Super położenie nieduża odległość do przepięknego miasteczka Sidi Bou Said i ruin Kartaginy. Bardzo spokojna okolica. Animatorzy super wywiązują sie ze swoich zadań, mimo, że są Arabami można się z nimi porozumieć po polsku. Polecem wizytę w barze - knajpie arabskiej na piętrze i koniecznie trzeba tam napić się herbatki miętowej przy fajce wodnej. Jedzenie jest bardzo smaczne i bardzo urozmaicone- wiele tradycyjnych i miejscowych potraw. Jednym słowem najlepsze miejsce do wypoczynku i wypraw w głąb kraju. Koniecznie trzeba skorzystać z wycieczki objazdowej - 2 dniowej- rewelacja! Podczas tej wycieczki miałem możliwosć obejrzeć kilka innych hoteli w Tunezji i nie zamieniłbym się na inny. Gorąco polecam. Jak będę się wybierał jeszcze raz do Tunezji to tylko i wyłącznie do hotelu Molka. Niezapomniane wrażenia. Jeśli będziecie mieli ochotę poproście animatorów o rozegranie meczu w piłkę nożną z miejscowymi. My wygraliśmy- ale w drużynie mieliśmy chłopaków z Arki Gdynia, mimo to nie było łatwo.