Znakomita lokalizacja, pomiędzy malowniczym wzgórzem a morzem. Bardzo blisko do plaży, sama plaża mało atrakcyjna ale to jak prawie w całej Grecji. W hotelu wygodne leżaki, centrum wellnes, dwa baseny w tym jeden termalny - super odpoczynek w gorącej wodzie. Jedzenie smaczne, urozmaicone, codziennie duży wybór wszystkiego i dań i deserów itd. Pokoje nieco nadgryzione zębem czasu. Oldskulowy wystrój, ale jakość ok. Szczerze, to nie jest najważniejsze, więc jeśli ktoś nie jest estetą to da radę :-) Śpi się wygodnie, jak to w hotelu.
Znakomite, piękne położenie.
nieco przestarzałe pokoje
Godny polecenia i odwiedzenia. Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.
- Blisko autostrad, - Dobry punkt wypadowy (np. Delfy, Ateny, Meteory etc.) - Na początku maja w pełni napełnione i działające baseny wodne,
- nieproszeni goście => komary
HOTEL ŁADNIE POŁOŻONY, BLISKO DO MORZA - NA PLAŻY LEŻAKI GRATIS (BAR PŁATNY) PRZY HOTELU PIĘKNY DUŻY BASEN, MAŁY MINUS TO WODA NA PLAŻY HOTELOWEJ (MAŁA WIDZIALNOŚĆ W WODZIE) ALE SĄ PLAŻE OBOK GDZIE MOŻNA PODZIWIAĆ DNO) PLAŻA DROBNY KAMYCZEK
Fantastyczny Hotel i jego obsługa .Na pewno wrócimy do niego,spędziliśmy tam fajne 2 tygodnie.
Spędziliśmy tam (rodzice + 2 dzieci) długi majowy weekend. Nasze wrażenia przeszły nasze oczekiwania. Jedynie co do standardu pokoju mogę mieć zastrzeżenia. Przydałoby mu się odnowienie (tapetowania) i wymiana pękniętego blatu w szafce nocnej. Poza tym pokój bardzo wygodny, z dużą łazienką, w całości prawie 40m2. Byliśmy na samym początku sezonu (brodzik dopiero napełniano) i wszędzie było bardzo spokojnie i relaksacyjnie. Nie wiem czy tak będzie w pełni sezonu bo obiekt od plaży oddziela ruchliwa droga a sam basen jest niezabezpieczony przed wejściem przez osoby trzecie (nierezydentów). Wyżywienie bardzo dobre i urozmaicone (HB bufet). W ofercie organizatora była pomyłka - za wewnętrzny basen termalny trzeba płacić. Obsługa hotelowa jest bardzo miła i profesjonalna. Hotel jest pięknie położony ( u podnóża góry w dolinie drzew eukaliptusowych ) centralnie w Grecji tuż przy Termopilach. Blisko z stąd wszędzie bo obiekt jest 10 minut od autostrady a do Aten jest 1,5h. Będziemy chcieli tam być jeszcze raz. Marek T
ZNAKOMITY HOTEL , POKOJE SUPER , NAJLEPSZE JEDZENIE KUCHARZE NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE JAK NA 5* TO, TAK POWINNO BYĆ. OKOLICA SYMPATYCZNA NUDZIĆ SIE NIE MOŻNA . HOTEL I KURORT TYPOWY POD GREKÓW .