Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Pobyt oceniam dobrze. Hotel 3 gwiazdkowy, któremu przydałoby się odświeżenie i zadbanie o otoczenia, a tak poza tym wszystko ok. Jedzenie dobre, wg mnie wielu znajdzie coś dla siebie, ja nie jem mięsa i głodna nie chodziłam. Pokoje codziennie sprzątane.
Blisko plaży
cudowny widok z dachu hotelu, idealne miejsce do opalania. Od razu jak wyjdziesz z hotelu to tętni życiem
Widok z dachu i centrum miasta
stary wystrój hotelu, ale zachowana czystość
Hotel miejski, polecam dla osób młodych szukających rozrywki. .położony w niedalekiej odlegości do płazy i centrum miasta. Dobry stosunek jakości dr ceny. Na dachu rewelacyjne miejsce do wypoczynku, jest basen, z zapierającym dech widokiem.
Hotel idealny dla osób, które nie mają wysokich oczekiwań, szukających obiektu w dobrej lokalizacji oraz czystym i schludnym miejscu. Widok z ostatniego piętra jest po prostu niesamowity!
Czysty, dobra lokalizacja, tani
Stary wystrój
Przyjemny typowo miejski hotel ze świetną lokalizacją. Położony w centrum miasta El Arenal. Około 200 m od plaży i portu. Wspaniały widok znad basenu położonego na dachu. Hotel polecany młodym parom.
Bardzo dobra lokalizacja. Basen na dachu z pięknym widokiem.
Hotel miejski, budżetowy, dla osób mało wymagających. Pokoje i części wspólne nie są najlepszej świeżości, ale w takiej fajnej lokalizacji ciężko by było i tak siedzieć cały czas w hotelu czy pokoju.Polecany raczej dla grup znajomych lub osób nastawionych na zwiedzanie. Centrum i plaża na wyciągnięcie ręki. Przepiękny widok z dachu, na którym jest tez mały basen. Widok naprawdę zapiera dech!
W tej cenie jest to super opcja. Wszedzie blisko, nie ma nudy. Basen i widok na dachu sztos :)
Hotel w centrum El Arsenal, blisko plaży, przed hotelem kursują regularnie autobusy do Palmy, które jadą około 20 minut. Niesamowity widok z 10 piętra na którym znajduję się basen.
Basen na 10 piętrze
Hotel schludny, w bardzo dobrej lokalizacji. W okolicy sklepy, bary, plaża i wszystko, czego potrzeba na wakacjach. Baseny oraz piękny widok z wyższych pięter.
lokalizacja
Idealny miejski hotel, polecam go szczególnie dla osób, którym nie zależy na luksusach w obiekcie. Basen na dachu robi robotę, że szok, a dodając do tego widoki na morze, PETARDA.
Widoki
Hotel w porządku. Nie zrobił na mnie wrażenia wow. Największą zaletą jest lokalizacja ponieważ hotel znajduje się bardzo blisko plaży, a dookoła jest dużo sklepów.
- lokalizacja (blisko centrum) - piękny widok z ostatniego piętra
Miejski, ekonomiczny hotel z pięknym widokiem na dachu! W hotelu są dwa baseny. Jeden na pierwszym pietrze, drugi mniejszy na dachu. To chyba najlepszy spot do opalania 😇. Niewątpliwie jego największym plusem jest lokalizacja. Dla miłośników rozrywkowych wakacji to strzał w dziesiątkę! 🌴
Lokalizacja w centrum. Piekny widok z dachu.
Przyjemny hotel typowo miejski ze świetną lokalizacją
Położenie, widoki z tarasu na ostatnim piętrze
Hotel dla osób mniej wymagających, którym zależy na dobrej lokalizacji. Hotel posiada dwa baseny z czego jeden znajduje się na dachu, dzięki czemu mamy niezapomniany widok. Dobry stosunek ceny do jakości
Pokoje jak na zdjęciach, jedzenie dobre ale monotonne, bardzo głośno w nocy
Obfite posiłki, blisko do plaży, blisko do komunikacji, obsługa w różnych językach
Zimna woda w basenach, głośna okolica, mrówki w pokoju, bardzo ubogi snack bar, wi fi bardzo drogi i ze słabym zasięgiem
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Do plaży jest bardzo blisko a także do różnych pubów i restauracji/sklepów. Obsługa hotelu jest bardzo miła, jedzenie smaczne i duży wybór różnych potraw, drinki pyszne, pokoje dość duże z telewizorem i balkonem. Hotel jest położony w dość głośnej okolicy (zresztą jak wszystkie w tej miejscowości) więc niektórym może to przeszkadzać gdyż nawet w nocy coś się dzieje na zewnątrz. Jest tu bardzo dużo Niemców, szczególnie tych młodych i pijanych:D ale potrafią się zachować i są nieszkodliwi:) ogólnie wakacje 10/10 :) Polecam hotel
Hotel jest położony bardzo blisko plaży i promenady. Obsługa hotelu bardzo miła, pokoje dość duże z balkonem i telewizorem. Nie mogę narzekać ponieważ jestem bardzo zadowolona.
Nie jest to wina hotelu ale jest to głośna okolica. Cały czas coś się dzieje dlatego, że jest tu dużo turystów,którzy lubią się zabawić.
Hotel nastawiony głownie na seniorów z Niemiec i Wielkiej Brytanii, wszystkie posiłki również nastawione pod nich. Hotel położony blisko plaży, aczkolwiek widok na morze w większości zasłaniają pobliskie budynki. W otoczeniu hotelu dużo barów, restauracji, clubów i sklepów. Bezpośrednio przy hotelu przystanek autobusowy. Na terenie hotelu znajdują się dwa nieduże baseny. Brak udogodnień i atrakcji dla dzieci. Urozmaicone posiłki z dużym wyborem - bogate All Inclusive. W hotelu codzienne, wieczorne animacje. Hotel raczej dla ludzi, którzy chcą poimprezować bądź zwiedzać wyspę - wieczorami bardzo głośno!
przy plaży, urozmaicone posiłki, dużo barów i restauracji w okolicy, przystanek autobusowy bezpośrednio przy hotelu, blisko lotniska
głośno, dużo starszych Niemców, źle działające windy
Świetny hotel na Majorce, a byłam już w 4, ten zdecydowanie jest najlepszy. Przede wszystkim ma świetne All inclusive ? jedzenie bardzo różnorodne, naprawdę jest z czego wybierać, żadnego dnia nie było nic powtorzonego. I super drinki, nawet whisky było oryginalne. Obsługę oceniam na 5 z plusem. Barmani bardzo towarzyscy. Super polecam
all inclusive
Hotel miejski, bardzo fajnie położony. Do promenady dwa kroki - pełno knajpek i sklepów. Polecam nastawionym na nocne życie, raczej nie dla rodzin z dziećmi. W nocy bywa głośno.
super położenie w centrum, jedzenie
czasami zbyt głośno