Mix Colombo (ex. Catalonia)

Jeśli ktoś planuje tylko spać i coś zjeść, bez dodatkowych atrakcji, to bardzo polecam!!!!

Hotel bardzo budżetowy, brudna stara winda, wszystko obdrapane, tylko Panie sprzątające bardzo się starają sprzątają pokoje codziennie .dla dzieci niema nic, średnia wieku 60+. Hotel zasługuje na 1 gwiazdkę, do 3* jak jest w opisie to bardzo daleko.

Hotel w sumie fajny Przy samej plaży Pokój też ok na 7 piętrze z widokiem na morze słoneczny

REWELACJA. Bardzo polecam. Czystość, jedzenie, obsługa na 6

Przyjemny hotel, bardzo blisko plaży, miła obsługa również w barze. Smaczne i ciekawe obiady oraz kolacje.

Nazwa  Mix Colombo (ex. Catalonia)
Miejsce  Hiszpania / Majorka / S'Illot
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, rowery, golf, parking

Tylko 20 m do publicznej, piaszczystej plaży.

Atrakcyjne położenie: ok. 1,5 km od centrum Sa Coma.

Rozrywka: wieczorne animacje (3 lub 4 razy w tygodniu).

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

4.2

Wyświetlono 85 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Jedzenie, lokalizacja. Serwis sprzątający.

Wady

Mi nie przeszkadzały

3.3
Julia

Zalety

Położenie hotelu, widok z restauracji.

Wady

Jedzenie okropne, monotonnej śniadanie , biegające po bułkach karaluchy które zostały zgłoszone na recepcji, Pani z recepcji powiedziała że faktycznie widzi że biega po blacie karaluch , ale co może zrobić przecież restauracji nie zamknie .... Okropne muchy pływają w "niby zupie". Szklanki brudne że aż strach dotknąć. Nie polecam .

Dorota

Zalety

Bardzo smaczne jedzenie

Wady

Rozwodnione soki A po awarii rury z zimną wodą na 3 piętrze Spadł sufit przy recepcji I hotel jest do generalnego remontu

DOROTA

REWELACJA. Bardzo polecam. Czystość, jedzenie, obsługa na 6

Zalety

wszystko super ale proszę pamiętać, że jest sporo schodów, gdyż hotel jest na klifie

Łukasz

Zalety

Bliżej plaży już się nie da, piękny widok z restauracji.

Wady

Monotonne śniadania. Głośna winda gdy ma się pokój w okolicy.

Hotel widać że stara się o następne gwiazdki. Obsługa bardzo pomocna i miła. Bardzo blisko do plaży co jest atutem. Pokoje czyste i na bieżąco sprzątane. Nam udało się mieć pokój z widokiem na morze. Śniadania tylko monotonne, a obiady i kolacje codziennie coś innego. Imprezy karaoke też są co nie było w opisie hotelu duży plus.

Zalety

Przede wszystkim spokoju i dużą pomoc obsługi. Blisko do morza

Wady

Śniadania są monotonne

Paulina

Hotel oceniam naprawdę dobrze pomimo tego, że na początku dostaliśmy pokój z widokiem na mur. Na szczęście udało nam się przenieść do lepszego, hotel ustosunkował się pozytywnie do naszej prośby.

Zalety

- bliskość plaży - atrakcyjna okolica - szybka i miła obsługa - czystość - dobre jedzenie - duże pokoje i duże łazienki

Wady

- mało atrakcji dla dzieci - ubogi all inclusive w ciągu dnia - mało animacji wieczornych

3.9

Pobyt oceniam przeciętnie. Dobrze że pogoda dopisywała - to dużo byłyśmy poza hotelem- dobrze bo w nim za bardzo nie ma atrakcji… dużym plusem jest obsługa - mili, uśmiechnięci.

Zalety

Obsługa hotelowa

Wady

Już na wejściu dostaliśmy pokój - norę - z małym oknem i śmierdzący papierosami- pan w recepcji, na hasło że zapłaciłam za pokój z balkonem, powiedział że pierwszą noc mamy tam spać - a nowy dostaniemy w kolejnej dobie… także pokoj był niedostosowany dla dzieci- brudny z grzybem w łazience… jedzenie okropne, na śniadaniach brak warzyw, dziecko które jest wege czasem nie miało co zjeść…

Artur

Nie jestem wymagajacy, dla mnie hotel jak na trzy gwiazdki jest wystarczająco dobry na odpoczynek. Jedyny minus to głośna winda i trochę mały basen.

Zalety

Zaletą jest odległość od morza, jedzenie bardzo dobre i miłe widoki

Wady

Głośna winda

4.7

Hotel czysty. Obsługa miła. Niestety dwa pierwsze dni otrzymaliśmy pokój z widokiem na klatkę z oknem, którego nie można było otworzyć. Oprócz dyskomfortu spowodowanego brakiem świeżego powietrza było to po prostu niebezpieczne np.podczas pożaru. Taka taktyka dawaniach marnych pokoi na min 2 dni była normalna i jeśli nie wszyscy to bardzo duża część gości była tak potraktiwana W momencie zanekdiwania się w hotelu otrzymywało się kartkę do.podpisu , że zgadzamy się.na wymianę pokoju po dwóch dniach na lepszy. Człowiek po kilku godz podróży podpisuje to zdając sobie sprawę, że nie.moze mieć potem żadnych pretensji. Dodatkowo choć zamiana pokoju wynika z winy hotelu to w.jej dniu należy opuścić gorszy pokój do godz 12 a nowy otrzymuje się dopiero o 14 choć w praktyce niekoniecznie bo nasz nie był gotowy nawet o 15. W tym czasie jest się pozbawionym pokoju. Jedzenie monotonne codziennie to samo. Ilość leżaków przy basenie 11 sztuk.

blu3

Obsługa się stara, wszyscy uśmiechnięci i raczej przyjaźni. Pan na recepcji po przyjeździe o 23 otworzył nam jadalnie, mogliśmy zjeść normalny posiłek (gdzie w innych hotelach spotykaliśmy się wyłącznie z suchym prowiantem), był bardzo kontaktowy przez cały wyjazd, pani która bywała rano wydawała się opryskliwa i niezbyt przypadła nam do gustu. Na początek (2noce i 1 dzień)dostaliśmy tragiczny pokój z widokiem z balkonu na ściany(ciemny, przytłaczający, mały) powinny być wykluczone z użytkowania ale widać nie tylko z nami taka zagrywka, po zmianie pokój do zaakceptowania , widok boczny na morze. Okolica bardzo ładna. Jedzenie powtarzające się, ale nie ma co wymyślać, nie jesteśmy wymagający, każdy powinien znajsc coś co zje, nie zgadzam z opiniami że podawane zimne, często brakowało kawy w automatach, i nie raz zdarzały się spore kolejki do jadalni. Obsługa ok, pan od drinków czy państwo sprzątający w jadalni na prawdę fajni. Przynosili wino czy piwo gdy była potrzeba. Zawsze uśmiechnięci. W pokojach raczej czysto, sprzątane na codzien. Sfera basenowa nie duża, ale też niezbyt oblegana. Na duży minus brak posiłków między śniadaniem/obiadem. Snack bar z kanapkami czy jakimiś klopsikami to śmiech na sali w wersji all inclusive a przekąski typu ciasto do tej pory nie wiem gdzie się znajdują 😉 na plus że dziecko mogło wynieść owoce, babeczki po śniadaniu czy obiedzie w innym wypadku trzeba było by kupować jedzenie w sklepie. Średnia wieku w hotelu +50 ale za to spokojnie. Prócz tego i tych bardzo dramatycznych pokoi które powinny być wykluczone, hotel jak na 3 gwiazdki można polecić. Okolica piękna

Zalety

Okolica Obsługa Przyzwoite jedzenie

Wady

Pokoje z widokiem na nic które nie powinny być w ogóle przeznaczone dla gości nawet na dwie noce. Kolejki do śniadania/obiadu Brak przekąsek między śniadaniami/obiadami/kolacjami w wersji all in

Konstantinos

Byliśmy w grupie czterech osób, pobyt oceniamy dość dobrze z wyjątkiem obsługi w restauracji. Poziom chamstwa i arogancji obsługi był niespotykany, dlatego nigdy więcej do tego hotelu nie pojedziemy i nikomu nie polecimy.

Zalety

Dobra lokalizacja przy plaży, blisko sklepy kawiarnie i restauracje, duże wygodne pokoje z dużym balkonem, ''sprzątane" codziennie, bardzo miła, fachowa i pomocna obsługa w recepcji.

Wady

Brak lodówki w pokoju, beznadziejna wręcz chamska obsługa w restauracji, która psuje pobyt w tym hotelu wczasowiczom, mały basen przyhotelowy z kilkunastoma leżakami zdecydowanie za mało dla wielu chętnych.

Leszek

Jeśli na wakacje to tylko z WAKACJE.PL. To już kolejna przygoda, którą zapewnił naszej rodzinie serwis. Hotel zgodny z opisem, nie rozczarowuje, za to położenie hotelu zaczarowuje, od wyjścia do wejścia na piękną piaszczystą plażę jest może 8 metrów. Serwis hotelowy właściwy, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne, urozmaicone, dużo lokalnych smaków. Obsługa hotelowa wspaniała, miła, pomocna. Kategoria 3* jak najbardziej zasłużona. A wakacje.pl jak zwykle PERFFECTO.

Zalety

Położenie, miła obsługa.

Wady

Wielkość basenu.

Karol

Pobyt - Maj 2024

Hotel bardzo nam się podobał, zwłaszcza widok na piękną plażę podczas jedzenia posiłków, jedyne co się można przyczepić to stare łazienki ale to szczegół do tej pięknej okolicy.

Zalety

Zaletą hotelu bez wątpienia jest piękny widok z restauracji na plaże i morze.

Wady

Stare łazienki wymagają remontu, odnowienia.

Pobyt - Październik 2023

bardzo dobra lokolizajca, przy samej, bardzo fajnej plaży, hotel czysty jednak czuć bardzo intensywny zapach stęchlizny, bardzo cienkie ściany, słychać było winde i sąsiadów, bardzo miła obsługa bardzo dobre jedzenie, najlepsze były lunche, sniadania monotone ale za ta cenę jedzenie naprawdę super

Zalety

lokalizacja przy fajnej plaży, smaczne jedzenie, miła obsługa

Wady

zapach stechlizny, hałas-żeby byc fair, nie prosilismy o zmianę pokoju, moze w innym byłoby lepiej

Sławek

Pobyt - Październik 2023

Hotel usytuowany w dobrej lokalizacji 20 m do morza obok kawiarnie restauracje główny deptak Pokoje za dopłata z balkonem widok z boku na morze tańsze widok na zabudowania

Zalety

Dobre jedzenie miła obsluga

Wady

———

Alex

Pobyt - Październik 2023

Nie polecam. Za malo pracowników . Obsługa miła ale wolna. Może dlatego ze wciążz pracuja Ci sami ludzie . Naprawdę nie wiem kiedy maja czas na odpoczynek 😳Jedzenie wciąż te same, bez rewelacji. Lepiej iść zjesc na miasto . Jedynie na plus lokalizacja - przepiękna plaża przy hotelu . Radzę skorzystać, bo basen hotel zapewnia minimalny . Dla rodzin z dziećmi nie polecam - zero atrakcji. 3 razy w tygodniu jakiś występ , resztę dni nic się nie dzieje . Jeżeli chodzi o czystość nie można narzekać , bo zarówno hotel czy ogólnie miasteczko jest bardzo czyste. Przy wymeldowaniu brak możliwości wzięcia prysznica jeżeli masz późniejszy lot, chyba ze extra zapłacisz. Ogólnie można znaleźć inny hotel w innym miejscu Majorki np. Calla’Dor i spędzić naprawdę cudowne wakacje.

Zalety

Czystość i lokalizacja przy plazy

Wady

Jedzenie , dodatkowe opłaty , mały basen, brak atrakcji i zabaw dla dzieci. Dla dorosłych tez mało rozrywki .

3.6

Jedyna pozytywna rzeczą w tym hotelu to jego lokalizacja przy plaży. Zaczyna się od windy. Hotel ma 7 pięter i jedną ciasną windę. Kto młody i o siłach śmigał po schodach zamiast czekać na nią w nieskończoność. Dzień zaczynałam od kawy w pobliskiej kawiarence bo ta w hotelowej restauracji to porażka. Śniadania można przeżyć ale ciasnota jak na tyle pokoi. Obiadokolacje.... 🤮. Nie do przyjęcia codzienny brak wody w godzinach od 9 do 10 30. W całym hotelu. W cenie tego hotelu można naprawdę znaleźć cos dużo lepszego.

Marlena

Nie polecam! Hotel jak za czasów PRL.w pokoju nieprzyjemna won stęchlizny.Nasz pokój był obok windy bardzo starej.Nie dało się spać. Hałas. Nocne libacje. Niewygodne łóżka,mające po 30 lat. Brak suszarki i mydła to w obecnych czasach nie do pomyślenia. Zdarzało sie ze za razu brudne ręczniki nie pozostawiając ani jednego czystego. Do jedzenia nie mam zastrzeżeń. Gorzej z przekąskami w snack barze. Plaża blisko hotelu ale woda brudna,wiec chodziliśmy na plaże trochę dalej. Dodatkowo płatny internet ! Po 6euro za 1 dzień na osobę!

Zalety

Jedzenie ok

Wady

Wady to co wspomniałam powyżej.

Urlopowicze

Zgadzam się z opinią innych, że jest za mało miejsca w jadalni. Szkoda, że parter jest zamknięty. Czasami zdarzają się kolejki, ale nie są bardzo długie. Jedzenie jest wporządku. Szczerze mówiąc bałam się tego najbardziej czytając opinie .... ale wcale nie jest źle. Nie ma zbyt wiele opcji do wyboru, ale jest całkiem dobre. Przekąski w barze są okej. Plaża niestety jest brudna, ale jest wiele innych do wyboru całkiem niedaleko. Obsługa na medal. Wszyscy mili, nikt nie robi z niczym problemu. Czy wrócę? Nie wiem, ale za te pieniądze (w moim przypadku udała się fajna kwota) polecam.

Zalety

Obsługa, lokalizacja, pokój.

Wady

Za mało miejsca na stołówce. Brak smacznej KAWY. Kolejki.

Mix Colombo (ex. Catalonia)