Bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Dla dzieci: miniklub, minidisco, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, 2 baseny ze słoną wodą, basen ze słodką wodą.
Tylko ok. 12 km do Heraklionu (przystanek autobusowy przy hotelu).
Świetne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi.
Super hotel, bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Polecam głównie dla rodzin z dziećmi.
Piękna plaża,
Hotel cudny, obsługa bardzo miła, jedzenie smaczne/ polecam
Wspaniały hotel ładnie położony o niskiej zabudowie z wieloma basenami, miłą obsługą , bardzo ładną infrastrukturą i aranżacją zieleni i alejek. Z wygodną piaszczystą plażą oraz płytkim brzegiem morskim.
Niska zabudowa, wygodne pokoje , sala restauracyjna w budynku oraz na tarasie. Codziennie wieczory przy muzyce.
Brak wad. Jedyna niedogodność to brak samodzielnego wyboru napojów podczas posiłków ( każdy rodzaj napoju kawa, herbata, sok, woda, wino itp) przynosi obsługa na zamówienie - sytuacja mało wygodna.
Hotel rewelacja, nie mamy żadnych zastrzeżeń. Polecamy
Ładnie położony, piękne pokoje, dobre jedzenie, blisko plaża
Hotel zbyt blisko lotniska, od rana do późnych godzin nocnych co kilka minut samolot schodzi do lądowania centralnie nad hotelową plażą, huk jest bardzo duży i powoduje dyskomfort. Nie było zapowiadanych wieczorów tematycznych. Jedzenie średnie, szału nie ma. Brak siłowni. Jest tylko na zewnątrz wydzielone miejsce do ćwiczeń (co w upale jest średnie). Często duże fale uniemożliwiające pływanie z dziećmi, tylko ewentualne zabawy na brzegu.
fajne łóżka na plaży
huk samolotów nad hotelową plażą podchodzących do lądowania w Heraklionie, brak siłowni
Bardzo fajny hotel, bardzo dobre jedzenie miła obsługa serce ❤
Wspaniała lokalizacja, baseny przy pokojach rodzinnych
Nie ma wad
Wysokiej klasy hotel, bardzo czysty, przepiękna roślinność, pyszne jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie.
Czysto, pyszne jedzenie, piękna infrastruktura, przemiła obsługa.
Nie ma
Hotel przepięknie sytuowany, wnętrza w przemyślanym nowoczesnym stylu, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, prywatna plaża, czego chcieć więcej? Polecam serdecznie!
Wystrój pokoi, prywatna plaża z leżakami w cenie, doskonałe jedzenie, przemiła, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa, czystość, nowoczesny styl hotelu
Mitsis skradł nasze serca 2 lata temu przebywając na Kos w Blue Domes. Teraz wybraliśmy Rinela na Krecie i nie zawiedlismy się. Hotel jest fantastyczny, piękna piaszczysta plaża, pokoje bardzo ładne no i oczywiście świetna obsługa. Jedzenie jest różnorodne i każdy znajdzie cos dla siebie lecz przedewszystkim jest bardzo smaczne. W hotelu znajdziemy także wypożyczalnie aut.
Klimat, jakość obsługi, piękna plaża, jedzenie, czystość, infrastruktura hotelu robi wrażenie
HOTEL NA NAJWYZSZYM POZIOMIE ,ZASKOCZYL NAS POD KAZDYM WZGLEDEM----OCENA HOTELU NA 5PLUS .NIC WIECEJ NIE MOGE DODAC,POZA TYM ZE BEDE W GRECJI KORZYSTAC Z SICI ,,,,,MITSIS,,,,,,
TOTALNIE WSZYSTKOO||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZADNYCH WAD ,AZ DO NIE UWIERZENIA||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hotel rewelacyjny, pięknie położony, widoki jak w raju. Bardzo czysto, jedzenie przepyszne, obsługa na bardzo wysokim poziomie. Alkohol czego dusza zapragnie Pokoje śliczne, czyste, dostęp do platformy Netflix. Barek w pokoju uzupełniany każdego dnia Przy samej plaży bar, przekąski… Na terenie hotelu kilka barów, punktów z przekąskami. Dotykową zaletą są restauracje dostępne na terenie hotelu: włoska, grecka, sushi, azjatycka. W restauracj głównej jedzenie dostępne całą dobę z małymi przerwami . Hotel mega czysty i bardzo zadbany Obsługa latająca na wysokości lamperii. Czuliśmy się dopieszczeni z każdej możliwej strony.
Nowoczesność, położenie, czystość, przepyszne jedzenie, infastruktura, świetna obsługa
Wad brak
Świetny hotel, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie bardzo dobre, szeroki wybór drinkow. Dużo różnorodnych animacji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Dużą zaletą hotelu jest piaszczysta plaża. Polecam serdecznie, zwłaszcza na urlop z dziećmi.
Pokój o prostym, funkcjonalnym urządzeniu. Okolica spokojna, urzekała pięknymi widokami.
Wysoki poziom obsługi i poczucie, że jesteśmy gościem wyjątkowym.
Nie było niczego, co wskazałabym na wadę.
Ogólnie pozytywne wrażenia, czysto, jedzenie dobre. Niestety nieprzystosowany do deszczu, brak odwodnienia, rynien itp.
Fajna obsługa, czyste pokoje, dobre nietypowe drinki, Blisko piaszczysta plaża, obok grill, pizza i bar.
Nieprzygotowany na opady deszczu. Przeciwko dach, woda lała się po ścianach, główny taras zamienił się w basen.
Jednym słowem genialny! Hotel przepiękny, pyszne i różnorodne jedzenie oraz drinki. Plaża czysta, sporo leżaków wiec nie ma problemu nawet jeśli przyjdzie się w połowie dnia. Na każdym kroku mamy bary z jedzeniem i piciem. Każdego wieczoru atrakcje. Bardzo polecam!
Genialna obsługa hotelowa! Każdy uśmiechnięty i pomocny
Cienkie ściany w pokojach ale kto spędza w nich dużo czasu na wakacjach ;)
Pobyt 31-07-2022 do 07-08-2022. Hotel rewelacyjny, raczej dla rodzin z dziećmi, co prawda prawie codziennie jest muzyka na żywo ale jeśli ktoś oczekuje rozrywek wieczornych dla dorosłych to nie ten obiekt. Ma to ten plus że jest ogólnie cicho wieczorami i można wypocząć. Bliskość lotniska sprawia że co ok. 15 minut przelatują samoloty nad hotelem ale szybko można przywyknąć. Hotel czysty, obsługa bardzo miła, codzienne sprzątanie pokoi i uzupełnianie barku i kosmetyków w łazience. Jedzenie urozmaicone,my jesteśmy weganami i można znaleźć coś także dla siebie. Restauracje tematyczne - trzeba rezerwować od razu po zameldowaniu się online lub łapać "managera" restauracji (choć mocno nieuchwytny). Niestety ludzie bukują online a potem nie przychodzą - nam udało się dostać tylko do jednej i większość stolików była wolna cały wieczór... W sezonie sporo ludzi ale nie ma wrażenia tłumów, głównie turyści z Niemiec, GB, Francja i Skandynawia - Polaków może 5-10%, można poznać od razu po przesadnym epatowaniu na ubraniu markami od skarpet po czapkę :) Napoje przyzwoite, oczywiście zawsze mnóstwo lodu co u mnie skończyło się zapaleniem gardła. Polecam drink Mango Sour na plaży - rewelacja. Plaża piaszczysta, woda ciepła, super fale - kilka dni sporo wiało. Przy basenie rano nie ma szans na leżak ale przed i po porze obiadowej bez problemu można coś znaleźć, na plaży nie ma z tym problemu więc dziwi mnie trochę narzekanie - hotel ma ponad 400 pokoi więc aby każdy miał leżak to basen musiałby mieć rozmiar całego obiektu. W miasteczku mnóstwo sklepów z pamiątkami, apteki, supermarket więc można się zaopatrzyć w pamiątki bez potrzeby zakupów w Heraklionie. Warto udać się do oceanarium - spacerem przy plaży około 30 minut. Generalnie nie jest przesadnie gorąco, wieje dość mocno szczególnie popołudniami od morza więc nie ma duchoty. Polecam!
Dobre jedzenie, napoje, miła obsługa, cisza, blisko do lotniska, Heraklionu i Knossos.
Drobne wady - restauracje a'la carte powinny być lepiej dopracowane gdyż ciężko się zapisać - a warto jedzenie bardzo dobre. Kort tenisowy widział już lepsze dni :)
Polecam wszystkim którzy chcą wypocząć i czuć się jak w raju
Bardzo dobre jedzenie Bardzo miła obsługa czystość hotelu na wysokim poziomie a obsługa idealna czułem się jak VIP gorąco polecam hotel na Bardzo wysokim poziomie ????????????
Jedynie na plaży pani wydająca szaszłyki pracowała tam jak za karę była nie przyjemna
Gorąco polecam jedzenie jakie sobie wymarzysz wszystko w jednym miejscu obsługa bardzo przyjemna i pomocna na plaży piwko pizza z pieca (pani wydajaca ta pizze mega przyjazna)szaszłyki wszystko co dusza zapragnie
Wszystko na wysokim poziomie barek w pokoju co dwa dni uzupełniany w piwo napoje i wino
Brak w sobotę imprez takich integracyjnych ????????
BYLISMY W TYM HOTELU Z MEZEM I DWOJGIEM DZIECI 6 I 12 LAT ORAZ INNYMI ZAPRZYJAZNIONYMI RODZINAMI
UWAZAM ZE HOTEL ODPOWIADA 4* za wyjatkiem pokoi 3* samoloty były dla nas atrakcja plaza piaszczysta
urlop udany
pozdrawiam
Wrażenia z pobytu w tym hotelu są jak najbardziej pozytywne. Coprawda większość czasu spędzałem poza hotelem niemniej standart i poziom obsługi były na wysokim poziomie. Zakwaterowanie w budynkach z holem wewnątrz obniża komfort snu, do późna w nocy i wcześnie rano słychać przechodzących ludzi i to był jedyny mankament pobytu w hotelu. Zresztą dotyczyło to tylko Rosjan i Anglików, przedstawiciele innych nacji potrafią cicho zamknąć drzwi i przejść przez korytarz nie informując innych o tym. Posiłki, obsługa i czystość na bardzo wysokim poziomie, w hotelu można wynająć samochód (tanio i wygodnie), zrobić zakupy, wymienić kasę itp. Basen skromny-nie korzystałem, plaża jak najbardziej godna polecenia, czysta, piaseczek, bardzo łagodny spadek no i ciepła woda w morzu mimo początku maja. Z hotelu jest wszędzie blisko, można spokojnie poruszać się autobusem-przystanek jest 50m od hotelu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z pobytu na Krecie (7 dni zwiedzania i 7 plażowania spacerowanie po okolicy)