Bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe: kort tenisowy, piłka wodna, minifutbol, windsurfing.
Dla dzieci: miniklub, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw.
Hotel położony przy piaszczysto-żwirowej plaży,
Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w okolicy Hersonissos.
Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Jedzenie dobre i różnorodne. Hotel położony na rozległym terenie, każdy znajdzie coś dla siebie.
czyste, stylowe, zadbane pokoje, mini bar uzupełniany codziennie, pomimo dużej ilości gości zawsze można znaleźć wolne leżaki nawet dla 4 osobowej rodziny. codzienne animacje dla dorosłych i dla dzieci.
super, spełnił oczekiwania w 100% wszystko pozytywnie niema słabych stron
Hotel godny polecenia, obsługa przemiła i zawsze pomocna, drinki donoszone przez kelnerów przy samym basenie, zamawiamy, wszystko jest wpisywane w system w aplikacji w telefonie i za chwilę mamy swój drink, nie ma pomyłek. czysto,pokoje sprzątane dwa razy dziennie, jedzenie dobre., urozmaicone,
standard, czystość, obsługa, jedzenie, wieczorne show,
plaża kamienista, trudny dostęp do morza, położenie hotelu- najbliższa miejscowość ok 2-3 km, drogi wokół wąskie i bez pobocza, nie ma chodnika, praktycznie nie ma możliwości pójścia gdziekolwiek pieszo.
Wybierając hotel kierowałem się w dużej mierze opiniami na jego temat, niestety opinie zamieszczone na portalu okazały się przesadzone. Hotel okazał się nie tak dobry jak się spodziewałem, miał swoje plusy, ale rowniez swoje minusy. Z pewnością odbiega standardem od 5 gwiazdkowych hoteli w których byłem.
-jedzenie zdecydowanie na plus, jak ktoś lubi mięso to jest go tutaj dużo i jest różnorodne. Dobre lody oraz naleśniki w basenowym barze, dobre drinki. -obsluga hotelu ok, pomocni, kontaktowi ale nie nachalni -ciekawe wieczorne animacje dla dzieci + miniklub -baseny w różnej lokalizacji -hotel ładny ale lata świetności to raczej ma już za sobą
-sprzatanie pokoju bardzo słabe. -w miejscowości w której znajduje się hotel nie ma dosłownie nic. -łazienkom przydałoby się odświeżenie. -dostawka do pokoju dla dziecka tragicznej jakości nie dało się na tym spac -plaza niedostosowana do kąpieli, skały, śmieci. Nawet w butach był problem z wejściem. -jeśli komuś trafi się pokój przy restauracji, polecam czym prędzej go zmienić. Nocne sprzatanie uniemożliwia spokojny sen. -rezerwacja leżaków od godziny 6... na basenie po 10 brak wolnych leżaków
Bardzo fantastyczny hotel, w dobrym miejscu i okolicy.
Położony blisko plaży w cichym i urokliwym miejscu.
Wspaniałe miejsce na odpoczynek - począwszy od lokalizacji nad brzegiem morza, poprzez sam rozmiar kompleksu i ilość atrakcji, na wybitnej obsłudze skończywszy. Hotel zdecydowanie godny polecenia i wart wydanych pieniędzy, program all inclusive zawiera wszystkie udogodnienia, o jakich człowiek może zamarzyć.
1. Wyżywienie- czy to w restauracji a la carte, czy to w naleśnikarni i lodziarni, czy to w restauracji głównej - świeżość produktów i sposób ich przyrządzenia jest na bardzo dobrym poziomie; 2. Obsługa- pomimo dużego zmęczenia widać wkładane w pracę serce, zawsze uśmiechnięci i ułatwiający życie; 3. Lokalizacja- hotel położony nad brzegiem morza, plaża co prawda kamienista/zejście do morza nie jest łatwe i przyjemne, natomiast widok i dostępność basenów rekompensuje ten mały minus z nawiązką.
Ciężko wskazać jakąś wadę.
Pobyt z 9-miesięcznym dzieckiem bardzo polecam, hotel spełnił nasze czekiwania w 120%, rada dla podrużujących restauracja główna oferuje baby menu - zblendowane zupki dla najmłądszych, nie trzeba zabierać "słoiczków" w bagażu dla dziecka. Bardzo polecam, pod każdym aspektem hotel spełni Państwa oczekiwania, trudno jest się do czegoś czepiać. Buty ochronne do wody przydadzą się, na wejścia do wody z przyhotelowej plaży. Wypożyczalnia samochodów za tetatrem przy plaży, rodzinna firma, uczciwa obsługa, normalne ceny dla tych co chcą zobaczyć coś więcej niż tylko plaża hotelowa i atrakcje w hotelu.
Same zalety. Dużo basenów, blisko plaża.
Hotel na bardzo wysokim poziomie, obsługa bardzo pomocna.
Bardzo przyjemny teren hotelowy, można pospacerować. Restauracja duża, nie ma problemu ze stolikami, obsługa w restauracji jak i w barach na najwyższym poziomie.
W hotelu podobało mi się wszystko. Ale miejsce w którym jest hotel totalne zadupie.
Hotel piekny o wysokim standarcie wszysko zorganizowane i przemyślane
Hotele sieci Mitsis zawsze wszystko na najwyższym poziomie
Hotel wspaniały pod każdym względem Pokoje super codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki
Wszystko na miejscu codziennie atrakcje dla gości i dzieci przebywających w hotelu
Można się przyczepić do plaży gdyż jest kamienista i ze skałkami bez butów ochronnych ciężko ,także położenie hotelu na uboczu do miasteczka trochę daleko no i Pan starszy który wypożycza auta w hotelu do zwolnienia natychmiast lepiej wypożyczyć auto w wypożyczalni przy plaży miła obsługa i te same auta tańsze o 30%
Śliczny hotel z super basenami i bardzo dobrym jedzeniem. Obsługa na najwyższym poziomie.
Fantastyczne baseny i bardzo dobre jedzenie.
Super udany wyjazd z rodziną. Hotel bardzo fajny, baseny rewelacyjne.
Super baseny i rewelacyjna obsługa.
Hotel wspaniały, obsługa zawsze pomocna, uśmiechnięta, pokoje czyste, codziennie czyste ręczniki. W łazience małe szampony, odżywki do włosów, balsam do ciała, mydło i jeszcze wiele innych akcesoriów
Blisko plaży, na plaży można zjeść kebaba i jeszcze wiele innych rzeczy, wodę w butelkach w lodówce, gdzie samemu można wziąć. Panowie wspaniali, dobre uzo. Baseny cudownie, niektóre podgrzewane, co jest plusem. Przy basenie też jedzenie, alkohole.
Jedynie to, że plaża kamienista.
Trzeci raz z sieci Mitsis wrażenia super zadbają o wszystko
Podejście do gości wysoka klasa nic nie brakuje
Jedynie na minus niestety plaża obuwie i jeszcze raz obuwie chodź powiem nawet w tym co niektórzy nie wejdą
Rewelacyjny pobyt. Wspaniały hotel, piękny pokój, warunki socjalno-bytowe na wysokim poziomie ( SPA, baseny, restauracje, plaża itp.) Osobne i bardzo duże pochwały należą się obsłudze hotelu. Bardzo mili i uczynni ludzie.
Najbardziej podobała mi się miła, wakacyjna atmosfera wypoczynku. No i pogoda dopisała. Hotel atrakcyjny, piękna okolica i MORZE blisko ! A i góry piękne są niedaleko !!!
Wad nie widzę, same zalety :)
Hotel jest absolutnie wspaniały i w 100% zasługuje na swoje 5*. Zdecydowanie najlepszy hotel w jakim byliśmy w ostatnim czasie. Obiekt jest piękny, bardzo dobrze utrzymany - jest tu wszystko, co sprawia, że na wakacjach można się poczuć beztrosko, bezpiecznie i wyjątkowo. Uważam, że to miejsce spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Na szczególną uwagę zasługuje obsługa tego hotelu, która jest jego największą wartością. Mam tu na myśli też pana Janisa z restauracji głównej, który był wymieniany w kilku postach. Osobiście nie doznaliśmy żadnej "krzywdy" z jego strony wręcz przeciwnie - obserwowaliśmy jak zarządza restauracją i dba o to by każdy gość był zaopiekowany. Nie rozumiem poniżej stawianych mu zarzutów- raczej należałoby się zastanowić dlaczego mimo, że przed wejściem do restauracji jest napisane, że obowiązuje strój formalny (nie wieczorowy) i są nawet piktogramy dla osób nielubiących czytać, ktoś ładuje się tam w japonkach i to raczej tu upatrywałabym problemu, nie w pracowniku.
- piękne pokoje, - czystość, - piękne baseny, - wygodne leżaki przy basenach i na plaży w ilości dostosowanej do liczby gości, - obsługa kelnerska nad basenem oraz na plaży, - doskonałe jedzenie dostępne o każdej porze dnia i nocy, - FANTASTYCZNA OBSŁUGA, - oryginalne alkohole, - odpowiedni stosunek jakości do ceny.
Hotel nie ma żadnych wad.
Bardzo piękny obiekt z bezpośrednim dostępem do plaży i morza. Wszystko utrzymane w bardzo dobrym stanie, czysto, piękna roślinność, urozmaicone jedzenie z możliwością wyboru każdego wieczoru restauracji a la carte, świetne występy wieczorem różnych artystów. Bardzo dobry serwis, poczynając od pokoju po restaurację, obsługiwaną przez zespół serdecznych, uśmiechniętych ludzi z cierpliwością do dzieci. Dzięki zapraszaniu kolejno gości do stolika panuje porządek i miła atmosfera.
Hotel wspaniały, czysto, pyszne jedzenie, piękna roślinność i otoczenie. Bardzo miły pan w restauracji, który zaprasza gości- Janis dobra robota ! Eryk z Polski Cię pozdrawia. Cała załoga również -bardzo sympatyczni, przemili, uśmiechnięci ludzie z ciepłym podejściem do dzieci. Najlepsze miejsce, w jakim dotąd byliśmy. Polecamy z całego serca.
Bardzo udane wakacje. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Chętnie wróciłabym tam ponownie.
Bungalow z super widokiem na morze z wyjściem na ogródek. Miła obsługa, szczególnie pozdrawiamy panie z kids klubu: Dominikę, Ewelinę i Giorgie, które wspaniałe opiekowały się dziećmi. Jedzenie pyszne. Przekąski i napoje dostępne praktycznie cały czas. Zadbany teren hotelu. I nie widziałam tam Rosjan co akurat było dla mnie ważne bo bym ich chyba w nadmiarze nie zniosla.
Głównie lokalne alkohole ( mi to nie przeszkadzało ale mężowi trochę tak:). Chłodna woda w basenach, w sumie to najcieplejsza była w basenie głównym.
Hotel i otoczenie super plus, bardzo ładnie i przyjemnie. Jedzenie wyśmienite. Jedyny minus to Pan który wprowadza do restauracji głównej jest bardzo nieuprzejmy. Mnie nie wpuścił bo miałem japonki zamiast butów. Przy wyjeździe żona chciała trójce naszych dzieci spakować trzy kawałki pizzy to odpowiedział , że to niemożliwe. Zachowuje się jakby hotel był jego.
Położenie blisko morza . Jedzenie, zwłaszcza restauracje a la carte i wspaniały pan Johnny z Filipin (ASIAN) Baseny. Plac zabaw z obsługą.
Pan (prawdopodobnie menager) który wprowadza do restauracji głównej.