Moonlight Suite

byliśmy bardzo niezadowoleni pokoje btudne, łazienka okropna i brudna, wszystko bylo nie tak jak miało być, jedzenie beznadziejne, zimne i wydzielane miał być szwecki stół lecz nie bylo, przez 3 dni nie było kawy-skończyła się a personel hotelu tym faktem się nie przejmował, na sniadanie dostaliśmy suchy chleb bo zabrakło masła i nikt nie zadbał o to aby je kupić, w jadalni serwety i krzesła były tak brudne, że obrzydzenie było usiąść do posiłku, nawet nie bylo komu się poskarżyć bo nie uświadczyliśmy polskiego rezydenta a mial byc przez cały nasz pobyt dzień przed wyjazdem pokazała się rezydentka ale wcale się nie przejmowała naszymi uwagami (nie polecam biura podróży FILIZ) jednym słowem były to jedne z najgorszych wczasów na jakich bylismy. Sama Turcja jest piękna - śliczne krajobrazy, jest co zwiedzać. Nie polecam tego hotelu nikomu zamiast wypocząć to przez całe dwa tygodnie denerwowalismy się tą sytuacją w hotelu. Nie dbali wogóle o klienta.

Hotel wraz z obslugą wywarł na nas raczej dobre wrażenia. Jesteśmy jedynie nie zadowoleni z łazienki oraz wyposażenia pokoju. Myślę, że za taką cenę warto bylo skorzystac z owego hotelu. Pozdrawiam.

Weronika i Emre

Ogólnie bylo świetnie.
Nie ma na co zbytnio się skarżyć, bo do holetu nie można mieć zastrzeżeń (jedno co mi troszkę nie pasowało to lazienka - wygladała niezbyt higienicznie). Natomiast reszta okey:)

Ogólne wrażenie bardzo dobre, co do atrakcji w hotellu to były bardzo slabe, nic się nie działo w hotelu żadnych wieczorków tureckich tak jak w innych się odbywały.
Nie ma stołu do pin-pongas tak jak bylo napisane w ofercie.

Nazwa  Moonlight Suite
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Obagol
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

5.5
6.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bożena

Pobyt - Listopad 2004

Ogólnie bylo świetnie.

Chłopak z krk

Pobyt - Listopad 2004

Nie ma stołu do pin-pongas tak jak bylo napisane w ofercie.