Mogan Princess & Beach Club

Wspaniały. Sieć hoteli zapewnia wysoki standard. W ciemno polecam tą miejscowość(w grudniu otwierają po renowacji drugi obiekt)

Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w hotelu Mogan Princess

Hotel ciekawie usytuowany. Wyżywienie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel i pokoje czyste. Plaża piaszczysta niedaleko hotel, piasek czarny wulkaniczny. Basen główny ogólnodostępny, przy którym odbywa się wiele animacji. Dla osób dorosłych lubiących spokój, oddzielny basen w innej lokalizacji tylko dla dorosłych. Wiele punktów gastronomicznych. Bardzo miła obsługa.

Pokój czyst i zadbany, o wystarczającej powierzchni dla dwojga. Mieliśmy pokój na przedostatnim pietrze, z którego rozpościerały się wspaniałe widoki na zatokę, plażę, miasteczko Peurto de Mogan oraz pobliskie hotele. Całe wyposażenie działające bez zarzutu i zadbane. Łazienka funkcjonalna z wanną i prysznicem. czysta i zadbana. Obsługa miła, grzeczna i pomocna. Posiłki różnorodne i smaczne. Serwis świetnie zorganizowany, w dużej części oparty na smoobsłudze - wystawiono ekspresy do kawy, dystrybutory ze wszelkimi napojami, piwem i winem. Ciekawostką było to, że samemu można było sobie nawet z automatu zrobić drinka. Oczywiście barmani i obsługa zawsze była na miejscu jeśli ktoś wolał być obsłużony. Spędziliśmy w nim bardzo udany tydzień. Polecam.

Hotel ok, choć swoje lata już ma. Jest czysto, obsługa miła, jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Jesteśmy zadowoleni za tą cenę. Jedynie organizator się nie popisał z transferem. Wyjazd z hotelu ponad 5 h przed planowanym lotem jest porażką. Na lotnisko zajechaliśmy w 35 minut, siedzieliśmy z dzieckiem na lotnisku 4,5 h, a później lot 5 h

Nazwa  Mogan Princess & Beach Club
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Mogan
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, bez paszportu

Dla dzieci: brodzik, animacje przy basenie i na plaży, miniklub (5-12 lat).

Na plaży funkcjonuje Polska szkoła nurkowania Delphinus działająca na plaży (odpłatna).

Doskonała lokalizacja: blisko urokliwego Puerto de Mogan (miasteczka zwanego Wenecja Wysp Kanaryjskich).

Położony na klifie, w najcieplejszej części wyspy, harmonijnie wkomponowany w skalny taras.

Wyświetlono 71 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Leszek

Zalety

Czysto, wspaniała obsługa, niepowtarzalne widoki

Wady

Hotel przed renowacją, ale w pobliżu otwierają drugi po renowacji

Jolanta

Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w hotelu Mogan Princess

Zalety

Piękne widoki, super obsługa, pyszne jedzenie, czystość.

Wady

Pokój jak na 3 osoby trochę za mały.

Paweł

Zalety

Wiele animacji. Bardzo miła obsługa.

Wady

Czasami nie działały windy - przegrzewały się.

Daniel

Zalety

Fajne, ciekawe animacje co wieczór w przygotowanej do tego dużej sali z barem pod recepcją. Hotel świetnie zlokalizowany na klifie z wieloma tarasami widokowymi z którego rozpościerały się wspaniałe widoki.

Wady

Oceniam go za całokształt wysoko mimo faktu, że szczerze mówiąc nadaje się już do remontu.

ZS

Pobyt - Marzec 2024

było extra , czysto , schludnie , piękne położenie , miła obsługa

Zalety

wyżywienie , widoczki , miła obsługa etc

Wady

windy , hotel wymaga odświeżenia

Pobyt - Marzec 2024

Hotel jest przepięknie położony. Wszystkie pokoje są z widokiem na ocean, więc można codziennie podziwiać zachód słońca z prywatnego balkonu. Jedzenie jest urozmaicone i godne polecenia - mnóstwo owoców, słodkości i to do każdego posiłku. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Zalety

Niesamowite położenie z widokiem na ocean oraz dobra kuchnia.

Wady

Hotel jest nadgryziony zębem czasu i jest to widoczne na każdym kroku, ale przynajmniej jest zadbany i czysty. Schody, schody, wszędzie schody...należy wziąć to pod uwagę, gdy nie lubimy chodzić, bądź mamy problemy zdrowotne.

Sara

Pobyt - Luty 2024

Hotel był bardzo fajny z pięknymi widokami na morze i góry bardzo miła obsługa i cowieczorne show niestety w porze obiadu i kolacji nie za duży wybór

Zalety

Piękne widoki, brak dużej ilości dzieci

Wady

Słabe jedzenie

Tomasz

Pobyt - Luty 2024

Wspaniale usytuowany hotel na klifie z przepięknym widokiem na ocean i zachody słońca .Przemila obsługa hotelu , zawsze pomocna nienatarczywa . Jedzenie przepyszne .Kucharze naprawdę się postarali . Mimo że plaża położona dalej od hotelu warto przejść się piechotką .Hotel zagwarantował dla gości bar na tej pięknej wulkanicznej plaży w ramach all inclusive .Polecam

mariola

Pobyt - Październik 2023

Obsługa bardzo bardzo uczynna. Widok fajny. Do miasteczka 0.5h est autobus z hotelu jednak tylko rano. powrót taxi. jedzenie różnorodne. generalnie fajnie.

Zalety

obsługa. czystość. widok.

Wady

mało miejsc przy basenie.

Daniel

Pobyt w hotelu 👌pokoje👍ogólnie 👏 Ładne widoki na zatokę.

Zalety

Widoki&basen mega ,jedzonko bardzo dobre i fajnie podane.Polecam.

Wady

Bloki hotelu ,dużo schodów oraz wind.

Daniel

Pobyt w hotelu udany,pokoje fajne i czyste,miła obsługa, jedzenie bardzo dobre.Polecam.

Zalety

Super widoki,fajny basen strefa relaksu.Blisko do plaży i innych miejscowości.Du

Wady

Dużo chodzenia po schodach i jeżdżenia windami.

Andrzej

Pobyt - Marzec 2023

Z całą pewnością największą zaletą tego hotelu są widoki. Pokoje ok , ale połączone są z sąsiednim pokojem drzwiami [ oczywiście zamkniętymi] Słychać wszystkie rozmowy. Ogólnie personel bardzo miły i pomocny. Jedzenie ok. Każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki dobre. Miło spędziliśmy tam czas . Nie brakowało też przykrych momentów ponieważ z pokoju zginęły mi słuchawki bezprzewodowe.

Zalety

zaletą tego hotelu są widoki, personel bardzo miły i pomocny , jedzenie ok , fajne baseny

Wady

kradzieże , brak wody butelkowanej w pokoju , wieczorami brak rozrywki

Luksi

Pobyt - Marzec 2023

Hotel zdecydowanie nie na 4*. Restauracja ok, recepcja ok, obsługa ok., widoki z hotelu ok, bar ok. Reszta poniżej przeciętnej. Np: klimatyzacja wywalała korki w pokoju, pokoje połączone drzwiami, ścianki tak cienkie że słychać było jak ktoś zęby myje za ścianą, pokoje stare, milioooooon schodów i chyba 13 wind, które cały czas się psuły. Na pewno drugi raz się tam nie wybiorę.

Karolina

Pobyt - Luty 2023

Hotel położony na klifie gdzie widok na ocean był przepiękny. Mieliśmy pokój w ostatnim budynku, na samej górze, dotarcie bez wind trochę graniczyło z cudem, na początku z dojściem byliśmy pogubieni. Ale widok z balkonu rekompensował wszystko. Jedzenie smaczne, każdy wybierze coś dla siebie. Drinki tez ok. Trochę rozczarowała nas plaża i dojście do niej. Wynajęliśmy samochód niedaleko plaży, było taniej niż w hotelu. Minusem był brak parkingu przed hotelem. Obsługa bardzo pomocna i miła. Proszę nie kierować się opiniami o pół godzinnym czekaniu na kawę. Kolejka była, ale zależy o której godzinie a czekanie trwało co najwyżej 5 minut. Na plaże jeździł bus codziennie rano, do miasteczka również. My korzystaliśmy akurat z samochodu, żeby nie być uzależnionym, ale sporo osób korzystało.

Zalety

Widok na ocean. Położenie.

Wady

Plaża. Trochę pokręcone dojście do pokoi. Brak parkingu.

Pobyt - Luty 2023

Hotel świetny, jedzenie wyśmienite, cudny taras z barem na ciepłe wieczory oraz cały słoneczny dzień z widokiem na ocean. Bardzo przyjemny basen z ciepłą wodą.

Zalety

Widoki z pokoi, które są codziennie sprzątane, na piękny ocean, zachody słońca nad nim. Obsługa miła i uśmiechnięta.

Wady

Plaża widoczna z hotelu ma czarny piasek i dojście na nią zajmuje około 20 min. ale przy szosie mało urokliwej. Są jednak częste darmowe autobusy spod hotelu. Na niedaleką piękną plażę z białym piaskiem jest jeden autobus spod hotelu rano a powrót bardzo wcześnie, bo około 12.30. Pozostają taksówki.

Oleh

Pobyt - Styczeń 2022

Ten hotel ma sporo niuansów. Brak plaży, parkingu, strefy fitness, jest stary. Aby dostać się na plażę, należy skorzystać z autobusu z hotelu, który kursuje kilka razy dziennie. jest problem z parkowaniem - na parkingu przy hotelu nie ma miejsca - zaparkuj samochód na ulicy i otrzymaj mandat w wysokości 80 euro. Numer byl na 5 piętrze. istnieje ryzyko, że winda nie będzie działać, wejdziesz po schodach. Bardzo cienkie ściany w pokoju słychać wszystko co robią sąsiedzi. Kolejki do 30 minut, aby nabrać kawę lub herbatę na śniadanie. Kawa tam to w ogóle porazka. Lokalizacja to jeszcze gorzej. Nie polecam bo sobie zepsujecie wakacje, weźcie coś bardziej kameralne.

Zalety

widok

Wady

Brak plaży, parkingu, strefy fitness, jest stary Kolejki do 30 minut, aby nabrać kawę lub herbatę na śniadanie Lokalizacja

Jaco

Pobyt - Styczeń 2022

Super hotel ,obsługa , położenie , czystość ,polecam!!!

Zalety

Położenie , czystość , posiłki , bary .

Sgnieszka

Pobyt - Grudzień 2022

Średniej klasy hotel z pięknymi widokami. Wymagałby remontu ale nie jest zaniedbany. Zachody słońca oszałamiające. Fajny basen, obsługa miła. Do plaży kawałek spacerkiem albo busem hotelowym .

Zalety

Piękne położenie. Jedzenie dobre. Szeroki wybór drinków AI.

Wady

Łóżka trochę niewygodne. Nie wszystkie windy działały.

julia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Listopad 2022

Skromny hotel z pięknymi widokami ze względu na swoją lokalizację. Ma mało atrakcji dla dzieci, więc jest idealny dla osób chcących odpocząć.

Zalety

- daleko od miasta, więc jest cisza i spokój - widoki

Wady

- mało atrakcji dla dzieci

Mogan Princess & Beach Club