Dla dzieci: brodzik, animacje przy basenie i na plaży, miniklub (5-12 lat).
Na plaży funkcjonuje Polska szkoła nurkowania Delphinus działająca na plaży (odpłatna).
Doskonała lokalizacja: blisko urokliwego Puerto de Mogan (miasteczka zwanego Wenecja Wysp Kanaryjskich).
Położony na klifie, w najcieplejszej części wyspy, harmonijnie wkomponowany w skalny taras.
Hotel położony jest na klifie, co zapewnia zapierające dech w piersiach widoki na ocean – zarówno z balkonu pokoju, jak i z innych części obiektu. Pokoje były codziennie sprzątane – łóżka starannie ścielone, ręczniki regularnie wymieniane. Choć widać, że przydałby się remont, to jednak panorama oceanu rekompensowała wszelkie niedoskonałości. Jedzenie było bardzo dobre, z szerokim wyborem dań. Bufet był cały czas uzupełniany, więc niezależnie od pory można było liczyć na świeże potrawy. Obsługa hotelu zasługuje na duże uznanie – personel był niezwykle miły, uśmiechnięty i pomocny. Podobnie pozytywne wrażenie robił bar przy basenie, serwujący świetne drinki. Co więcej, hotel zapewniał transport autobusem na plażę, gdzie również znajdował się bar należący do hotelu.
Piękne widoki, dobre jedzenie, miła obsługa.
Niektóre pokoje wymagają remontu.
Duży hotel, wyposażenie w zasadzie porównywalne do innych tej kategorii na Kanarach. Wszystko codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, nawet jak nie były zostawione na podłodze. Bardzo dobre jedzenie i świetnie zaopatrzone bary. Bar przekąskowy nad basenem czynny od śniadania do kolacji, duży wybór owoców i lodów non stop. Hotel ma własny bar na plaży, gdzie również można coś przekąsić. Autobus hotelowy zawozi Gości do Mogan i kilka razy dziennie na plażę. Bardzo dobra oferta, zwłaszcza dla osób, które mają wynajęty samochód.
Różnorodne i bardzo smaczne jedzenie. Duży wybór wszelkiego rodzaju napojów w barach. Basen główny z podgrzewaną wodą.
Ze względu na usytuowanie hotelu na zboczu góry można mieć daleką drogę do pokonania, bo budynki są poprzesuwane względem siebie. Jak ktoś mieszka na samej górze to do restauracji lub na basen jedzie czterema (!) windami.
Hotel z super widokiem i pysznym jedzeniem. Nie można pod tym względem powiedzieć złego słowa.
Umiejscowienie hotelu jest jego największą zaletą na równi z jedzeniem, które jest serwowane. Obsługa na najwyższym poziomie.
Umiejscowienia wind to może być jedyną wadą
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Hotel zadbany, miła obsługa, wiele możliwości, salon gier, ping pong, bilard, co wieczór organizowane różne atrakcje typu koncert, magik, występy taneczne, przy basenie również atrakcje z animatorami. Dodatkowo w różnych miejscach możliwość spożycia napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych. Poza daniami głównymi możliwość zjedzenia również w ciągu dnia hot dogów, hamburgerów, piizy, frytki itp. Jedzenie bardzo pyszne. Napoje z maszyny również nie rozcieńczane z wodą, tylko bardzo dobrej jakości. Wszystko smaczne i świeże. Pokoje przyjemne z widokiem na ocean. Klimatyzacja, sejf i lodówka. Łazienka z prysznicem i wanną. Wszystko na dobrym poziomie. Ładnie, miło i przyjemnie. Polecam serdecznie.
Jedzenie, widoki
Łóżko podwójne w dwóch częściach, które się rozjeżdżało.
Mój pobyt w hotelu Mogan Princess & Beach Club mogę opisać jednym słowem: niezapomniany. A to wszystko za sprawą widoku, który rozciągał się z mojego pokoju – wart był milion dolarów! Pobudki z widokiem na bezkresny ocean i zasypianie z panoramą świateł miasta to coś, czego nie da się opisać słowami. To trzeba zobaczyć i przeżyć samemu! Wiem, że hotel jest oddalony od urokliwej piaszczystej zatoczki (około 15 min) i poruszanie się po nim może być nieco uciążliwe ze względu na jego specyficzną architekturę. Jednak uwierzcie mi, że te niedogodności bledną w porównaniu z widokami, jakie oferuje ten hotel. Codziennie rano budziliśmy się z uśmiechem na twarzy, witając nowy dzień z filiżanką kawy na balkonie, podziwiając wspaniały ocean. Wieczorami zaś, relaksowałam się obserwując migoczące światła miasta, które tworzyły magiczną atmosferę. Mogan Princess & Beach Club to idealne miejsce dla osób ceniących sobie spokój, ciszę i przede wszystkim obłędne widoki. Szczerze polecam!
Z pewnością na plus zasługuje basen przeznaczony tylko dla dorosłych. To idealne miejsce na relaks i odpoczynek z dala od zgiełku i hałasu. Można tu w spokoju popływać, poopalać się i podziwiać zapierającą dech w piersiach panoramę oceanu. Wspominałem już o widoku, ale warto to podkreślić raz jeszcze – jest po prostu niesamowity! Bez względu na to, gdzie się znajdujesz – w pokoju, na basenie czy w restauracji – Twoim oczom ukaże się malownicza panorama. To niezapomniane przeżycie!
Pierwszą jest dość specyficzna architektura. Hotel zbudowany jest na zboczu, co sprawia, że poruszanie się po nim może być nieco zabawne. Wiele schodów, windy, różne poziomy. Trzeba się po prostu przyzwyczaić i zaakceptować –dla tych widoków warto. Drugą, jest dość głośna przestrzeń restauracyjna. Podczas posiłków w restauracji panuje spory gwar, co może być uciążliwe dla osób ceniących sobie spokój i kameralną atmosferę. Szczególnie w godzinach szczytu, kiedy restauracja jest pełna gości.
Hotel położony na pięknym klifie. Widok praktycznie z każdego pokoju. Jednak sam hotel stary, ale czysty. Jeśli dostaniesz pokój na najwyższym piętrze trzeba korzystać z trzech różnych wind, ponieważ dojeżdżają tylko na 3 piętro każdego z budynku. Albo dla wysortowanych można wejść schodami. Jest lekki labirynt ale do ogarnięcia.
Piękny widok, cudowny basen na klifie, może jest w nim zimna woda, ale można się w nim cudownie schłodzić. Jedzenie pyszne, urozmaicone. Zawsze miejsce w restauracji, ponieważ obsługa zaprowadza nas do stolika. Cudowny klimat. Bardzo miła obsługa. Do plaży około 1,5 km ale kilka razy dziennie jest autobus hotelowy . Na plaży leżaki i parasole płatne- ponieważ to plaża publiczna, jednak hotel ma swój bar na plaży z przekąskami i napojami oraz ze stolikami i toaletą.
Wszędzie trzeba pokonać schody , jest dosyć stromo lub korzystać z wind, które dość często mają awarię. Hotel nadaje się do remontu.
Wspaniały. Sieć hoteli zapewnia wysoki standard. W ciemno polecam tą miejscowość(w grudniu otwierają po renowacji drugi obiekt)
Czysto, wspaniała obsługa, niepowtarzalne widoki
Hotel przed renowacją, ale w pobliżu otwierają drugi po renowacji
Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w hotelu Mogan Princess
Piękne widoki, super obsługa, pyszne jedzenie, czystość.
Pokój jak na 3 osoby trochę za mały.
Hotel ciekawie usytuowany. Wyżywienie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel i pokoje czyste. Plaża piaszczysta niedaleko hotel, piasek czarny wulkaniczny. Basen główny ogólnodostępny, przy którym odbywa się wiele animacji. Dla osób dorosłych lubiących spokój, oddzielny basen w innej lokalizacji tylko dla dorosłych. Wiele punktów gastronomicznych. Bardzo miła obsługa.
Wiele animacji. Bardzo miła obsługa.
Czasami nie działały windy - przegrzewały się.
Pokój czyst i zadbany, o wystarczającej powierzchni dla dwojga. Mieliśmy pokój na przedostatnim pietrze, z którego rozpościerały się wspaniałe widoki na zatokę, plażę, miasteczko Peurto de Mogan oraz pobliskie hotele. Całe wyposażenie działające bez zarzutu i zadbane. Łazienka funkcjonalna z wanną i prysznicem. czysta i zadbana. Obsługa miła, grzeczna i pomocna. Posiłki różnorodne i smaczne. Serwis świetnie zorganizowany, w dużej części oparty na smoobsłudze - wystawiono ekspresy do kawy, dystrybutory ze wszelkimi napojami, piwem i winem. Ciekawostką było to, że samemu można było sobie nawet z automatu zrobić drinka. Oczywiście barmani i obsługa zawsze była na miejscu jeśli ktoś wolał być obsłużony. Spędziliśmy w nim bardzo udany tydzień. Polecam.
Fajne, ciekawe animacje co wieczór w przygotowanej do tego dużej sali z barem pod recepcją. Hotel świetnie zlokalizowany na klifie z wieloma tarasami widokowymi z którego rozpościerały się wspaniałe widoki.
Oceniam go za całokształt wysoko mimo faktu, że szczerze mówiąc nadaje się już do remontu.
Hotel ok, choć swoje lata już ma. Jest czysto, obsługa miła, jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Jesteśmy zadowoleni za tą cenę. Jedynie organizator się nie popisał z transferem. Wyjazd z hotelu ponad 5 h przed planowanym lotem jest porażką. Na lotnisko zajechaliśmy w 35 minut, siedzieliśmy z dzieckiem na lotnisku 4,5 h, a później lot 5 h
było extra , czysto , schludnie , piękne położenie , miła obsługa
wyżywienie , widoczki , miła obsługa etc
windy , hotel wymaga odświeżenia
Hotel jest przepięknie położony. Wszystkie pokoje są z widokiem na ocean, więc można codziennie podziwiać zachód słońca z prywatnego balkonu. Jedzenie jest urozmaicone i godne polecenia - mnóstwo owoców, słodkości i to do każdego posiłku. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Niesamowite położenie z widokiem na ocean oraz dobra kuchnia.
Hotel jest nadgryziony zębem czasu i jest to widoczne na każdym kroku, ale przynajmniej jest zadbany i czysty. Schody, schody, wszędzie schody...należy wziąć to pod uwagę, gdy nie lubimy chodzić, bądź mamy problemy zdrowotne.
Hotel był bardzo fajny z pięknymi widokami na morze i góry bardzo miła obsługa i cowieczorne show niestety w porze obiadu i kolacji nie za duży wybór
Piękne widoki, brak dużej ilości dzieci
Słabe jedzenie
Wspaniale usytuowany hotel na klifie z przepięknym widokiem na ocean i zachody słońca .Przemila obsługa hotelu , zawsze pomocna nienatarczywa . Jedzenie przepyszne .Kucharze naprawdę się postarali . Mimo że plaża położona dalej od hotelu warto przejść się piechotką .Hotel zagwarantował dla gości bar na tej pięknej wulkanicznej plaży w ramach all inclusive .Polecam
Obsługa bardzo bardzo uczynna. Widok fajny. Do miasteczka 0.5h est autobus z hotelu jednak tylko rano. powrót taxi. jedzenie różnorodne. generalnie fajnie.
obsługa. czystość. widok.
mało miejsc przy basenie.
Pobyt w hotelu 👌pokoje👍ogólnie 👏 Ładne widoki na zatokę.
Widoki&basen mega ,jedzonko bardzo dobre i fajnie podane.Polecam.
Bloki hotelu ,dużo schodów oraz wind.
Pobyt w hotelu udany,pokoje fajne i czyste,miła obsługa, jedzenie bardzo dobre.Polecam.
Super widoki,fajny basen strefa relaksu.Blisko do plaży i innych miejscowości.Du
Dużo chodzenia po schodach i jeżdżenia windami.
Z całą pewnością największą zaletą tego hotelu są widoki. Pokoje ok , ale połączone są z sąsiednim pokojem drzwiami [ oczywiście zamkniętymi] Słychać wszystkie rozmowy. Ogólnie personel bardzo miły i pomocny. Jedzenie ok. Każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki dobre. Miło spędziliśmy tam czas . Nie brakowało też przykrych momentów ponieważ z pokoju zginęły mi słuchawki bezprzewodowe.
zaletą tego hotelu są widoki, personel bardzo miły i pomocny , jedzenie ok , fajne baseny
kradzieże , brak wody butelkowanej w pokoju , wieczorami brak rozrywki
Hotel zdecydowanie nie na 4*. Restauracja ok, recepcja ok, obsługa ok., widoki z hotelu ok, bar ok. Reszta poniżej przeciętnej. Np: klimatyzacja wywalała korki w pokoju, pokoje połączone drzwiami, ścianki tak cienkie że słychać było jak ktoś zęby myje za ścianą, pokoje stare, milioooooon schodów i chyba 13 wind, które cały czas się psuły. Na pewno drugi raz się tam nie wybiorę.