Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze
Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą
Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa
Bardzo ładny hotel, dobre położenie bo blisko plazy
Położenie hotelu, personel
Winy mogłyby szybciej działać
W hotelu było prze cudownie obsługa bardzo miła bardzo pomocna pokój w hotelu bardzo ładny Z widokiem na góry
Najbardziej podobała mi się miła obsługa i pyszne jedzenie
Nie ma wad
Bardzo pozytywnie go oceniam. Czysto, fachową kulturalna obsługa od recepcji, po pokojówki i bary.
Poczucie bezpieczeństwa, bliskość plaży, zadbane i czyste baseny, dobra jakość jedzenia i napojów.
Jeżeli ktoś oczekuje imprezy dzień i noc, to lepiej, żeby tam nie jechał. Program rozrywkowy jest adresowany głównie do dzieci.
Wspaniałe wakacje, hotel ma wszystko co potrzeba, basen, bilard, wieczory z muzyką, przepyszne i urozmaicone jedzenie, wybór mega duży. Obsługa przemiła.
Jedzenie
Bardzo miło wspominam pobyt w hotelu Monarque Fuengirola Park. Dość duży hotel dostosowany raczej dla osób dorosłych. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, niedaleko od pięknej, szerokiej piaszczystej plaży plaży. Chętnie wrócę tam ponownie. Personel bardzo pomocny, uprzejmy i kompetentny.
Miałam pokój na 7 piętrze z widokiem na morze i górę, na której posadowiona została rzeźba byka symbolizującego Fuengirolę. Posiłki smaczne, duża ilość pysznych owoców. Wykupiłam opcję HB. Zaletą było to, że mogłam wybrać danego dnia śniadanie i lunch w porze obiadowej lub śniadanie i kolację. Dla mnie ta opcja była super , zwłaszcza wtedy gdy wybierałam się na długie wycieczki. Dodam jeszcze, że hotel znajduje się w miejscowości dobrze skomunikowanej. Kolejką do Malagi można dotrzeć w pół godz
Dla mnie bez wad.
Miła obsługa. Hotel czysty, zapewnia środki czystości żel, szampon, szczoteczkę do zębów ,pastę. Pogoda super, plaża blisko. Woda w basenie zewnętrznym trochę zimna ale kryty basen cieplutki tam organizowano zajęcia (mogło by ich być więcej ).
Blisko plaży.
Pobyt w hotelu jak na 3 gwiazdki oceniam bardzo dobrze.
miła obsługa,dobre jedzenie dobre położenie
Nie ma do czego się przyczepić
Bardzo podobał mi się hotel, położenie blisko centrum, pokoje zadbane,codziennie sprzątane i codziennie wymiana ręczników.Bardzo sympatyczny,pomocny personel.
Posiadanie basenu,bliskie dojście do plaży, położony blisko centrum.
Polecam, blisko plaży .Plaża piaszczysta czysta .
czysto, pokoje dość duże,sprzątane codziennie , zaskoczenie plus to lodówka w pokoju, klima super, balkon duży -ogólnie fajnie
rażących wad nie było.
Polecam. Dobry hotel. Swietny basen in door - z trzema rodzajami masażu oraz jaccuzi. Ładny ogród.
Czyste, przestronne pokoje, tv z mnóstwem kanałów, świetne wi fi w pokoju, restauracji i w ogrodzie. Blisko plaża, deptak. Tani sklep hotelowy z pamiątkami. Fajne wieczorki taneczne - Hiszpanie tańczą do przyjemnej muzyki. Cztery windy w tym dwie panoramiczne. Dobre jedzenie
Akustycznie jest, ale to nie przeszkadza.
Hotel z lat siedemdziesiątych, zimny basen.Pokoje bardzo akustyczne w łazience słychać nawet jak po drugiej stronie ktoś myje zęby. Okna z jednego pawilonu wychodzą na śmietniki . Bardzo małe poduszki raczej wałki. Jedzenie monotonne kuchnia wykorzystuje niezjedzone produkty zalewa majonezem robi sałatki.Niesmaczne wędliny raczej marnej jakości, głównie mortadele z papryką lub oliwkami szynka konserwowa.Zdarzyło nam się spotkać nieświeże desery, głównie jabłka pieczone lub gruszki w syropie.Zgadzam się z innymi opiniami raczej stołówkowe.Obsług miła, codziennie zmieniane ręczniki co kilka dni pościel Recepcja pokojowe reagują szybko na zgłaszane problemy.Miejscowość piękna cudownie położona.Hotel oceniam na 3 gwiazdki
blisko od morza, deptaka oraz stacji kolejowej
bardzo akustyczne łazienki i pokoje
Hotel umiejscowiony pomiędzy dwoma ulicami, w tym czteropasmówką stąd w pokojach głośno i przeważa zapach spalin samochodowych. W pokojach brak poduszek, są dość twarde wałki pod głowę. Materace zabezpieczone ceratami. W łazience brak ręcznika pod wanną/prysznicem, torebek higienicznych, wacików/chusteczek, dla mnie hotek tak na 2*. Jedzenie jak w stołówce pracowniczej, to co pozostało z poprzedniego dnia lub posiłku utopione w majonezie i jeszcze raz podane. Personel bez znajomości języków obcych, jedynie recepacja i 3 kelnerów znało angielski. Nie polecam. Wyjazd z TopPodróże.
Hotel wybudowany na początku lat 70, na parę lat zamknięty - raczej marnawy i zdekapitalizowany.Straszliwie akustyczny. Bardzo kiepsko sprzątany i pokoje i części ogólnoedostępne. Internet Wi-fi działa albo nie, jak przyjdzie informatyk i naprawi. Jedzenie marne: dwa tygodnie na mielonce, od święta szynka konserwowa lub najtańsze salami,na śniadanie żadnych warzyw tylko gotowane pomidory. Taras słoneczny w stosunku do ilości pokoi za mały, ogród nie wiele większy. Kryty basen który był w ofercie w cenie w drugim dniu pobytu pan kierownik recepcji mocą swojej nieodwołalnej decyzji uczynił płatnym. Do plaży ok.10 minut,do kolejki do Malagi 5.Hotel bardzo zdecydowanie odradzam.Z całą pewnością nie 4 gwiazdki, może dała bym 2i pół
adekwatny hotel do swojej klasy. Polecam