Niedaleko obiektu znajduje się centrum miasta, ze sklepami, barami i restauracjami.
Hotel położony jedynie 350 metrów od pięknej i piaszczystej plaży.
Raj dla plażowiczów: aż 11 kąpielisk na długości 10 km, zadbane, szerokie i piaszczyste plaże.
Atrakcje dla dzieci: Park Linowy Tukan, ścieżka przyrodnicza Leśna Pętla Przygód i Tajemnic, Piernikowy Dom Do Góry Nogami.
Czysty,nowoczesny hotel.Bywałam w wielu hotelach w swoim życiu i tutaj naprawdę czułam się dopieszczona.Obsługa bardzo pomocna.Pani Klaudia z recepcji przesympatyczna,pełna empatii i zrozumienia.pozdrawiam i napewno tam wrócę.Juliet
Obsługa,taras,basen
Mało miejsca na parking dla gosci
jestem zawiedziona reklama obiektu w mediach ma się nijak do rzeczywistości, pokoje duże, balkon porażka mieliśmy to pojedyncze orle gniazdo, nie korzystałam bo mam lęk wysokości , zamiana pokoju nie wchodziła w grę bo "pełne obłożenie", ewidentna ściema pani z recepcji. W łazience grzyb na silikonach, lekki zapach moczu w pokoju, hotel przyjmuje zwierzęta podejrzewam ,że dlatego czuć taki zapach z wykładziny. Kuchnia - jedzenie mało urozmaicone , brzydko podane i niewydolna kuchnia- czekanie na uzupełnienie chodliwych produktów często kończyło się fiaskiem, kawa z termosu jak na koloniach w PRL bo expres w naprawie , ale w kawiarence obok odpłatnie kawka była z expresu. Śniadania to jajecznica i kiełbasa z wody jeśli chodzi o coś na ciepło. Byłam raz i więcej nie wrócę.
mankamenty niwelują zalety.
gorsze pokoje dla gości z travelistu.
Byłem w wielu hotelach i pensjonatach, a i regularnie bywam na promach pasażerskich. Pobyt w tym miejscu zrobił na mnie ogromne wrażenie. Pokoje standard mega światowy profesjonalizm. Bardzo polecam .
Parking płatny dodatkowo 300zl 6 dni, ja tyle byłem to absurd, pierwszy raz się z tym spotkałem , jedzenie śniadania dobre gorzej z obiadami za te pieniądze które zapłaciłem mogli by się bardziej postarać .
Basen i fajny taras .
Płatny parking .
Nie polecam po sezonie: zimno, słabe jedzenie, dużo rzeczy nie działa.
Pomocna i miła obsluga
- w sypialni nie działała klimatyzacja, co skutkowało tym, że nie było ogrzewania w tym pokoju - bardzo duża nieszczelność okien w cały apartamencie powodowała, że nie można było swobodnie chodzić ubranym W połączeniu z niedziałającym ogrzewaniem w nocy było po prostu zimno. - w łazience nie działał kaloryfer Zimno w łazience skutkowało tym, że nie mogliśmy się wykąpać w 1 noc, a załatwianie potrzeb fizjologicznych w nocy było nieprzyjemne- słabo się załatwia na zimnej muszli klozetowej. Poprosiła o zmianę pokoju jednak nie było w takim samym standardzie wolnego. Kaloryfer został naprawiony na następny dzień. Niestety klimatyzacja nie. Dodatkowo niestety w opisie hotelu jest że można korzystać z sauny. Jednak była ona nieczynna. Basen był, jednak hydromasaż też nie działał. Jedzenie śniadania pyszne, jednak obiadokolacje dają dużo do życzenia- jakoś i ilość posiłków kiepska. Niestety na złożona reklamacje nikt nie raczy nawet odpisać w terminie. Nie polecam.