotelu negatywna

Rafał

Pobyt - Czerwiec 2014

Zalety

dużo jedzenia jarskiego super serwis \"kelnerski nie daleko do morza basen

Wady

hotel nadaje się do remontu; łazienki brudne smród z kanalizacji niedziałająca i psująca się klimatyzacja niedziałające lodówki w pokojach jedno danie obiadowe mięsne lub półmięsne na obiad(kurczak lub kuleczki wołowe a\"la mom) dla Polaków mało alkoholu(wódka rozcieńczona) szkło i talerze i plastikowe kubki myte ręcznie

Pobyt - Sierpień 2013

3.2
mikaaaa

Pobyt - Sierpień 2013

Zalety

dość tani

Wady

obsługa, wielkość pokoi, czystość pokoi,kradzieże

laura

Pobyt - Czerwiec 2013

sympatyczna obsługa w hotelu, jedzenie bardzo dobre,zwłaszcza makarony. i tyle że każdy powinien się spokojnie najeść. co do samych pokoi, może nie są luksusowe,ale jak dla mnie nie miało to znaczenia, przychodziłam tam żeby się umyć i spać, więc mi w zupełności wystarczal. pościel czysta, ręczniki regularnie wymieniane, prysznice czyste. klimatyzacja działa i baaardzo się przydaje. wieczorami faktycznie nie ma ciepłej wody,ale przy temperaturach tam panujących nie stanowi to problemu.

miki_gd

Pobyt - Czerwiec 2013

Opis hotelu częściowo niezgodny z rzeczywistością. Pokoje 2-osobowe dużo mniejsze (ok. 12 m2) i w połowie położone od strony parkingu. Przy basenie jak i przy plaży notoryczny brak leżaków. Na plaży można korzystać z leżaków należących do sąsiednich restauracji jedynym warunkiem jest zakup np. 1,5 l wody. Na hotelowej plaży oficjalne jest zakaz spożywania własnych napoi, ale jeżeli robi się to dyskretnie to nikt nie zwraca uwagi. W hotelu obsługa sympatyczna i uczynna. Jedzenie smaczne i wystarczające poza zepsutym (zjełczałym) masłem. Część pokoi ma problem z kapiącą wodą z sufitu w łazience. Obsługa reaguje na zgłoszenie bardzo szybko, ale ich interwencja pomaga na kilka godzin. Bardzo kiepskie godziny wylotów, poprzez co w hotelu spędziliśmy 6 dób. Mimo opisanych niedociągnięć hotel polecamy dla osób mało wymagających. Pod zamieszczonymi poniżej linkami znajdziecie na yuotube filmiki z pokoju i drogi na plażę. http://www.youtube.com/watch?v=WCxAJEFf6tM http://www.youtube.com/watch?v=52-4hphGdeM

Moonstar Bodrum