Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Pokój nr 6 to porażka. Klitka bez okna. Aby było widno to trzeba drzwi otwierać, gdzie inni lokatorzy vjidza i widzą cały pokój. Zero prywatnisci. Albo siedzieć cały czas oczy włączonym świetle. Klina za dodatkową opłatą vo w takim pokoju, vez okien I orzewiewu jest żenujace
Nic
Pokój 6. Okropny
Willa czysta ,pokoje z aneksem kuchennym,balkonem ,klimatyzacją.Gospodyni miła ,pomocna. Gorąco polecam .
Czysto i ładne pokoje
Podejście z morza pod górę.
Wygodne pokoje z aneksem kuchennym łazienką i dużym balkonem. Czysto, czułem się komfortowo. Do linii brzegu trochę pod górkę i w upadłe podejście męczące. Pobyt bardzo udany, byłem w tej willi już trzeci raz.
Osobne wejście do korytarza, duży balkon, spokój. Blisko do stołówki i biura.
Gospodyni nie "zagląda" do pokoi, i nie uzupełnia wyczerpanych środków nie wymienia ręczników.
Pobyt oceniam na bardzo udany. Czysty pokój z aneksem kuchennym, łazienką i dużym balkonem zapewnia wszelkie wygody.
Swobodne, osobne wejścia umożliwiają wyjście bardzo wcześnie i późne powroty bez przeszkadzania innym wczasowiczom. Lokalizacja w cichej części miasta.
Wada a może zaleta to powroty pod górkę z plaży, czy centrum.
Jestem bardzo zadowolona z pobytu, nie spodziewałam się tak dobrych warunków za tak niską cenę. Jedynym mankamentem jest dodatkowo płatna klimatyzacja (pilot) ale to norma w tego typu obiektach w Chorwacji. Właścicielka obiektu miła i pomocna, w dniu wyjazdu udostępnia pokój z łazienką, w której można się wykąpać. Makarska to idealne miejsce na wyjazd z dziećmi, dużo atrakcji, straganów, restauracji i knajpek, jeśli ktoś szuka spokojnego miejsca do wypoczynku to nie tutaj.
Hotel nowy i czysty. Pokój dwuosobowy z aneksem, niezbyt duży ale nam wystarczał, na tarasie stół z dwoma krzesłami, czysta i schludna łazienka.
Strome podejście, dla starszych osób na pewno bardzo wymagające zwłaszcza w upale.